Humanitarni tiket u podne: Radovan Ćurčić tipuje za UNICEF

Vreme čitanja: 3min | uto. 06.12.22. | 10:44

Fudbalski trener, koji je kao igrač ostavio dubok trag u domaćem fudbalu, igra na pobede Španije i Portugalije

Trener od formata, Radovan Ćurčić danas tipuje za UNICEF, u posebnom mudijalskom režimu igre na plemeniti dobitak. Naime, “Humanitarni tiket” za vreme trajanja najveće smotre fudbala, ima zagarantovan dobitak u iznosu od 10.000 dinara. To je ono što treba znati, uz obaveštenje da su reprezentativci Srbije ustrelili 5.000.000 dinara MOZZART donacije, pošto je svaki gol Orlova u Kataru vredeo po 1.000.

To je ono glavno, a sada je red da se zabavimo Ćurčićevim tipovima koji su ispod crte podvukli potencijalni dobitak u iznosu od 91.400 dinara.

Izabrane vesti

Čovek koji je 2014. godine seo na klupu Orlova, na njoj ostao dva leta, na početku igra dvojku na meču MAROKO – ŠPANIJA. Marokancima je retko ko predviđao prolaz dalje, ali oni su uspeli da sa prve pozicije napuste grupu sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom. Pritom, od Hrvata (0:0) i Belgijanaca (2:0) nisu primili gol. Odbrana im deluje veoma stabilno sa štoperskim tandemom Agerd – Sais, dok na bekovima imaju Pari Sen Žermenovog Ašrafa Hakimija i Bajernovog Nusaira Mazrauija. Jesu Španci umereni favoriti, ali će svakako morati dobro da se oznoje.

Idemo na slovenačku jedinicu, baveći se utakmicom MARIBOR – RADOMLJE. S obzirom na igru gostujućeg tima, Radomlje je u velikom probremu. Može Maribor lagano da se nametne, naročito posle tri uzastopnea slavlja, i septembarske pobede od 0:5 sa poslednje utakmice para.

Prelazimo na košarku, jer čekamo i +167,5 poena sa utakmice BUJUKČEKMEDŽE – EFES. Ukoliko znamo kakva je Efes sila u evropskim okvirima, postaje jasno zbog čega se upravo ovog tipa latio naš današnji gost.

Za kraj, ide najslađe, uz jedinicu sa utakmice PORTUGALIJA – ŠVAJCARSKA. Portugalija ne pamti po dobrom selekciju Murata Jakina. Letos su ih u Ligi Nacija savladali minimalnim rezultatom, a skalp su im uzeli i u jedinom međusobnom okršaju na velikim turnirima, 2008. godine u grupnoj fazi Evropskog prvenstva. Pošto smo videli kako umeju na rezultat da igraju obe selekcije, tvrda utakmica je gotovo izvesna.

I, to bi bilo sve u kladilačkom delu rubrike od Ćurčića koji je gotovo celu igračku i trenersku karijeru gradio u svojoj zemlji. Samo jednom, bio je član slovenačke Gorice. Sve ostale igračke dane proveo je u Srbiji - od Javora, preko užičke Slobode, OFK Beograda, Prištine, te čačanskog Borca. Karijeru je završio u Javoru, gde je naučio prve fudbalske korake.

Interesantan je podatak da je Radovan Ćurčić u sezoni 2001/02. igrajući za Javor iz Ivanjice bio je najbolji strelac druge lige Jugoslavije - grupa Zapad, sa 24 postignuta gola i odveo klub u Prvu ligu.

Trenerskim poslom Radovan Ćurčić je počeo da se bavi u Javoru (2003-2006), potom je vodio Borac (2006-2007) i ponovo Javor (2007-2010), da bi kasnije bio angažovan za pomoćnika selektora A reprezentacije (2010-2011) i privremenog selektora (2011-2012). U sezoni 2013/14. preuzeo je mladu nacionalnu selekciju (igrači do 21 godine), koja je pod njegovim vođstvom ostvarila veliki uspeh plasmanom na prvenstvo Evrope 2015. u Češkoj, nakon što je u dvomeču baraža bila uspešnija od dotadašnjeg šampiona Španije (0:0 u Jagodini i 2:1 u Kadizu).

U novembru 2014. postao je selektor reprezentacije Srbije. Tokom 2018. je radio na Tajlandu kao trener Muangtong junajteda. Zatim je početkom jula 2020. počeo da radi kao pomoćnik Savu Miloševiću, glavnom treneru Partizana. Nakon što je Milošević 1. septembra 2020. napustio svoju funkciju, isto je uradio i Ćurčić, kome ovom prilikom zahvaljujemo na zalaganju i vremenu utrošenom na tipovanje u “Humanitarnom tiketu u podne”.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Radovan Ćurčić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu Republike Srpske. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Radovan Ćurčićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara