undefined
undefined

Humanitarni tiket u podne: Ratko Nikolić tipuje za izgradnju crkve u selu Bukovik kod Aranđelovca

Vreme čitanja: 3min | čet. 20.01.22. | 10:54

Direktor rukometne selekcije Srbije, čeka Barsu na jakoj dvojci

Družimo se sa velikim Ratkom Nikolićem, proslavljenim rukometašem, prvim kapitenom reprezentacije Srbije. Ratko je danas na mestu direktora seniorske selekcije nacionalnog tima, a mi s njim na kvoti 15,23. Ulog je zna se 10.000 dinara, pa da krećemo u tipovanje koje će uz malo sreće doneti novu MOZZART donaciju namenjenu izgradnji crkve u selu Bukovik kod Aranđelovca.

Rođeni Aranđelovčanin, čovek koji je upisao preko 250 utakmica za našu reprezentaciju i osvojio bronzu na Svetskom prvenstvu 1999. u Egiptu, uz četvrto mesto na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sidneju, na prvom paru latio se meča GALATASARAJ - KASIMPAŠA, verujući u dolazak jedinice koja nosi kvotu 1,75. Pet igrača je van stroja Galatasaraja. Uz to, tim za sobom ima dva uzastopna poraza, od kojih najviše boli poslednji zabeležen s konačnih 4:2, na meču sa Hatajom. Kasimpaša je vezala tri pobede i može da pokuša da ih iznenadi. Na poslednjem meču para bilo je 2:2.

Izabrane vesti

Sledi utakmica ARSENAL LIVERPUL, a Ratko kaže: „Na ovom paru biram tip 0-2 tip“...

Ima pravo, jer prva utakmica Liga kupa Engleske je prošla bez golova! Klop i Arteta dakle imaju drugo poluvreme da se dokažu, a utakmica će po svemu sudeći biti taktički tvrda, mada moramo konstatovati da je Liverpul na prvoj statistički žestoko izdominirao. Čak 78 procenata poseda lopte govore u prilog toj činjenici, a kako se Arsenal branio, pripoveda samo jedan šut u okvir gola upućen od strane fudbalera Liverpula.

Ratko Nikolić je ovim tipom pokazao da mu je poznavanje fudbala takođe jača strana, pa je bez suvišnih komentara prešao na utakmicu ROMA – LEĆE. Vučica je favorit, a Leće kao dođoš iz Serije B, spremno da im se sporta radi suprostavi. Očekuje se da Roma bude navalentna, a Leće defanzivno orijentisano kako se ne bi osramotilo, ali i eventualno pokušalo da iznenadi rivala koji je u skorije vreme gubio od Juventusa i Milana.

„Prelaz 1-1 je realan izbor“, kaže Ratko, slavni rukometaš koji je ako to već ne znate svoju sportsku karijeru započeo kao fudbaler. Da, dobro ste čuli, jer je čovek koga vezujemo isključivo za rukomet. Naime, on je u ranoj mladosti trenirao najvažniju sporednu stvar na svetu igrajući za Mladi Rudar iz Bukovika i aranđelovačku Šumadiju, a na predlog nastavnika fizičkog Branka Ivanovića počeo je da igra rukomet.

Prelazimo na meč ATL. BILBAO - BARSELONA. U prvenstvenom meču igranom u avgustu bilo je 1:1, međutim, stadion San Mames nije što je nekad bio. U poslednjih pet utakmica kod kuće, Atletik Bilbao samo jednom je pobedio, a čak tri puta je poražen. Neočekivano, tri boda iz Bilbaa odneo je Kadiz, a potom i Granada jedan. U deset utakmica ove sezone kod kuće, Atletik je samo četiri puta pobedio. Baski su trenutno deveti na tabeli sa 28 bodova iz 21 utakmice, dok je Barselona šesta sa 32 boda iz 20 mečeva.

“Tipovanje zatvaram dvojkom na Barselonu, nadajući se da će i ova igra doprineti da pomognemo izgradnji crkve u Bukoviku“...

Tako je igrao Ratko Nikolić, rukometna zvezda za sva vremena, igrač koji je na dva meča postavljen u idealnu selekciju sveta, a u isto toliko navrata proglašen za najboljeg pivota na planeti 2006. i 2007. godine. Rekli smo već, bio je i prvi kapiten reprezentacije Srbije, a mi kažemo postao je svetski broj jedan. S njim se zbog toga ponosi Srbija, Zvezda, Sintelon, Vesprem, Bosna, te Železničar iz Niša, odnosno svi klubovi čije boje je branio.

Želimo Ratku Nikoliću uspeh sa selekcijom Srbije, jer ako iko zna šta valja činiti na putu šampiona, onda je to on! Njega nije obeshrabrio učinak nacionalne selekcije na Evropskom prvenstvu! Da nam tim bude uspešniji, Ratku uz tu podršku želimo i da se danas upiše i u knjigu slavnih igrača “Humanitarnog tiketa u podne”.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ratko Nikolić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaRatko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara