undefined
undefined

Humanitarni tiket u podne: Simo Krunić tipuje za Covid bolnicu u Surdulici

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.08.20. | 11:40

Poznati trener u Cirihu očekuje dvojku

Sarajlija Simo Krunić je današnji MOZZARTOV plemeniti kladilac. Bogatu igračku karijeru gradio je u Sarajevu, Želji, Ofk Beogradu, Čukaričkom, Španiji, Južnoj Koreji i Grčkoj. Kao trener radio je sa Romantičarima, Brđanima, Ćuranima iz Jagodine, Surduličanima, Nišlijama…U reprezentativnim selekcijama sarađivao je sa Dragomirom Okukom i Havijarom Klementeom. Najveći rezultati su osvojeni trofeji u kupu sa Jagodinom odnosno Pohangom u Južnoj Koreji.

Prva stanica na dobrotvornom listiću je Finska, LAHTI – HONKA. Gosti imaju bolju međusobnu statistiku, 11:8:14, uz najubedljiviju pobedu od 5:0. Honka je do sada bez poraza, sa četiri remija, a tri boda više od rivala. Svoj poslednji meč Lahti je dobio kao i Honka. Kad se pogledaju poslednji međusobni dueli Lahti ima četiri trijumfa.

Izabrane vesti

“Kombinacija iks, dva, uz dva plus”.

Prelazimo u Švedsku, NORĆEPING – MJELBI. Domaći imaju suficit od deset bodova u odnosu na rivala i nalaze se na liderskoj poziciji. Poslednju utakmicu okončali su nerešenim ishodom 3:3. I gosti su podelili bodove, bilo je 2:2. Statistika međusobnih okršaja je na strani domaćih, 7:6:5, a najubedljivija pobeda je od 5:0.

“Ukupno od tri do pet golova”.

Ostajemo u Švedskoj, ELFSBORG – SIRIJUS. Domaći imaju tri pozitivna rezultata na toliko poslednjih utakmica. Gosti su poslednji meč izgubili sa 5:2. Rivale dele četiri boda, statistika je na strani gostujućeg tima, 3:1:5, a na poslednjem meču bodovi su podeljeni.

“Jedan, iks, uz dva plus”.

JANG BOJS – SEN GALEN je četvrti meč na humanitarnom tiketu. Za kraj prvenstva derbi dve prvoplasirane ekipe. Šampion ima pet pobeda u nizu dok rival ima dva poslednja trijumfa. U poslednjem međusobnom okršaju bilo je 3:3 dok je statistika na strani Jang Bojsa, 36:17:8.

“Minimum gol u prvom odnosno makar dva gola u drugom poluvremenu”.

Dobrotvorni tiket zaključujemo utakmicom CIRIH – TUN. Domaći imaju poslednjih šest poraza. Rivali na toliko poslednjih utakmica imaju po tri trijumfa i remija. Istorija kaže, 35:15:13, uz najubedljiviju pobedu Ziriha od 5:0.

“Dvojka za kraj”.

 Našeg poznatog trenera upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

MOZZART je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirao 15.711.389 dinara. Nekadašnji golman Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu u dobrotvornom tiketu.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za MeNeRaLi – Savez udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Republike Srpske. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaSimo Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara