""
""

Humanitarni tiket u podne: Slobodan Soro tipuje za Udruženje Debra

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.12.16. | 12:01

Vaterpolo golman odlučio se uglavnom za igre s golovima

Vlado Georgiev, Bora Đorđević, Slađana Erić, Ivica Kralj, Darko Stojanović bili su gosti-takmičari u MOZZARTOVOM „Humanitarnom tiketu u podne“ ove sedmice, a kao što smo obećali, subota je rezervisana za proslavljenog vaterpolo golmana Slobodana Sora, koji je iz dalekog Brazila na prvu loptu prihvatio da bude naš gost.

Soro će, kao i svi naši gosti, pokušati da sastavi dobitni dobrotvorni tiket i na taj način će uvećati dosad prikupljenu sumu novca, 2.200.000 dinara, koju je naša kompanija donirala u humanitarne svrhe.

Izabrane vesti

Čuveni golman potencijalni dobitak je namenio za „decu leptire“ i nadamo se novom uspehu naših takmičara.

Vaterpolista čiji je spisak odličja malo poduži, ali ćemo neka pomenuti, kao prvu utakmicu odabrao je duel iz Premijer lige, MIDLZBRO - SVONSI. Klubovi koji su u donjem domu, zauzimaju sedamnaestu i osamnaestu poziciju. Domaći imaju tri boda više i seriju sa tri poraza, remijem i pobedom. Svonsi na pet poslednjih utakmica ima odnos 2:2:1, ali sa zavidnim brojem golova. Tri poslednje međusobne utakmice dobio je Svonsi.
„Okušaću sreću sa golovima, 3+“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Slobodan Soro.

Osvajač tri zlatne medalje u Svetskoj ligi drugu utakmicu odabrao je iz Serije A, MILAN - ATALANTA. Klub iz Milana je treći, a gosti imaju četiri boda manje i šesti su. Milano je poražen od Rome, a odigrao je nerešeno sa Interom. Atalanta je imala seriju trijumfa koja su prekinuli Juventus i Udineze. Statistika međusobnih okršaja na strani je Milana 19-8-7. U poslednje dve utakmice Atalanta je imala više sreće jer je trijumfovala i remizirala.
„Verujem da će i na ovoj utakmici biti golova, 3+.“

Čovek koji je više puta uzeo LEN kup, Evroligu i Superkup Evrope treći meč je odabrao iz lige Nemačke, RB LAJPCIG - HERTA. RB mora da se „čupa“ za prvi poraz iz minulog kola kad je bio slabiji od tadašnjeg fenjeraša Ingolštata. Da li će se Lajpcig vratiti na pobednički kolosek zavisi i od Herte koja je takođe pri vrhu, treća. Herta je imala dobar niz, ali je i ona doživela minimalan poraz, samo od Verdera. Međusobni skor je ujednačen, pobedila su oba tima po jedan put.
„Sad ću se opredeliti za MOZZART kombinazziju 1X&2+.“

Golman koji je branio za vaterpolo velikane Partizan, Bečej, Jadran, pa u Brazilu za Fluminenze, Botafogo poslednju utakmicu na dobrotvornom tiketu uzeo je iz lige Holandije, FAJENORD - VITESE. Duel prvog sa osmim na tabeli. Klub iz Roterdama je više nego siguran u domaćoj ligi i prilično ubedljiv kad su golovi u pitanju. Ni Vitese nije loš posle dva remija nanizao je tri pobede. Fajenord u međusobnim okršajima ima 25 trijumfa.
„Kombinovaću opet, 1X&3+“, zaključio je humanitarno tipovanje Slobodan Soro koji će eventualni dobitak usmeriti za Udruženje za buloznu epidermolizu „Debra“.

* Prikazane kvote i granice bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

humanitarni tiketSlobodan Sorotiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara