Humanitarni tiket u podne: Stefan Čupić tipuje za lečenje Nemanje Radojkovića

Vreme čitanja: 4min | uto. 18.10.22. | 11:53

Golman navija za Partizan i poverava mu evroligaškog keca na tiketu plemenosti…

Danas smo svedoci jedne posve neobične situacije. Fudbalski čovek, tačnije golman Stefan Čupić tipuje za lečenje Nemanje Radojkovića na jedan posve neobičan način. Razume se, neobično je to što umesto fudbala, na tacnu stavlja Evroligu. Dakle, on se opredelio za košarku.

Pitamo ga zašto?

Izabrane vesti

“Nikada nisam trenirao ni jedan drugi sport osim fudbala, ali sam se pokazao dobro na školskim takmičenjima u stonom tenisu, odbojci, i košarci. Inace košarka mi je omiljeni sport i ne propuštam utakmice KK Partizana”, priča Stefan za Mozzart Sport, a nama je iz svega jasno odakle ta crno-bela dvojka na tiketu.

Idemo dalje, jer red je da počnemo od jedinice s meča EFES – VALENSIJA. Monako je nasankao Efes u drugom kolu. Igrali su se produžeci, tako da rezultat meča glasi – 95:92(82:82). Valensija je vezala poraze od Baskonije i Liona, tako da joj ovo kolo ne obećava puno toga. Poslednji meč para Efes je dobio sa 99:83 u martu mesecu. Teško će ga Španci sada zaustaviti.

Idemo na dvojku sa meča ŽALGIRIS – VIRTUS BOLONJA. Uh, Žalgiris je već dva puta poražen, a Bolonja za sobom ima pobedu nad Bajernom (66:63). Eto, odakle je naš današnji gost izvukao ovaj tip.

Uz golmana, a zbog očekivane dvojke pratimo i utakmicu MAKABI T.A. – MONAKO. Gosti imaju dve pobede, a Makabi poraz od Fenera u prošlom kolu. Poslednji meč para dobio je upravo Monako, tako da je skup prolazak tipa i u ovom slučaju zaista realan i očekivan.

Idemo na dvojku s utakmice BAJERN – BARSELONA. Ne vidi se pomak u igri ekipe Andree Trinkijerija. Jeste Lučić bio ubojit na meču sa Bolonjom, ali to nije bilo dovoljno. Barselona koja je u drugom kolu probila led i savladala Real Madrid svakako ima snage da diktira tempo utakmice sa Bavarcima.

Za kraj ide najslađe PARTIZAN MOZZART BET – MILANO. Dakle, jedna patriotska jedinica. Nema sumnje da će uz pomoć šestog igrača u punom sjaju košarkaši Partizana učiniti sve da upišu prvi trijumf u eliti. Olimpija Milano je pokazala slabosti na startu sezonu, ima problema sa povredama i čini se da Etore Mesina nije još složio sve kockice. Na premijeri u Evroligi njegovi izabranici savladali su Asvelna strani (69:62), a onda pali pred sastavom iz Berlina kod kuće (74:80, posle produžetka).

I, to bi bilo u kladilačkom smislu sve od gomana koga smo pitali za fudbalske uzore.

Iskreno uzor mu je od malena bio Siniša Mihajlović i Savo Milošević. Ima jedna anegdota. Prvi dres koji sam nameravao da kupim 2000. godine na našem poslednjem evropskom prvenstvu je bio dres Save Miloševića, međutim otac mi je kupio dres sa brojem 11 Siniše Mihajlovića i tako je krenula ljubav prema slobodnjacima. Oduvek sam ih vežbao sa podignutom kragnom nalik Siniši. Mogu vam reći da mi dobro ide iako nisam nikada dobio priliku da ih izvedem. Savo mi je bio direktor u reprezentaciji M19 kada smo osvojili EP u Litvaniji. Imao sam priliku da ga upoznam i kažem da sam zbog njega počeo da igram fudbal”.

Stefane, koji je klub u tvom srcu?

“Klub koji nosim u srcu je Ofk Beograd. Tu sam fudbalski stasao, naucio sve što danas znam o životu i fudbalu. Voleo bih da se Ofk Beograd vrati na staze stare slave. Povremeno kada mogu obiđem stadion, ljude u klubu i navijače”.

Sigurno postoji neki meč koji se ne zaboravlja?

“Najveća utakmica koju sam branio je četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, Ararat Jermenija-Crvena zvezda. Iako smo izgubili branio, sam odlično i hteo bih prvi put da se oglasim nakon tog meča jer me provlače kroz tabloidne novine. Nikada nisam ružnu reč rekao o Zvezdi! To govore moji intervjuji pred tu utakmicu. Ko želi moze da izgugla i pročita. Da jednom stavim tačku na to, i da se vratim fudbalskim stvarima, jer sam ja sportista. Navijač sam Partizana i postujem Zvezdu”.

Gde si sada i kakvi su planovi?

“Trenutno sam bez kluba. Iskreno, nisam imao sreće u ovom prelaznom roku! Puno čudnih, neverovtnih stvari se dogodilo. Tri transfera su mi propala sa unosnim ugovorima. Treniram, spremam se da kad dođe sledeća ponuda budem fit i pripremljen. Volim posao koji radim i radujem se novim izazovima. Otvoren sam za timove iz Mozzart Bet Superlige Srbije. Voleo bih da se okušam ponovo kod nas, jer je naša liga trenurno međ top10 u Evropi”.

Hvala Stefanu Čupiću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, a mi mu uz prolazak ovog listića želimo što pre da pronađe novi klub.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stefan Čupić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Stefan Čupićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara