Humanitarni tiket u podne: Stefan Čupić tipuje za lečenje Nenada Janićevića

Vreme čitanja: 3min | čet. 13.07.23. | 11:48

Doskorašnji čuvar mreže Rada, barata sve samim kečevima u kvalifikacijama za Ligu konferencije...

Poslednjih pet meseci proveo je kao čuvar mreže Građevinara… Sada je slobodan da bira svoj dalji fudbalski put, pa Mozzart sa Stefanom Čupićem otvara tipovanje koje je kao što vidite zasnovano na arsenalu kečeva. Prođe li današnji listić, Čupić će potencijalni dobitak dodeliti za lečenje Nenada Janićevića (1983).

Na početku smo mašeg današnjeg gosta zamolili da se osvrne na tok svoje dosadašnje karijere.

Izabrane vesti

“Poslednjih pet meseci sam proveo u radu gde sam odigrao polusezonu i trenutno sam slobodan u izboru nove sredine. Još uvek se nisam odlučio gde cu nastaviti karijeru. Imam neke opcije za povratak na Kipar i Jermeniju. Iskreno čekam najbolju ponudu za mene i moju porodicu”, poručio je za Mozzart Sport Stefan Čupić

Prvi kec na njegovom tiketu vodi nas ka meču ARARAT JERMENIJA – ENGAITA. Zapravo, velika je razlika u kvalitetu između Jermena i Albanaca. Gosti su uz to na pripremama dva puta remizirali igrajući sa Orenburgom i Škupijem. Ararat je odigrao za dve pobede na pripremama, a na oba meča pala je 6+ igra. Dakle, Jermeni su efikasni.

Sledi isti tip sa utakmice PJUNIK – TRANS NARVA. I da ne komentarišemo ništa, sama nominalna vrednost ovog keca je ta koja definitivno ukazuje na činjenicu da je Pjunik apslolutni favorit. Dakle, reč je o sigurici koju bira jedan golman.

Idemo zatim na keca s meča ALAŠKERT – ARSENAL TIVAT. Po sastavu Jermeni imaju znatno veće šanse, a ruku na srce i predonost domaćeg terena je na njihovoj strani. Tivatski Arsenal na pripremama dobio je Sutjesku, a zatim je poraze zabeležio na mečevima sa Željezničarem i Radničkim 1923.

Već očekujemo pobedu domaćina na utakmice DAC STREDA – DILA GORI. Slovaci su uigrani, sposobni i veoma svesni da im je pobeda jedino što dolazi u obzir. Uostalom, šta može Dila Gori vidi se i na osnovu ponuđenih kvota. Dakle, naš današnji gost je odigrao još jednu siguricu.

Za kraj, tu je i kec s meča SUTJESKA – KOSMOS. Bez obzira na činjenicu da je Arsenal iz Tivta savladao Sutjesku, a Radnički 1923 igrao s njima nerešeno na pripremama, domaći tim je favorit. Naime, ekipa iz San Marina ni najmanje nije kadrovski spremna za meč sa Crnogorcima koji će igrati kao silniji rival ove utakmice.

Posle odigranog listića, pitamo Stefana Čupića, da li ima, ili je imao vlastite idole.

„Iskreno uzor mu je od malena bio Siniša Mihalović i Savo Milošević. Ima jedna anegdota. Prvi dres koji sam nameravao da kupim 2000. godine na našem poslednjem evropskom prvenstvu je bio dres Save Miloševića medjutim otac mi je kupio dres sa brojem 11 Siniše Mihalovića i tako je krenula ljubav prema slobodnjacima”...

Dakle, veliko ime Siniše Mihajlovića te je motivisalo da postaneš ovo što jesi?

“Oduvek sam ih vežbao sa podignutom kragnom nalik Siniši. Mogu vam reći da mi dobro ide iako nisam nikad dobio priliku da ih izvedem. Savo mi je bio direktor u reprezentaciju u19 kad smo osvojili EP u Litvaniji. Imao sam priliku da ga upoznam i kažem da sam zbog njega počeo da igram fudbal, kaže za Mozzart Sport Stefan Čupić kome želimo uspešan nastavak karijere uz naravno neki zanimljiv ugovor ovom prelaznom roku.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Stefan Čupićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara