Humanitarni tiket u podne: Stefan Fundić tipuje za lečenje dečaka Vanje Stankovića

Vreme čitanja: 3min | čet. 06.01.22. | 12:24

Od Stare dame i Napolija, košarkaš Igokee očekuje duplu šansu 1X…

MOZZART poziv koji se ne odbija, dobio je i Stefan Fundić, krilni centar koji trenutno nastupa za Igokeu. Njemu su klicale ABA tribine, uspeo je da ponese slavu srpske škole košarke kroz region, a mi se nadamo da će mu poći za rukom da pogodi kvotu 7,45 na koju se nameračio. Izbor mu nije loš, kao ni naš svakodnevni ulog od 10.000 dinara kojim pomažemo poznatima u zajedničkom plemenitom poduhvatu.

Sada je red da kažemo da Stefan Fundić tipuje za lečenje dečaka Vanje Stankovića (2015), kome je dijagnostifikovana hronična bubrežna insuficijencija, a zatim i cerebralna paraliza. Vanji i vi možete pomoći slanjem SMS poruke: Upišimo 958 i pošaljimo SMS na 3030

Izabrane vesti

Naš Stefan Fundić, kladilačku turneju s tipom dva, započinje od meča BOLONJA – INTER. O ovoj igri ne da se retorički raspravljati, budući da Inter ima samo jedan poraz od starta Serije A, što znači da se od Inzagijeve ekipe očekuje apsolutna dominacija u gostima. Sa druge strane, Bolonja je poražena na tri, od poslednjih pet utakmica, a poslednji meč para izgubila je sa 6:1.

Već komentarišemo Fundićev kec na meču LACIO – EMPOLI. Tabela kaže egal, manje ili više, ali tradicija je apsolutno na strani Sarijeve ambicije da pobedi Empoli. Poslednji put bilo je 1:3, a Lacio je dobijao poslednjih šest mečeva para. Empoli sa druge strane kao poslednju stavku za sobom ima poraz od Milana, pri konačnih 2:4.

Za one koji ne znaju, Fundić je od početka sezone 2014/15. do aprila 2017. godine igrao za Beovuk 72. U sezonama 2015/16. i 2016/17. bio je statistički najkorisniji igrač Beovuka, a sada očekuje kombinaciju I1-3&II1-3 na meču ATALANTA - TORINO. Atalanta se bije za treće mesto sa Napolijem, i nema nameru da čini ustupke Torinu. Mečevi para su tradicionalno krcati golovima, a minimalcu od GG3+ sa proteklog međusobnog susreta para prethodile su puno efikasnije utakmice. Zbog toga se Fundić latio ovakvog tipovanja.

Za njega JUVENTUS i NAPOLI igraju za duplu šansu 1X! Sve je u igri kada je jedna derbi utakmica u pitanju. Na dušu Napoliju u poslednje vreme idu porazi od Atalante, Empolija, te Specije, što Stara dama želi da upotrebi i poentira, jer tradicija kaže da na mečevima para generalno bolje prolazi onaj ko je u svojstvu domaćina.

Naš današnji gost na kraju igre odlučio se za dvojku na meču MAHADAHONDA – ATL. MADRID. Obrazloženje za meč Kupa kralja Španije smatramo suvišnim, budući da je reč o čistoj sigurici s kojom se opraštamo do bet analize danas odabranih parova.

Za kraj, recimo da je Stefan Fundić u Superligi Srbije 2016/17. branio je boje Vršca. U julu 2017. godine potpisao je za Megu, sada Mega Mozzart, gde je igrao dve sezone, pa poneo dres Zadra. Proveo je jednu sezonu u ekipi Zadra, i sa njima je osvojio Kup Hrvatske. Od juna 2020. je igrač Igokee.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stefan Fundić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece iz Laktaša. MOZZART kvota je dakle ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Stefan FundićIgokeahumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara