Humanitarni tiket u podne: Stefan Trifunović tipuje za Luku Kurjačkog

Vreme čitanja: 6min | sre. 24.11.21. | 11:28

U Mionici je igrao na poziciji centarfora, voleo je Bađa, a sada Mitrovića i nada se dobitku od 309.500 dinara

U seriji “Močvara” gledali smo ga kako maestralno igra inspektora Bobana. Sjajnu glumačku ekipu pratićemo i u drugoj sezoni koja ubrzo počinje sa emitovanjem. Pored Močvare igrao je u ostvarenjima “Kao rani mraz”, “Jutro će promeniti sve”, “Živ čovek”, potom, tata Sašu u filmu “Kelti”. Da iskoristimo priliku da najavimo premijeru Kelta na festivalu autorskog filma, 27. novembra u 19.30 sati, u Kombank dvorani. I naravno da pozovemo sve koje zanima da ogledaju ovaj izuzetan film.

Interesantno, životna saputnica glumca Stefana Trifunovića je glumica Ivana Vuković koja je briljantno odigrala inspektorku Sonju Kljun, u seriji “Kljun”, i kojoj je malo nedostajalo da ima prolazni dobrotvorni tiket. Više sreće želimo Stefanu i da nastavi tamo gde je stao Mozzartov 297. plemeniti dobitnik. Kolega glumac, Aleksandar Gligorić Kapućino, imao je poslednji dobitak od 53.460 dinara. 

Izabrane vesti

Prava utakmica stiže iz Lige Evrope, Spartak – Napoli. Moskovljani, u grupi “C”, imaju četiri boda, tri manje od Napolija. Gosti su pozitivan niz prekinuli porazom od Intera. Spartak je od Zenita izgubio sa 7:1 pa je tri utakmice odigrao 1:1 i na poslednjoj je poražen.

“KMB 2 & 3+”.

Prelazimo u Tursku gde se igra utakmica Lige šampiona, Bešiktaš – Ajaks. Rivali nastupaju oslabljeni, izostaju po četvorica fudbalera. Domaći su bez bodova dok su Kopljanici sa maksimalnih 12 bodova. Svoju poslednju utakmicu Turci su izgubili sa 2:0, a Ajaks je slavio sa 5:0. Na poslednjem međusobnom okršaju Holanđani su slavili sa 2:0.  

“Dvojka, KI 2”.

Kao dečak, još na početku osnovne škole, trenirao je karate, a kasnije je prešao na fudbal, igrao je u FK Ribnica iz Mionice, na poziciji centarfora. Nekoliko drugova je tada prešlo iz Ribnice u omladinske timove Crvene zvezde i Partizana, tako da je igrao sa dosta talentovanih igrača koji su, uglavnom, najviše bili zaslužni za Stefanove golove. Idemo na Ostrvo, prvo smo u Čempionšipu, a potom u Ligi šampiona. Milvol – Bornmut  odnosno Mančester Siti – PSŽ. Milvol ima 14 bodova manje od rivala koji je na vrhu tabele. Na poslednja tri meča pobedu pa dva remija. Bornmut je oslabljen, a izgubio je od Derbija sa 3:2. Građani oslabljeni dočekuju Parižane koji takođe nisu u punom sastavu. Imaju bod više od gostujućeg tima koji je dobio Nant da 3:1. Poslednji okršaj dva velikana okončan je pobedom PSŽ – a sa 2:0.  

“Na Milvol – Bornmut igram duplu šansu X2, a jedinicu na Siti, KI 1”.

Na pitanje koji sportski događaj posebno memoriše u sećanjuTrifunović kaže:

“Bilo je mnogo lepih sportskih događaja i utakmica. Meni su baš značili uspesi naših sportista kada sam bio klinac, a sada, iz ove perspektive, kada sagledam, u tim teškim devedesetim godinama oni su često donosili radost i budili neku nadu. Tako da ne bih da izdvajam neki poseban događaj. Često sam odlazio na fudbalske i košarkaške utakmice Partizana, ali i reprezentacije. Kada su moje omiljene uloge u pitanju svakako je to uloga inspektora Bobana u seriji ‘Močvara’, ali i uloga tate Saše u filmu ‘Kelti’. I da iskoristim priliku da najavim premijeru filma na festivalu autorskog filma 27. novembra u 19.30 sati u Kombank dvorani. I naravno, da pozovem sve koje zanima da ogledaju ovaj, po mom mišljenju, izuzetan film”.

Vraćamo se plemenitom tipovanju, Atletiko Madrid – Milan. Jorgandžije su pobedile Osasunu sa 1:0. Milanov pozitivan niz prekinula je Fjorentina, bilo je 4:3. U grupi “smrti”sa Liverpulom i Portom večerašnjim rivalima ne ide. Rosoneri su bez pobede, a Atletiko ima četiri boda. Probleme gostima zadaju povrede igrača.

“TGG GG”.

Ostajemo u pomenutoj grupi “B”, na utakmici, Liverpul – Porto. Oslabljeni Redsi imaju maksimalan učinak. Na poslednje dve utakmice Porto je slavio sa 5:1 i 3:0. Liverpul je dobio Arsenal sa 4:0. Liverpul ima bolju statistiku, 6:3:0.

“KI 1”, zaključuje dobrotvorno tipovanje Stefan u nameri da zajedničkim snagama pomognemo Luki Kurjačkom. Pošaljimo SMS 1158 na 3030. Luka je rođen 1989. godine u Zadru. Odrastao je i živi u Beogradu gde je završio gimnaziju zatim fakultet. Bavi se pisanjem i režijom, upražnjavao je sport i planinarenje. Pre šest godina saopšteno mu je da ima tumor na mozgu. U aprilu 2021. godine nalaz je pokazao da se bolest ponovo vratila. Nažalost, reč je o najagresivnijem malignom tumoru na mozgu. U Japanu postoji klinika koja primenjuje inovativnu terapiju za glioblastom lekom Delytact.  Pomozimo Luki, slanjem SMS poruke1158 i pošaljimo SMS na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160 –6000001248340 – 05.

Podsećamo da je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala 22.191.917 dinara. Poslednji dobitnikci su legendarni muzičar, frontmen Riblje čorbe, Bora Đorđević, košarkaš Duda Sanadze i glumac Aleksandar Gligorić, Kapućino. Sastavili su dobrotvorni tiket sa dobitkom od 56.400, 99.000 i 53.460  dinara.

MOZZART, u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovio i svečano otvorio tačno 90. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Bobana Petrovića, Raška Katića i Ivana Paunića. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali legendarni Dušan Duda Ivković i Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren teren posvećen Tijani Bošković.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo sponzori KK Borac i ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, KK Mege. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.Top of FormBottom of Form

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece RUDO. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara