Humanitarni tiket u podne: Strahinja Bošnjak tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 4min | uto. 18.12.18. | 12:00

Top sigurice iz Bundeslige, i čist posao PSŽ-a, štoperska je taktika za osvajanje MOZZART kvote 8,59

U špicu napada na MOZZART kvote u 922. podnevnom izdanju najjače humanitarno - kladilačke rubrike na ovim prostorima nalazi se štoper Strahinja Bošnjak. Danas na našem terenu igra kao dupla pozajmica, odnosno igrač pozajmljen Zemunu iz tabora Parnog valjka, u jednodnevnoj kladilačkoj misiji koja juri kvotu 8,59.

Pa da vidimo kako će uštopovati pet udarnih parova dana s namerom da potencijalni dobitak od 85.900 dinara prosledi za „Koš za sreću“. počne li sve kako treba u Bundesligi od 18.30, i završi li se u istom maniru u 22.45, nakon okršaja Orleana i PSŽ-a, nadamo se uvećanju kompanijski donirane sume od fantastičnih 10.607.620,00 dinara koliko je do ovoga momenta protutnjalo kroz MOZZARTOV “Humanitarni tiket u podne”.

Izabrane vesti

Idemo Strahinja, punom parom na utakmicu BORUSIJA MENHENGLADBAH – NIRNBERG.  Na ovom paru, jednostavno je zaključiti da Menhengadbah tipuje na laganu, možda i duplu pobedu nad fenjeraški nastrojenim Nirnbergom koga od poslednjeg Hanovera deli samo bod viška. Gosti takođe imaju i najlošiju odbranu lige, o čemu svedoči čak 35 primljenih golova s 15 odigranih utakmica. Menhengladbaj je jednak po broju bodova sa trećeplasiranim Bajernom, pa će na ovoj utakmici sigurno dati sve od sebe kako bi očuvao poziciju dva na tabeli Bundeslige, naročito ako znamo da je u proteklom kolu odigrao bez golova s Hofenhajmom.

“Verujem u pobedu domaćih, ali i na obilje golova, što u mojoj kombinovanoj partiji podržava igra 1&3+...

Nemci, ne napuštamo vas, jer štoper iz Gornje Varoši igra par FORTUNA DISELDORF – BORUSIJA DORTMUND. Ne deluje, zapravo izvesno je da Fortuna nikako neće moći da zastane u grlu do ovoga momenta nepogrešivoj formaciji Borusije koja je neporažena na 15 mečeva Bundeslige. Uz to Gosti su zaslužili i prvo mesto u Grupi A Lige šampiona, pa su svi preduslovi za slamanje odbrane Diseldorfa obezbeđeni, budući da se domaći trenutno kotiraju kao ekipa iz fenjeraškog trilinga u koji ulaze još Nirnberg i Hanover. Dakle, sve karte su trenutno u nogama gostujućeg sastava koji je u 15. kolu igrajući u formaciji 4-2-3-1, savladao Bremen sa 2:1.

„Čista dvojka kao da je već zaokružena, koju naravno igram je zbog MOZZART kvote 1,45“, poručio je naš današnji gost.

A sada VOLFSBURG – ŠTUTGART, jer Strahinja Bundesligu ovoga utorka smatra ubedljivo najboljim rudnikom za sastavljanje dobitne kladilačke kombinacije. Četiri boda deli Volfsburg od mesta koje vodi u kvalifikacije za Evropu i svakako da im je to više nego dovoljan motiv pred ovaj duel. U prilog im ide i činjenica da su pred svojom publikom dobili devet od deset prethodnih mečeva. Štutgart dva boda deli od zone ispadanja. Izgubio je sedam od poslednjih devet mečeva, kao i pet od šest prethodnih na gostovanju. Četiri prethodna odmeravanja ovih timova pripala su domaćinu, a Volfsburg je dobio sedam od poslednjih devet.

“Tipujem na GG ishod, a ovu igru bih realno preporučio svima koji se namere baš na ovaj par”.  

Ostrvo je našeg gosta povuklo da odigra utakmicu Liga kupa između LESTERA i MANČESTER SITIJA. Gvardiolina ekipa neće olako shvatiti ovaj meč. Najbolji tim Engleske od poslednjih 26 mečeva izgubio je samo dva. Nakon pobede nad Hofenhajmom u Ligi šampiona, u prethodnom kolu Premijer lige savladali su Everton sa 3:1. Lester je s druge strane od deset prethodnih duela dobio samo dva, kao i jedan od šest prethodnih na King Pauer stadionu. Prethodna četiri međusobna pripala su Građanima, a po svemu sudeći i ovaj će.

“Čista dvojka, pa da stvar rasčistimo u Francuskoj u nadi da nemili događaji koji se dešavaju ovih dana u zemlji Trikolora neće odložiti utakmicu francuskog Liga kupa”.

Dakle, na utakmici smo ORLEAN – PSŽ. Parižani, će sasvim sigurno zaigrati na demonstraciju sile uz Kavanija, Nejmara, Mbapea, i ostatak planetarno jakog sastava protiv drugoligaškog Orleana. Naravno, posle 1:4 na Marakani protiv naše Crvene zvezde, od PSŽ-a se i ne očekuje ništa manje ukoliko imamo u vidu objektivne slabosti Orlana koji je u drugoligaškoj konkurenciji vezao tri GG3+ poraza, i tako najavio mogući debakl u ovoj utakmici. Osmofinalni okršaj francuskog Liga kupa zato u najavi vuče sve objektivne uslove za goleadu gostujućeg sastava.

„Kladilačko putešestvije zaključujem s kombinovanom igrom 2&3+, rekao nam je Strahinja Bošnjak, koji od 2014. godine nosi dres s državnim grbom, u selekcijama mlađih kategorija. Što se tiče seniorske karijere, naravno za one manje upućene treba naglasiti da je Strahinja kao pozajmljen igrač Partizana nosio dres Teleoptika i Zemuna za koji i sada igra.

Na samom kraju, priređujemo mini retrospektivu društveno odgovornih napora kompanije MOZZART. Naime, u već ispisanim redovima dovoljno smo rekli o plemenitom tiketu, pa je red da podvučemo činjenice koje se odnose na MOZZART akcije “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Naš gost ih dobro poznaje, pa ovoga puta navodimo da smo do sada svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića.  

I to bi bilo sve uz tačku koju po planu rubrke stavlja Strahinja Bošmkak koji je takođe odabrao adresu na koju će njegov dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću s kompanijskom uplatom od 50 konvertibilnih maraka.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Strahinja će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Centra “Zaštiti me”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 8,59, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2031 ENGLK Leicester - Man.City ki 2 1,35
Uto 21:00 5055 FRALK Orleans - PSG kmb 2&3+ 1,38
Uto 18:30 3001 NEM 1 M' gladbach - Nurnberg kmb 1&3+ 1,63
Uto 20:30 3004 NEM 1 Fortuna Dusseldorf - Dortmund ki 2 1,40
Uto 20:30 3003 NEM 1 Wolfsburg - Stuttgart tgg gg 1,87
Ukupna kvota7,95

* Kvote ponuđene u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaStrahinja Bošnjak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara