Humanitarni tiket u podne: Tanja Bilbija Kovač tipuje za Udruženje studenata sa hendikepom Kragujevac

Vreme čitanja: 3min | uto. 30.03.21. | 11:39

S verom u Orlove i prelaz Kockastih preko Malte, proslavljena odbojkašica rešava svoj kladilački zadatak

Makar dva gola, ali uz pobedu Orlova, to je patriotska MOZZART doza igre koju nam danas u “Humanitarnom tiketu u podne” servira bivša odbojkašica Tanja Bilbija Kovač. Dođe li današnji tiket u glavu, s Tanjom ćemo doći do potencijalnog dobitka u iznosu od 103.800 dinara koje naša današnja gošća želi da prosledi Udruženju studenata sa hendikepom iz Kragujevca.

Inače, Tanja Bilbija Kovač za one koji ne znaju, svojevremeno je nosila dres zagrebačke Mladosti i užičkog Jedinstva. Osvojila je po sedam titula i nacionalnih kupova tadašnje države. Bila je prvakinja Evrope, bronzana sa svetskog klupskog prvenstva i dugogodišnja reprezentativka.

Izabrane vesti

To je ukratko naša današnja gošća koja tipovanje počinje udarnim parom dana, baveći se mečom AZERBEJDŽAN – SRBIJA. Posle četiri osvojena boda protiv Republike Irske (3:2) i Portugalije (2:2), Srbija stoji na vrhu tabele i samo trijumf nad Azerbejdžanom će je tu i zadržati do jeseni. Uz to, sedam bodova posle tri kola, uz ostale rezultate u grupi, doveli bi Orlove maltene već sada nadomak baraža, ali bi ih ostavili i u realnoj šansi da se bore za prvo mesto. Dragan Stojković Piksi mora oprezno, poučen iskustvom Navigarora koji su davili Azere, ali su do minimalca stigli tek autogolom.

“Igram 2&2+”, kaže Tanja Bilbija, supruga našeg selektora Bobe Kovača i majka odbojkaša Davidea Kovača.

Sledi par CRVENA ZVEZDA – ARMANI MILANO. Od Armanija, Zvezda nikada nije izgubila u Evroligi! Šest utakmica – šest pobeda. To je učinak crveno-belih u elitnom takmičenju kada su na drugoj strani Manekeni. Dok je Zvezdi trijumf važan na psihološkom planu, sastavu Etora Mesine je i te kako potreban ne samo zbog plasmana u četvrtfinale, već i zbog pozicije koja garantuje prednost domaćeg terena.

„Biram tip H1 (+7,5)”

Već smo na susretu ZENIT – CSKA. Tim Ćavija Paskvala prekinuo je niz od tri poraza, dok su se Armejci uspravili i sada se vodi bitka s Efesom za drugo mesto. Ovo je takođe direktan sudar rivala za plej-of, s tim da Zenit opasno visi jer su Baskonija i Valensija takođe na po 17 pobeda. Tradicija kaže da verujemo CSKA, jer ne samo što se radi o kvalitetnijem sastavu, već je dobio svaki od prethodna tri takmičarska susreta.

“Dvojka na Armejce”, poručuje bivša odbojkašica koja kaže da ne navija za određen klub, ali da joj srce najjače lupa za reprezentativne selekcije Srbije.

Na kraju, otvaramo bet analizu susreta HRVATSKA – MALTA. Nakon poraza u Sloveniji (0:1), te minimalne pobede nad kiprom, vicešampion sveta na Rujevici dočekuje Maltu. Selektor Zlatko Dalić zbog povrede na raspolaganju neće imati napadača Hofenheima Andreja Kramarića. Ne mari, jer Malta je svakako slabija, uprkos remija sa Slovacima. Na prva dva meča ove selekcije u kvalifikacijama dolazila su GG4+ tipovanja.

“Prelaz 1-1, svakako je realan“, poručila je naša današnja gošća stavlajući tačku na igru, nakon čega u neformalnom razgovoru govori o svom sportskom događaju za sva vremena.

“Bila je to polufinalna utakmica sa Svetskog prvenstva u košarci, Jugoslavija – Sovjetski Savez. Vodili smo sa devet poena razlike u poslednjem minutu meča, a primili tri trojke. Tada mladi Vlade Divac napravio je kardinalnu grešku, duplo vođenje lopte, nakon čega su Sovjeti izjednačili i na kraju pobedili. Kod mene u kući stradao je luster. Drugi u navijačkoj karijeri, pošto je prvi je razbijen zbog Bosne”.

Nadamo se da Tanja Bilbija Kovač zbog današnjih mečeva neće morati da razbija lustere, a isto tako, verujemo da će uslediti veselje koje po običaju želimo da se prelije i preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Tanja Bilbija Kovač će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,38, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara