""
""

Humanitarni tiket u podne: Tegeltija pliva i u fudbalskim vodama

Vreme čitanja: 3min | sre. 07.09.16. | 09:39

Eventualni dobitak popularni Tegi usmeriće za humanitarnu organizaciju „Srbi za Srbe“, ciljano za akciju „Trojka iz bloka“

U MOZZARTOVOJ akciji „Humanitarni tiket u podne“ priliku da odigraju humanitarni listić imale su i naše kolege novinari. Moramo priznati da su bili prilično uspešni. Na listi vodi voditeljka Dušica Spasić sa 68.796 dinara, slede voditeljka Marija Sekulović s dobitkom od  29.580 dinara, a treći je novinar Saša Ozmo dobitak iznosi 14.765 dinara.

Izabrane vesti

Vreme je da okuša sreću i eventualno učini malo humanitarno delo i poznati voditelj sa SOS kanala Vladan Tegeltija koji će potencijalni dobitak usmeriti ka akciji „Trojka iz bloka“ koju priređuje organizacija „Srbi za Srbe“.

Evo kako je od današnjih utakmica sastavio humanitarni tiket popularni Tegi.

Krenimo redom…

V-Varen - Mito Holihok, derbi sredine tabele japanske druge lige. Domaćin je u poslednje vreme zabeležio samo jednu pobedu i po dva poraza i nerešena rezultata. Mito ima dva trijumfa, remi i dva poraza. Kad su golovi u pitanju oba sastava su igrala sa obično dva, do tri gola. Međusobni skor je 2-4-1, dakle najviše nerešenih ishoda.
„Za početak verujem da će biti golova i zato igram da će oba tima dati bar po gol, a da će ukupno biti bar tri gola, dakle gg3+“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Vladan Tegeltija.

Beograđanin koji je košarku igrao u Partizanu i Mladosti iz Zemuna i drugi par je odabrao iz japanske druge lige, Kumamoto - Jokohama. Domaćin ima čak četiri poraza i jednu pobedu. Na dve utakmice Kumamota palo je više od šest golova. Jokohama je bila značajno uspešnija na poslednjih pet utakmica, četiri trijumfa i jedan poraz. Međusobni skor na strani Jokohame 6-6-8.
„Pošto na njihovim međusobnim mečevima dolazi različit broj golova odigraću ukupan broj golova na utakmici 2+.“

Kako dve utakmice iz Japana počinju u 12.00, humanitarni tiket puštamo ranije nego što je uobičajeno...

Plejmejker iz Partizanove generacije Saše Đorđevića, Vlade Dragutinovća… ponovo se opredelio za jednu utakmicu iz druge lige, ovog puta Češke, Znojmo - Pardubice. Susret ekipa iz donjeg dela tabele. Znojmo ima tri poraza, pobedu i remi, uz najčešće od dva do tri gola. Gosti su na poslednjih pet mečeva ostvarili po dve pobede i remija. Jedan poraz, uz tačno dva, do tri gola na svakom duelu. Međusobni skor je 1-2-3 u korist Pardubica.
„Statistika kaže od dva do tri gola, nekad je treba slediti.“

Novinar koji se može pohvaliti da ga je za vreme igračke karijere trenirao Dule Vujošević kao sledeći par je odabrao meč Ternana - Piza. Ternana ima skor 2-1-2. Piza 4-1-0. Međusobni skor je 2-1-1, a gol razlika oba tima je bila obično  od dva, do tri gola.
„Ovde igram ukupan broj golova od dva do četiri, 2-4.“

Popularni Tegi je humanitarni tiket začinio utakmicom Engleske 6 sever, Darlington - Stokport. Darlington ima skor tri trijumfa i dva poraza, uz čak po pet i više golova. Stokport je na 2-2-1, a Tegeltija kaže:
„Igram da će oba tima dati bar po gol, gg“, zaključio je tipovanje jedan od najboljih košarkaša među novinarima Vladan Tegeltija koji će eventualni dobitak usmeriti humanitarnoj organizaciji „Srbi za Srbe“.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Vladan Tegeltijatiket u podnesportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara