Humanitarni tiket u podne: Vanja Guša tipuje za Zračak iz Čajetine

Vreme čitanja: 4min | čet. 02.08.18. | 12:00

Partizanova pobeda, plus meraklijskih 3+, pola su od onoga na šta košarkaški stručnjak računa na terenu MOZZART kladilačkog izazova

Trener košarkaša Zlatibora iz Čajetine, Vanja Guša doneo je važnu odluku. Tipovao je s MOZZARTOM, stigao do plemenitim željama sakupljene kvote 12,03, pogledao svoj tiket i poručio: „ Tipovaću za Zračak iz Čajetine“!

Eto, tako to ide kada želja za igrom diktira redove, a mi odmah s Vanjom prelazimo na bet analizu. Čisto da znate, naš gost je iz sve snage tipovao na Partizan, budući da Trakai kako kaže teško da ima bilo kakve šanse. On se zapravo nada da će mu taj, uz još tri odabrana meča omogućiti plasman u ligu 130 uspešnih MOZZART plemenitih takmičara, koji su do sada na preko 60 adresa uputili  7.673.960,00 dinara donacija.

Izabrane vesti

ODIGRAJ TIKET VANJE GUŠE

Krećemo od najuzbudljivijeg, odnosno od susreta PARTIZAN – TRAKAI. Beograđani su u dosadašnjem toku kvalifikacija za Ligu Evrope ostvarili maksimalan učinak od tri pobede, bez primljenog gola (7:0). Ipak, dva meča sa Rudarom i jedan sa Trakaijem ne mogu da budu jedini i pravi parametar kvaliteta i forme ekipe Miroslava Đukića. U prvoj utakmici protiv Trakaija crno-beli su slomili rivala tek pošto su gosti ostali sa igračem manje na terenu, a onda i na nespretan način zatresli sopstvenu mrežu.

„Tipujem na Partizan, igram MOZZART dvojku za kvotu 1,60“, poručuje trener Zlatibora, pa hrli dalje niz listu.

Idemo na utakmicu BEŠIKTAŠ - B36 TORŠAVN. Turci su prvu utakmicu rešili u svoju korist i slavili sa 0:2. Nadaju se da će ponovo nadvladati Torpavn koji je do ove faze kvalifikacija došao nakon GG3+ pobede nad OFK Titogradom, koji je odoleo u prvoj utakmici, završenoj sa 0:0. Bešiktaš u poslednje vreme nije baš savršeno rešavao zadatke na pripremnim utakmicama, što ne treba da brine njihov stručni štab, budući da je forma ovog tima definitivno uzlazna.

“Verujem da će već u prvom poluvremenu pasti najmanje dva gola, pa igram 1UG 2+”.

Sledi utakmica BARNLI – ABERDIN. Posle 1:1 u prvom susretu, sve karte su još uvek u igri. Barnli je ipak u nešto boljoj poziciji, ali ni Aberdin ne treba zanemariti, budući da Škoti nisu izgubili 12 utakmica u nizu. Oni su uz to minulih pet mečeva rešili u GG maniru, uz sporadične X ishode, koji su obeležili i dva najskorija meča Barnlija. Večerašnji domaćin bio je konkretniji na prvom meču. U ciframa, Englezi su imali preko 60 procenata vremena posed lopte, što im nije donelo više šuteva u okvir gola. Naime, Aberdin je imao četiri, a Barnli svega tri.

“Ne manje od tri gola na meču”, jasan je košarkaški stručnjak.

Na kraju prelazimo na Meraklije, odnosno na utakmicu RADNIČKI NIŠ – MAKABI TEL AVIV. Sve u svemu, Nišlije Nenada Lalatovića nisu pokazale dovoljno na strani, što je protivnik kaznio sa 2:0. Nakon toga, izgubili su od Zvezde takođe sa 2:0, ali se ne može reći da su pokazali lošu igru. Naravno, ukiliko misle da se suprostave Makabiju moraće Meraklije da porade na posedu lopte i efikasnosti, budući da su na prvom susretu u tim disciplinama bili slabi. Kao prvo, Makabi je imao 56 procenata vremena loptu u svom posedu. Nišlije su uputile svega šest udaraca ka golu, od kojih je samo jedan išao u okvir. Za pobedu, svakako da od toga treba i mora bolje.

“I ovde ću odigrati tri plus”, rekao je naš današnji gost koga smo nedavno ugostili i u rubrici “Pet na pet”, u kojoj možete pročitati priču o košarkaškom stručnjaku iz nešto drugačijeg Mozzart Sport ugla.

Recimo još da je Vanja Guša rođen 1966. godine u Zadru, gradu košarke. Naravno, jedini sport kome se predao bila je košarka. Po dolasku u Beograd prve trenerske korake načinio je u Beovuku. Dokazivao se u KK Beobanka, Avala Adi, Zvezdi, FMP-u… Sa mladim Panterima, trener Vanja Guša postao je prvak Srbije, a potom i dva puta osvajač juniorske Evrolige. Sa U16 reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na kontinentalnom šampionatu u Ukrajini. Na Olimpijskim igrama mladih uzeo je zlato i srebro. Par godina radio je i u Kuvajtu, a potom je preuzeo Zlatibor iz Čajetine.

Na kraju, recimo da MOZZART velike napore ka poboljšanju uslova bavljenja sportom ulaže kroz akcije “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Nastavljamo ih, pa ako već nismo, nemojte se iznenaditi ukoliko koliko sutra ugledate u MOZZARTOVIM dresovima odeven tim iz vašeg kraja, ili umveno igralište u komšiluku. Te akcije su postale sastavni deo naših kladilačkih života, i kompanije koja sem velikih kvota stvara još veća plemenita dela.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Vanje Guša, dobitak će biti doniran i za  Dom za starija lica Prijedor u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

TIKET TRENERA KK ZLATIBOR MOŽETE ODIGRATI OVDE

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaVanja Guša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara