Humanitarni tiket u podne: Vladimir Bajić tipuje za Svice u mraku

Vreme čitanja: 3min | pon. 06.12.21. | 11:51

Skupa dvojka Torina i NG tip sa Gudison parka u rukavicama iskusnog čuvara mreže

Bio je kao puma među čačanskim Zebrama, nosio dres Meraklija, a što je još bitnije, već se proslavio u „Humanitarnom tiketu u podne“. On je Vladimir Bajić, golman koji je 2017. godine, uspešnim tipovanjem prosledio MOZZART donaciju za lečenje Mione Kojadinović. Tada je nosio dres Borca, a danas sa pozicije čuvara mreže Niki Volosa, potencijalni dobitak u iznosu od 97.100 dinara prosleđuje za Inkluzivni program „Svici u mraku“, odnosno za decu s autizmom koja utočište pronalaze u pitomim Venčanima kod Aranđelovca, u domaćinstvu glumca Mikice Petronijevića koji čini sve da pomogne obolelim mališanima i njihovim porodicama. 

Pa krenimo sa Banovog brda, uz meč ČUKARIČKI – KOLUBARA. Pobedom nad Metalcem u prošlom kolu Čukarički je prekinuo loš niz. Ipak, Brđani su i dalje na trećoj poziciji i tu nameravaju da dočekaju pauzu. Kolubara je veliki dužnik timu Saše Ilića, pošto je slavila u prvom delu prvenstva. Zanimljivo je da Kolubara nema poraz u prethodna tri kola.

Izabrane vesti

Nekadašnji čuvar mreže AEL-a i Levadijakosa, odlučno je na stranu odvojio tip jedan, težak kvote 1,23.

Sledi utakmica KONJA – MALATIJA. Domaća Konja je jedno od najprijatnijih iznenađenja turskog prvenstva. Igra sjajno. Na poslednjih šest susreta imaju pet pobeda. Na prethodna tri duela ovog kluba došlo je 3+. Malatija je bez pobede u prvenstvu od 22. oktobra.

Vladimir Bajić, jedan od omiljenih likova za navijače čačanskog Borca, odlučio se za još jednu jedinicu.

No, krenimo dalje, uz meč KALJARI – TORINO. Ovde vidimo jako, jako skupu dvojku! Vladim Bajić, fudbalskom intuicijom ima pravo da je zahteva od Torina, budući da je Kaljari veliki kandidat za selidbu u Seriju B. Prethodni put su pobedili još sredinom oktobra, kada su dočekali Sampdoriju. Domaćin ima tri remija u nizu.

Vladimir Bajić u dresu BorcaVladimir Bajić u dresu Borca

Za kraj izuzetno iskusni čuvar mreže, odlučio se da odigra par EVERTON – ARSENAL. Everton je u teškom trenutku, vezali su tri poraza. Imaju četiri neuspeha u poslednjih pet susreta. Arsenal se digao ali je u prethodnom kolu poražen od Junajteda. Od 2019. godine Karamele imaju samo jedan poraz u mečevima sa klubom iz Londona.

Poslednji tip Vladimira Bajića, baca nas na čekanje NG tipovanja. Smatrate li da je izvesno? Prepišite slobodno, a pošto je u toku MOZZART GLADIJATOR takmičenje u kom možete da dođete do ogromnih dobitaka, freebeta, a na koncu i PORŠE MAKANA, ukoliko tipujete onlajn, bacite se na posao!

Zahvaljujemo se Vladimiru Bajiću, golmanu od koga smo navikli da dobijamo vrhunske tikete. Nadamo se da će njegov današnji biti taličan za “Svice u mraku”, budući da autističnoj deci i omladini naša ispružena ruka sve na svetu.

Pružimo im nadu, tipujući za njih od sveg srca i iz sve snage.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Bajić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu

Udruženja “Srednjoškolac” iz Kozarske Dubice. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,71, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postignut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

FOTO: MN Press


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketVladimir Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara