Humanitarni tiket u podne: Vladimir Jovanović tipuje za Jakova Kovačića i Milu Žeželj - “Budi human”

Vreme čitanja: 3min | uto. 03.01.23. | 11:23

Šef klupe košarkaša podgoričke Budućnosti uveren je u 3+ na meču Tobdžija sa Njukaslom…

U njegovom Čačku Vladimir Vlade Jovanović, pre nekoliko dana vodio je Budućnost do pobede - 79:108. Trener sa košarkaškim genom, preuzeo je kormilo podgoričkog kluba, i kao što znate dokazao kvalitet stručnjaka koji je pet godina bio desna ruka Duška Vujoševića u Partizanu, pre nego što i sam nije postao trener crno-belih.

Na njemu je danas kormilo “Humanitarnog tiketa u podne”, od koga potencijalni dobitak ustupa za Jakova Kovačića i Milu Žeželj - “Budi human”.

Izabrane vesti

Krećemo od Vladimirove dvojke s meča LEVADIJAKOS – PANATINAIKOS. Sprema se seča za Levadijakos, jer protiv lidera šanse za bilo kakav uspeh 12. tima na tabeli su minorne. Pobeda protiv poslednjeg na tabeli, ekipe Ionikosa, za njih može da bude uteha, a možda i motiv da se odupru favoritu i pokušaju da izbegnu teži poraz. Poslednja dva puta Panatinaikos je slavio s minimalcima.

Trener velikog iskustva zatim igra 3+ na meču ARSENAL – NJUKASL. Ako neko remeti planove „velikim“ klubovima ove sezone, onda je to Njukasl. Ako je neko ostao dužan Arsenalu, onda su to upravo Svrake, koje su sastav Mikela Artete prošle sezone, kolo pre kraja, izbacile iz trke za plasman u Ligu šampiona. Kada je klađenje na ovaj par u pitanju, treba imati na umu da je Njukasl poslednji put kao gost savladao ovog protivnika još davnog 7. novembra 2010. godine golom Endija Kerola u 45. minutu.

Sledi meč LESTER – FULAM, ponovo s 3+ tipovanjem. Fulam je vezao dve pobede, a Lester isto toliko poraza. Inače, Fulam je pre ove utakmice savladao Sautempton, ali je naš Aleksandar Mitrović promašio penal u šestom minutu sudijske nadoknade. Verujemo da će sada pokušati da da više, protiv Lestera koji je skoro pre dve godine savladao Fulam sa 0:2.


Već smo na utakmici MANČESTER JUNAJTED – BORNMUT, uz realan prelaz 1-1. Čist posao je pred Mančester junajtedom koji juri Njukasl i Siti, a poslednji put je daleke 2020. Samleo Bornmut sa 5:2. Dakle, na ovom meču najviše nedoumica će izazvati tipovanje na golove, pošto je Junajted, tek s jednim golom Rašforda na proteklom meču savladao Vulverhempton. 

Za kraj, iz Kupa kralja Španije stiže prelaz 2-2, a mi otvaramo bet analizu meča KAKARENO - REAL MADRID. Za niželigaški klub prava je čast sama činjenica da igra sa Real Madridom. Sve u svemu, nije pitanje da li će doći dvojka, već koliko golova može da padne na meču gde će se domaći klub braniti, zadovoljan samom činjenicom da je priredio iznenađenje i pre ovog susreta savladao Đironu u istom takmičenju.

I, to bi bilo sve od čoveka koji je sa samo 38 godina je osvojio ABA ligu u tadašnjem Final 4 sistemu, gde je u polufinalu bio bolji upravo od podgoričkog kluba u tesnoj utakmici. Nakon Partizana radio je u Donjecku, Igokei, da bi potom potpisao za Lokomotivu Kubanj, gde je radio i na razvoju talenata giganta ruske klupske košarke. Trenirao je i Šenžen Leoparde u Kini, pre nego što je postao trener Mege. U beogradskom timu radio je sjajan posao, pogotovo s akcentom na radu sa mladim igračima.

To bi bila ukratko trenerska lična karta Čačanina, čiji sadašnji klub u ovom momentu u ovom trenutku ima 22 boda na tabeli ABA lige, isto kao i Partizan Mozzart Bet Željka Obradovića i Cedevita!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Jovanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Vladimir JovanovićKK Budućnost Podgoricahumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara