""
""

Humanitarni tiket u podne: Vlado Čapljić sastavio tiket za Savez slepih Srbije

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.11.16. | 12:00

Bivši reprezentativac igrao golove na Srbiju

Prvi dan vikenda donosi nam obilje utakmica između ostalih i kvalifikacione mečeve za SP 2018. godine u Rusiji.

Naš današnji gost-učesnik „Humanitarnog tiketa u podne“ je Vlado Čapljić, inače osvajač dve titule prvaka Jugoslavije s Partizanom. Vlado će pokušati da uveća dosad prikupljenu sumu novca koju je kompanija MOZZART donirala u dobrotvorne svrhe.

Izabrane vesti

Tek da napomenemo da na spisku dobitnika imamo tačno 28 poznatih ličnosti. Vlado će pokušaati  da nastavi tamo gde je stao popularni glummac Vojin Ćetković sa dobitkom od 113.286 dinara.

Krenimo… Prvi par je utakmica iz kvalifikacija sa afričkog kontinenta, Kamerun - Zambija. Domaći imaju jedan remi, gosti poraz u Grupi B. Kad se posmatraju poslednji susreti, Kamerun ima poraz od Francuske, potom tri pobede i nerešen rezultat sa Alžirom. Zambija je dobila Lesoto i Ugandu. U poslednjim međusobnim mečevima Kamerun je slavio sa 5:1 i 3:2.
„Za svaki slučaj igram MOZZART kombinazziju 1X&3+“, kaže na početku humanitarnog tipovanja za MOZZART Vlado Čapljić.

Nekadašnji igrač Želje, Partizana, Dinama je kao drugu utakmicu odabrao duel iz Evrope. Ponovo kvaliifikacije za Rusiju 2018. godine, meč iz Grupe G Albanija - Izrael. Dve selekcije imaju identičan skor, po dve pobede i po poraz. Albanija je u kvalifikacijama dobila Makedoniju i Lihtenštajn, poražena je od Španije. Izraelci su takođe bili uspešniji  od ove dve selekcije, a imaju porraz od Italije. Dve reprezentacije se nisu dosad sastajale.
„Pokušaću samo s golovima, GG3+.“

Učesnik Olimpijskih igara kao treći susret za naš humanitarni tiket odabrao je ponovo meč iz kvalifikacione Grupe G, Španija - Makedonija. Furija je prva u grupi zajedno sa Azurima. Dve pobede, remi, sedam bodova i samo jedan primljeni pogodak. Makedonci imaju sve poraze i bez bodova su. Španci imaju remi sa Italijanima, 1:1. Naši južni susedi su dobili jedino Azerbejdžan i to u prijateljskoj utakmici. U pet međusobnih mečeva pet pobeda Španaca.
„Idem na kombinazziju 1&3+.“

Za kraj humanitarnog listića Vlado je odabrao utakmicu Vels - Srbija. Orlovi su prvi u grupi sa Irskom. Dve pobede i remi imaju naši reprezentativci dok Velšani imaju pobedu i dva nerešena ishoda, dovoljno za treće mesto. Portugal je bio jači od Velsa, Srbi su pobedili Austriju i Moldaviju. Poslednje dve međusobne utakmice dobila je reprezentacija Srbije i to ubedljivo.
„Igram na golove, 3+“, zaključio je humanitarni tiket Vlado Čapljić koji će dobitak, ako ga bude, usmeriti za Savez slepih Srbije.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Vlado ČapljićKlađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara