""
""

Humanitarni tiket u podne: Voja Brajović tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.16. | 11:20

Poznati srpski glumac priključio se MOZZARTOVOJ dobrotvornoj akciji, a i sam pomaže fondaciju koju vodi njegov kolega Sergej Trifunović

Prenimo se! Nemojmo oklevati! Prvi korak je polovina puta koji treba preći, poručuje pisac Svetislav Basara iz fondacije „Podrži život“ koju će ovog puta pokušati da uz pomoć kompanije MOZZART podrži naš poznati glumac Voja Brajović.

Veoma teško je pobrojati sve Vojine uloge u pozorištu, filmovima i serijama, ali nekako nam je ostao prepoznatljiv kao Tihi iz „Otpisanih“.

Izabrane vesti

Nadamo se da će sastaviti dobitnu kombinazziju!

Prvi par je meč ČELSI - TOTENHEM. Plavci, posle remija Liverpula u prošlom kolu, zauzimaju lidersku poziciju. Totenhem je peti, ali s malim bodovnim zaostatkom i dosad bez poraza 6-6-0. Na poslednjih pet utakmica Čelsi je izvojevao četiri trijumfa, a i pre toga je beležio dobre rezultate. Pevci imaju dosta nerešenih ishoda, a slabije stoje na međunarodnoj sceni. Porazi od Monaka i Leverkuzena, ali za Čelsi im motiv neće manjkati. Međusobni skor je na strani Čelsija, ali su poslednje dve utakmice završene podelom bodova. Sad je sve moguće…
„Uzdam se u strelce i igram dva i više golova, 2+“, započinje humanitarno tipovanje za MOZZART Sport Voja Brajović, koji je nedavno postao deda, na čemu mu ovom prilikom iskreno čestitamo.

Stalni član JDP koji je ostvario preko pedeset uloga u matičnoj kući drugi par odabrao je iz Bundeslige, FRANKFURT - DORTMUND. Borusija je blistala u Ligi šampiona protiv Legije kad je viđeno čak dvanaest golova. Ta pozitivna energija mora se preneti i u nacionalno prvenstvo. Dortmund je treći, Frankfurt sedmi, ali sa istim brojem bodova, po 21. Statistika je na strani Dortmunda 8-9-20 i većina međusobnih duela završavana je sa većim brojem pogodaka.
„Opet golovi, 2+.“

Dobitnik gotovo svih relevantnih pozorišnih nagrada, pa i „Dobričinog prstena“ za životno delo, opredelio se da treća utakmica dođe iz lige Francuske, MONAKO - MARSELJ. Monako je drugi, Olimpik je jedanaesti. Kneževi su savladali Totenhem u Ligi šampiona, a pre toga bez primljenog gola bili ubedljivi sa Lorijanom, Nansijem I CSKA. Za Marselj se može reći da igra po principu toplo-hladno, ali je statistički gledano bolji od rivala 12-12-20.
„Vreme je za duplu šansu, 1X.“

I na kraju Sreten iz „Sinđelića“ odabrao je par iz Serije A, TORINO - KJEVO. Torino bolje stoji na tabeli, ima i zavidnu efikasnost, kao i tri poslednje pobede. U međusobnom skoru bolje stoji Torino 10-8-6. Ipak, ne treba prevideti podatak da su Leteći magarci dobili dve poslednje međusobne utakmice.
„Računam na efikasnost kluba iz Torina, 2+“, zaključio je humanitarno tipovanje popularni glumac Voja Brajović koji će potencijalni dobitak usmeriti za fondaciju „Podrži život“.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Trostruki superparKlađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara