Humanitarni tiket u podne: Žarko Čabarkapa tipuje za ŽIVOT

Vreme čitanja: 3min | pon. 23.04.18. | 12:00

Sportski direktor ABA lige više veruje u Njukasl nego Everton

Evo nas u 683. Humanitarnom tiketu u podne koji priređuje kompanija MOZZART. Kao i svakog dana naša kladionica obezbeđuje ulog od deset hiljada dinara, a poznate ličnosti pokušavaju da sastave dobitni listić.

Ukoliko plemeniti tiket prođe, MOZZART donira dobitak ustanovi, fondaciji, udruženju, pojedincu… po želji našeg gosta.

Izabrane vesti

Dosad smo imali 116 plemenitih dobitnika uz čiju pomoć je MOZZART donirao tačno 6.664.560 dinara i to na preko 50 različitih adresa.

Poslednji dobitnik je jučerašnji plemeniti kladilac Marko Nikolić sa sumom od sjajnih 77.000 dinara.

Pored Humanitarnog tiketa u podne, kompanija MOZZART se može podičiti nizom društveno odgovornih akcija: Sto terena za jednu igru, Novi dresovi za nove šampione… Bolnicama i školama doniramo televizore, poslednja donacija otišla je za Vojnomedicinsku akademiju, dosad je donirano preko hiljadu uređaja. Pomažemo fondacije Podrži život, Budi human, Kolevku, sponzorišemo i doniramo ABA, KLS, vaterpoliste, rukometaše, borilačke sportove, čačanske klubove Borac i Železničar…

Jedna od poslednjih plemenitih aktivnosti naše kompanije odnosi se na Univerzitet u Beogradu. Kompanija MOZZART je postala generalni sponzor sporta na BU.

Da se okrenemo današnjem dobrotvornom kladiocu Žarku Čabarkapi i njegovom Humanitarnom tiketu, gde će eventualni dobitak biti doniran Udruženju ŽIVOT.

ODIGRAJ TIKET ŽARKA ČABARKAPE

Žarko je tiket započeo utakmicom iz Premijer lige EVERTON – NJUKASL. U poslednja četiri međusobna okršaja domaći su trijumfovali i to bez primljenog gola. Svrake imaju bod manje od večerašnjeg rivala, ali imaju niz od četiri uzastopna trijumfa. Pao je čak i Arsenal. Klub iz Liverpula u poslednjih pet duela ima dve pobede, poraz od Sitija i potom dva remija.
„Prvo ću okušati sreću sa kombinacijom iks, dva uz dva i više golova, X2&2+“, kaže za MOZZART Sport Žarko Čabarkapa.

Sportski direktor ABA lige prešao je na plemenitom listiću na Apenine, Serija A, ĐENOVA – VERONA. Gosti su debelo zagazili u crvenu zonu i ukoliko nešto ne preduzmu u finišu sezone uslediće seoba u niži rang. Đenova nije sjajna, mada ima četiri pozitivna ishoda pa poraz od Rome, ali se drži u zlatnoj sredini. Verona ima dva poslednja poraza.
„Nešto mi govori da će pasti od dva do četiri gola, 2-4.“

Osvajač zlatne medalje s reprezentacijom Jugoslavije na SP 2002. godine rešio je da pređe na Pirinejsko poluostrvo. Utakmica BILBAO – LEVANTE. Bilbao je 13 puta bio bolji od rivala, skor je 13:2:4. Gosti su na obodu opasne zone, a domaći imaju šest poena više. U poslednjim utakmicama Levante je ostvario minimalac za tri boda, a Bilbao je iznenadio madridski Real, 1:1.
„Ponovo ću probati s ukupnim brojem pogodaka, sad od dva do pet.“

Nekadašnji košarkaš, koji se okušao i u najjačoj ligi na svetu igrajući za Finiks i Golden Stejt, prešao je do Portugalije, PORTO – SETUBAL. Domaći su, u ovom momentu na liderskoj poziciji i imaju suficit, u odnosu na dva najveća rivala, od dva odnosno pet poena. Gosti još nisu obezbedili opstanak. Porto je savladao Benfiku da bi izgubio od Sportinga. Setubal je poslednju utakmicu odigrao nerešeno. Naravno da statistika ide u prilog Porta koji je slavio čak 32 puta uz samo tri remija.
„Očekujem da u drugom poluvremenu padne dva i više golova, 2UG 2+“, konstatovao je Čabarkapa za koga možemo dodati I sledeće podatke…

Rođen je u Zrenjaninu. Nastupao je za Beopetrol i Budućnost. Otisnuo se u NBA ligu i nastupao za Finiks  i Golden Stejt. Karijeru je okončao zbog povreda, prerano, u Podgorici. Ima zlato sa SP 2002. godine. Sad sa puno uspeha obavlja funkciju sportskog direktora ABA lige.

Tokom ove sedmice, pored Žarka Čabarkape, naši plemeniti kladioci biće i: MMA borac Vaso Bakočević, glumica Ljiljana Blagojević, košarkaški treneri Jovica Arsić i Igor Đaletić, folk zvezda Dragana Mirković i fudbaler Dušan Vlahović.

Važna informacija za Republiku Srpsku.

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Žarka Čabarkape, dobitak će biti doniran i za Ustanovu Dom za starija lica Doboj u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 2025 ENG 1 Everton - Newcastle kmb X2&2+ 2,05
Pon 20:45 1057 ITA 1 Genoa - Verona ug 2-4 1,47
Pon 21:00 4119 POR 1 Porto - Setubal 2ug 2+ 1,62
Pon 21:00 4042 ŠPA 1 Ath.Bilbao - Levante ug 2-5 1,40
Ukupna kvota6,83

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

humanitarni tikettiket u podneŽarko Čabarkapa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara