""
""

Humanitarni tiket u podne: Zoran Kesić tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 3min | ned. 30.04.17. | 12:00

Popularni voditelj i humorista u derbiju Rima očekuje keca

Pravo zadovoljstvo bilo je tipovati sa Zoranom Kesićem, današnjim gostom MOZZARTOVOG „Humanitarnog tiketa u podne“. Vrsni voditelj i autor popularnih humorističkih naslova podelio je sa nama i energiju zajedničke dobrotvorne misije.  Za svoj predani novinarski rad dobio je prestižnu nagradu „Stanislav Staša Marinković“, što dosta govori o njegovim novinarskim kvalitetima. Trebalo mu je mnogo manje od 24 minuta da napravi plemeniti tiket za koji verujemo da će biti dobitan. Zoran Kesić je odlučio da potencijalni dobitak doniramo Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Izabrane vesti

Novinarski zanat naš gost počeo je da usavršava na TV Studio B, a veoma se zainteresovao za sve donatorske i sponzorske misije društveno odgovorne kompanije MOZZART. Upoznali smo Zorana sa akcijama „100 terena za jednu igru“, u kojoj naša kompanija obnavlja 100 košarkaških igrališta u Srbiji, potom sa akcijom „Novi dresovi za nove šampione“ u kojoj klubovima doniramo sportsku opremu. Zatim, obavestili smo našeg plemenitog kladioca da pomažemo donacijama srpske zlatne delfine, pa beogradske rukometaše, košarkaše iz Čačka, a da smo u Humanitarnom listiću stigli do 47. dobitnika i da je ukupna donirana svota od 3.149.462 dinara otišla na skoro 40 adresa.

Srećno, Kesiću! Izmami nam osmehe i u dobrotvornom tiketu...

Prvi par je gradski duel ROMA - LACIO. Vučica je druga, gosti četvrti, ali s bodovnim deficitom od 11 poena. Pozitivna serija Rome traje osam utakmica u koje ubrajamo i pobedu domaćih u kupu nad današnjim protivnikom. Lacio na 14 mečeva ima samo dva neuspeha.
„Nadam se da me Roma neće izneveriti, odigraću keca“, kaže za naš portal Zoran Kesić.

PREPIŠI KESIĆEV TIKET

misijama Ozbiljne vesti i Dezinformator, a uspeh u plemenitom tiketu, nadamo se zajedno, nastavlja se takođe utakmicom koja dolazi sa Čizme, KROTONE - MILAN. Nakon sigurne pobede nad Palermom Rosoneri su odigrali nerešeno derbi s Interom, ali su pali pred Empolijem. Krotone ima lepu seriju od četiri utakmice bez poraza. Ipak, domaći se grčevito bore za opstanak u ligi.

„Pokušaću da iskombinujem duplu šansu, iks, dva s golovima, od nula do tri.“

Fajront republikom, koju je vodio na televiziji Foks, značajno se uvećala popularnost sjajnog Kesića koji se sad preselio na Ostrvo i odigrao dve utakmice iz Premijer lige. Prvo se okušao sa prelazom na meču MIDLZBRO - MANČESTER SITI. Domaći će probati da prikupe još neki bod značajan u borbi za opstanak. Gostima su bodovi preko potrebni ukoliko žele da izbiju na treće mesto. Midlzbro u poslednjih pet utakmica ima više poraza (tri) od pobeda (jedna).
„Pokušaću sa prelazom iz dvojke u dvojku.“

Pun humoristički kapacitet naš humanitarni kladilac postigao je u izuzetno gledanoj emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem. Zoran je odigrao golove na derbiju TOTENHEM - ARSENAL. Totenhem sa 14 bodova suficita u odnosu na Tobdžije zauzima drugu poziciju. Na 12 utakmica domaći su imali samo poraz od Čelsija. Arsenal je na poslednjih šest duela izgubio samo od Kristal Palasa. U međusobnim susretima dva tima su najviše puta remizirali, 23 puta.
„Kratko i jasno, 3+.“

Naš gost je plemeniti tiket  začinio duelom iz Bundeslige, HOFENHAJM - AJNTRAHT. S najviše remija u ligi domaći su sjajno plasirani, četvrto mesto. Deveti Frankfurt ima 14 bodova manje od rivala.
„Kec na Hofenhajm“, zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART Sport Zoran Kesić koji dobitak, ukoliko prođe tiket, prosleđuje Centru u Zvečanskoj.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:05 2013 ENG 1 Middlesbrou. - Man.City pk 2-2 1,65
Ned 17:30 2014 ENG 1 Tottenham - Arsenal ug 3+ 1,45
Ned 12:30 1003 ITA 1 Roma - Lazio ki 1 2,00
Ned 15:00 1006 ITA 1 Crotone - Milan kmb X2&0-3 (-) 1,65
Ned 17:30 3009 NEM 1 Hoffenheim - Eintr.Frankfurt ki 1 1,45

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketsportsko klađenjeZoran Kesić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara