Humanitarni tiket u podne: Zoran Višić tipuje za Savez udruženja Srbije za pomoć osobama s autizmom

Vreme čitanja: 5min | čet. 11.04.19. | 12:00

Kečevi Tobdžija i Benfike za košarkaškog stručnjaka potpuno su neizbežni

Šta је danas najbolje, odnosno najuzbudljivije u ponudi igra kladionice MOZZART? Pa, razume se, četvrtfinalne sesije Lige Evrope, kojih se na prvu loptu latio i naš današnji gost, Zoran Višić, selektor košarkašica Indije, koji s vremena na vreme trenira i mušku selekciju ove zbilja mnogoljudne države. On je igrački došao do kvote 12,90, a o njemu valja znati da je nekada svim srcem vodio i naše devojke na parketu. Mag ženske košarke nije mnogo eksperimentisao, pa možemo reći i da se Zoran latio tri dobra fiksa, i jedne duple šanse.

Rešio je Višić da pomogne Savez udruženja Srbije za pomoć osobama s autizmom, u čemu ga zdušno podržavamo, naravno vođeni željom da mu se tipovi pozlate, pa da možemo da lupimo novu, 166. recku na rezime tablu našeg “Humanitarnog tiketa u podne”. S njom bi dodatno uvećali do sada ostvaren promet novca kroz MOZZART plemeniti fond kojim se ponosimo, a koji u ovom momentu broji ni manje ni više nego 11.786.690 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo do utakmice ARSENAL – NAPOLI. Tobdžije ovaj meč ne čekaju baš u sjajnom raspoloženju. Poraženi su od Evertona na Gudison Parku sa 1:0. Ono što im ide u prilog svakako su dobre igre na Emiratima gde su savladali i BATE Borisov i Ren sa 3:0. Na njemu takođe dobro igraju i u Premijer ligi gde su trenutno četvrti. Napoli je davno izgubio bitku za titulom u Seriji A i do kraja ovog takmičenja i nema neki poseban motiv za igru.Taj manjak inspiracije verovatan je razlog za poraz od Empolija i remi sa Đenovom u prethodna dva kola. Ove ekipe srele su se u grupnoj fazi LŠ 2013 i oba tima slavila su tada sa 2:0 pred svojom publikom.

„Тobdžije neka nam donesu keca“, reče Zoran, i na stranu odvoji kvotu 2,40.

Sledi utakmica BENFIKA – AJNTRAHT.  Benfika je trenutno u trci za titulom sa Portom sa kojim na vrhu tabele deli isti broj bodova. Malo je falilo da ih zagrebački Dinamo eliminiše u osmini finala ovog takmičenja. Savladali su Hrvate u Lisabonu tek nakon produžetaka. Ajntraht je u fantastičnoj formi. Od poslednjih devet mečeva dobio je osam uz jedan remi. Ovaj niz uključuje i eliminaciju Šahtjora i Intera na putu do četvrtfinala. Takođe, u Bundesligi ih četiri boda deli od M’gladbaha koji je na petom mestu. Ove ekipe nisu se ranije sastajale.

„Ponovo konačan ishod, pod jedan. Dakle verujem u pobedu Benfike“, reče košarkaški stručnjak koji je nekada trenirao i ŽKK Crvena zvezda, dame Vršca, Vojvodine, Spartaka, podgoričke Buućnosti i Beopetrola.

Vraćamo se košarkaškim zbivanjima, uz bet analizu meča SLAVIJA PRAG – ČELSI. Praška Slavija je najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope. Do četvrtfinala je stigla nakon eliminacije Sevilje koju je posle produžetaka savladala sa 4:3. U prvenstvu Češke imaju sedam bodova prednosti u odnosu na Viktoriju Plzen uz tri utakmice do kraja regularnog dela sezone. Osvajanje Lige Evrope za Čelsi je još jedan način da stigne do Lige šampiona. Pred ovaj duel Englezi jesu favoriti, međutim treba imati u vidu da je ove sezone Slavija u ovom takmičenju bez poraza u Pragu. Pored toga Bordo, Kopenhagen, Zenit i Genk na ovom stadionu nisu uspeli da postignu gol. Biće ovo njihov premijerni susret.

„Sada igram poprilično izvesnu dvojku na Čelsi“.

Za kraj, košarkaški trener tipuje na utakmicu VILJAREAL – VALENSIJA. Ako je suditi po Primeri, Valensija je umereni favorit, koga mimo rasporeda na tabeli kompromituje nedavni poraz od Rajo Valjekana, člana fenjeraškog trija u kog spada i Viljareal. Pošto je reč o čettvrtfinalnom okršaju Lige Evrope, ovakvo posmatranje stvari je varljivo, ali ipak treba imati na umu da je Viljareal već tri uzastopne utakmice u šampionatu u minusu, te da je ih je Valensija poslednji put u januaru tukla sa 3:0. Što se tiče golova, Viljareal je na minulih pet utakmica minimalno igrala za GG3+, dok su se na Valensiju mahom isplatile 0-2 igre.

„Igram duplu šansu, X2“, zaključio je naš današnji gost koji je život posvetio ženskoj košarci, koja mu je uzvratila velikim uspehom, ali i ekspresnom ekspanzijom ovoga sporta u Indiji. I to narocito nakon 2017. godine kada je na Prvenstvu Azije u okviru B divizije, Indija je osvojila prvo mesto, što je ujedno i najveći dotadašnji uspeh indijskih košarkašica.

I to bi bilo sve, od našeg gosta koji je razume se ekciklopedija kraljice igara. Naravno, zna Zoran Višić za MOZZART podvige u akciji “100 terena za jednu igru” s kojom čašćavamo sve naše sportske sredine, naravno slaveći sport i zdrav način života. A, šta još radimo? E, pa igramo na veliko, pa sem “Humanitarnog tiketa u podne”, odnosno donacija koje putuju svima kojima je to neophodno, darujemo i dresove sportskim klubovima kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”.

To su one gigantske, kontinuiranje korporativne akcije, a red bi bilo spomenuti da smo i mimo njih darivali televizore bolnicama, pomagali svuda jer već odavno DONETU ODLUKU da nas ima svuda gde su naši igrači sprovodimo u punoj meri i bez izuzetka. Zato se nadajte da ćemo i u narednim mesecima, godinama samo povećavati tempo, odnosno da ćemo vas posetiti onda kada se najmanje budete nadali.

Zorana Višića smo zamolili da DONESE JOŠ JEDNU ODLUKU! Pogađate, odlučuje se kome će potencijalni dobitak otići od zasebnog tiketa koji važi na području Republike Srpske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zoran Višić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Socijalno - gerijatrijskog centra Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 12,90, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:00 6501 LE Arsenal - Napoli ki 1 2,40
Čet 21:00 6502 LE Villareal - Valencia ds X2 1,42
Čet 21:00 6503 LE Benfica - Eintr.Frankfurt ki 1 2,30
Čet 21:00 6504 LE Slavia Praha - Chelsea ki 2 1,65
Ukupna kvota12,93

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara