Komentari na vest

Humska čeka povratak Nemanje Jovića, ima samo jedan problem

O

Objektivac

pre preko 2 godine

Realno svi vide da je Terzić talentovaniji,direktniji,opasniji,bolje ponašanje na terenu...Jović u par utakmica katastrofalan sa komplikovanjem i promašajima.Daj bože da bude nešto od njega
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Terzic je mnogo bolji nego sto se ocekivalo i jos je posebno dobar u onim stvarima u kojima je Jovic los pa nam se cini da je mnogo bolji i da je Jovic los, ali treba gledati da dobiju priliku da igraju da bi mogao i Jovic da se proda jer je 2 godine mladji i vec je debitovao za rep tako da mislim da moze za vise para.. Tako je skoro uvek sa mladim igracima logicno da ce forma da im varira i da nece moci da konstantno pruzaju dobre partije.
M

Mop

pre preko 2 godine

Jović kad kod treba da uradi nešto konkretno i završi akciju on komplikuje. To treba trener svaki dan na treningu da mu objasni. Ovaj ga po medijima digao u nebesa. Terzić dečko sve drugačije radi i daleko je direktniji od njega i kad god dobije loptu na 40 metara od gola nešto napravi. Još ima i sasvim pristojnu levu nogu. Ako se Jović treba forsirati zbog prodaje mi ne da nećemo osvojiti titulu ove već ni za 10 godina nećemo. Ako uprava, i taj upravni odbor ne može 7,8 miliona nadje od nekih sponzora ne znam šta tu traži. Naravno znam šta traže ali dosta bre više. Sposoban čovek od od ovih... ni blizu kluba ne može doći. Titula nema dugovi još gori. Valjda je za to Suma kriv, a ovi sveci. 4 godine nema titule šta traže više tu.
F

FloraFauna

pre preko 2 godine

Sad ce Gent u nikad jačoj Ligi Flore i Faune.
N

Nicker

pre preko 2 godine

Neki bi pomislili i da manjak talenta ume da bude problem...
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ko se iole razume u fudbal, mora videti da Jovic nikad ne moze igrati ozbiljan fudbal. Njegov domet je Radnik Surdulica i sl.
M

Mop

pre preko 2 godine

Terzić je za njega igračina. To se posle par utakmica videlo. Ako ne počne redovno da igra kao što je Jović igrao onda su ovde neke stvari manje više jasne.