Komentari na vest

Humska zagledana u kapitena Partizana: Daj gol, Lazare! Čekamo te 1.000 minuta

R

Repac Plandiste

pre oko 2 godine

Od njega ostala samo brzina. A brz je ko puz kroz oranje. Stanoje zna da iskoristi takve igrace poput njega i Jojica. Mislim iskoristi ih za deo ogromne plate. Sa ovim su se slozili...
K

Kemp

pre oko 2 godine

Ne daji ga ni sad Lazare kad nisi do sad... pozdrav
T

Tiću

pre oko 2 godine

Žali Bože plata koje se troše na njega i Jojića umesto brzih tehnički jakih igrača...Sramota šta radi uprava
M

Mop

pre oko 2 godine

Vala baš
M

MopovTatko

pre oko 2 godine

Ček, ček, sinak, zar nije bilo na početku protiv Srede , Lazar Marković brz ko vetar, najbolji, sori Markec ne Lazar Marković.
b

batabane

pre oko 2 godine

Ne mogu da tvrdim da bi Markec na ofanzivnom veznom bio izvanredan,ali po onome sto je vidjeno on jedino moze da igra tu poziciju,i nista vise.Na krilu je slab,kao da nema volju da igra,dok je u blizini protivnickog sesnesteraca,vise fokusiran na igru,i moze se reci nesto ipak igra.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Neverovatno je da oni drže ovog lika u klubu a preskup je za naš fudbal u odnosu na doprinos ekipi, šta više, njega nema ni u jednoj bitnih utakmici, dečko nestane sa terena. Najskuplji igrač u timu, igra u napadu, a nije dao GOL godinu dana. Sako u Srbiji.
G

Gost4ib k

pre oko 2 godine

Ovog jos pored onog Jojica i mogu da gledam. Onaj decko mi je ogadio stadion i ceo tim da sam orestao da odlazim na utakmice. Forsiranje nekog koga 90% navijaca ne moze da smisli je najgori moguci odnos prema istim, a Stanojevicu se to ponavlja i kao da navijacima namerno radi u prkos Miljkovic, Babovic, Scepovic, opet Miljkovic i sad Jojic i naravno navijaci su biki upravu, niko od njih nije postao igrac i svima je to forsiranje u Partizanu bilo vrhunac karijere. Ajde nas malo ceni, nismo bas toliko fudbalski nepismeni.
S

Slanina

pre oko 2 godine

Markovic bez ikakvog doprinosa ekipi ti je ok, ali Jojic koji ima svojih mana itekako, ali i golova i asistencija kojima Markovic nije ni blizu ti nije ok?
L

Luja

pre oko 2 godine

Nemaš pojma. Marković je mnogo, mnogo gori od Jojića. Apsolutno nikakav doprinos. Nula.
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Rikardo samo moze nesto da ucini, ovi ostali su tipa jojic markovic vise stetni nego korisni. Videcemo ako Ser Samrok pocne sa miljkonom i onom tumba lumba postavom jojic natho na sredini to je poraz zagarantovan. Natho je igrac za 30min max, sve posle toga kao puz, iako je jedini kvalitet na sredini ,fizicki je puno izgubio na svezini.
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Kad on uđe biće već 2-3:0 za Zvezdu,a onda može dati i taj prvenac,nije problem.
G

Gost31

pre oko 2 godine

Mislim, nemo se ljutiš, al ovaj da da gol ne može. Ni on, ni Jojić...
F

Fontana9

pre oko 2 godine

Lazar ne moze vise ni da se nakaslje ,a kamoli nekome da da gol,misaona imenica.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Mozda se nesto vise od onih koji su dosad zakazali moze ocekivati od Holendera.Markec vise nema ni figuru najbrzeg igraca nase lige.Nekako je nabacio koji kilogram,ispao iz forme,izgubio na borbenosti.Treba se desiti cudo pa da on odluci derbi,pogotovo sto Zvezda ima zadnju liniju sastavljenu od snaznih odbranbenih igraca.
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Dok ga gledam kako trci, to deluje tako neozbiljno, amaterski, kao kad gledam likove u balonu... Ono sto fali povratnicima u Partizanu su m*da, pogotovo u derbiju! To je glavni razlog zasto gubimo titulu trenutno... On bre nije mogao sa onim momcima iz Cukarickog da izdominira, a gde tek sa zvezdinim igracima da pokaze nesto...
G

Gost RS

pre oko 2 godine

Govorim objektivno,ako Dragović odradi posao na Rikardu kao prošli put Partizan je napadački 50% zaustavljen. Zvezda tu ima mnogo veću širinu.
S

Sumaaa

pre oko 2 godine

Lazar je nazalost postao penzioner sa 24 god….Ocekivati od njega da nekog predribla, pretrci je nemoguce. Pobeda u derbiju sa ovakvim nasim timom je nerealna osim ako klinci kao sto su Terzic, Jovic, Milovanovic ili Bazdar ne eksplodiraju. Mada cisto sumnjam da ce Stanoje da pusti njih pored Jojica, Markovica, Lutovca… Sve u svemu ceno nam se pise
D

Dragan Z.

pre oko 2 godine

Tako je! Ako Stanoje stavi u tim i Jojića i Markovića mi smo završili utakmicu još u svlačionici. Obojicu na klupu, Terzić, Milovanović umesto njih. I dosta više sa tom glupošću da se Rikardo ne vidi od Dragojeviće. Rikardo dobije na derbiju 0 dobrih lopti i treba da uradi ne znam šta??? Stanoje da stavi Natha u tim, koji jedini ume da odigra pas ali i da gol komšinici, pa neka ga menja Baždar.
G

Gaxter

pre oko 2 godine

Prosto nerealno zvuči da je ovaj momak koštao 25 miliona evra,a sad čovek ne može ni da izdominira u ligi kakva je naša,čuj mene i izdominira ne može dati gol a kamoli razbijanje rivala.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Nevezano za trenutnu formu, ono sto je ocigledno je da Lazaru Markovicu nedostaje sportske kulture. Umesto da bude primer mladjima, on se kao najiskusniji u Partizanu ponasa najneprimerenije na terenu (protesti kod sudija, sukobi sa protivnickim igracima, psovke i simuliranja, trazenja penala za svaki kontakt, itd.). Kao da se svojski trudi da imitira Lolu Smiljanica.
R

Ris

pre oko 2 godine

Ovaj po svim zakonima vjerovatnoce mora kad tad odigrati dobro neku jaku utakmicu! Zasto to ne bi bilo u subotu?
y

yayaT

pre oko 2 godine

Moze on da odigra dobro , po zakonu verovatnoce a mozda i ne. Ono sto je sigurno je da ce Zvezda dati barem 3 komada, pa ti vidi
R

Realan 2

pre oko 2 godine

Ni lazar ni jojic ne igraju ni blizu u skladu sa svojim primanjima. Predvidjeni da budu nosioci a lazar daje gol loznici a zeka radnickom.. Gde ste u derbiju, protiv fejenorda, sparte, belgijanaca.... da imaju obraza sami bi otisli na kraju sezone....

Kontraudar

pre oko 2 godine

Tako je. Njih dvojica bi trebalo da vuku tim, da prave razliku u Evropi a kamo li domaćim takmičenjima. A i stvari se samo uklapaju u prosek.
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Ma, kakav Lazar, nema ništa od njega...Čovek nije više ni za zonsku ligu, to samo nama ovde Stanoje i Ivica Ilev prodaju neke priče. Realno, u Partizanu, osim Rikarda, Natha ( mada, njega stižu godine) i eventualno Zdjelara i malog Terzića, nema igrača koji ooravdava renome kluba. Srećno nam bilo u subotu, ali i sreću treba zaslužiti...ne znam da li smo?!
1

156

pre oko 2 godine

Jel ce biti jos negde prenos derbija sem na areni
R

Rid

pre oko 2 godine

Mislim da ce biti na areni 2