Komentari na vest

Hvala za najbolji fudbal u 2021.

m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Može Nejmar da ne osvoji ništa u životu Al da je klasa , klasa je . Ne čudo , nego čudovište od igrača , praznik za oči kad on igra . Driblati i prolaziti igrače Bajerna tako lako je .... bez reci .
P

Peki30

pre oko 3 godine

Nije mi obo bas neki atomski fudbal, bilo je dosta gresaka, a psg bi i ovo prosuo da je bajern imo levu i gnabrija, mislim da bi bilo 1-4. NEJMAR KATASTROFA DECKO KOLIKO JE SEBICAN, AKO OVAKO BUDE IGRAO I SLEDECU ISPADAJU SIGURNO. SITI JE PRVI FAVORIT
K

Koan

pre oko 3 godine

Koliko je komentara onih koji su "pukli" na kladionici.. Ali dobro, mora se i to igrati. Oni ozbiljni igrači nikad ne igraju ovakve utakmice. Prosto, samo uživaju u igri ma kakav rezultat bio. A bilo je uživanje.
M

MILUTIN 15

pre oko 3 godine

Ubedljivo najjaci utisak je ponasanje trenera,neka treneri blizanaca vide sta je normalno ponasanje. To se posebno odnosi na Stankovica na ono njegovo bahato i ulicarsko ponasanje,ni Stanojevic nije mnogo bolji. Ova utakmica sto puta vaznija i znacajnija ali trener uvek mora biti pedagog i pr.za igrace.
M

Motel Radmilovac

pre oko 3 godine

Naravno da ih slavite, kad su pola Srbije istresli iz gaća sa 0-2.:)
C

Cjepka

pre oko 3 godine

Pretera ga brate.
B

Bb84

pre oko 3 godine

Odlična tekma i zasluženo polufinale. Očekivano PSG, MCity, Real i Chelsi u finalu.
E

Enzo

pre oko 3 godine

Najgluplja stvar u fudbalu je gol u gostima.
a

alenaki96

pre oko 3 godine

Tako je bre, Sta sam rekao gde su sad navivijaci ovih klosra, Alezz paris!♥️
H

Hahahahah

pre oko 3 godine

Znaš li uopšte šta znači to "allez Paris" ?
B

Brko

pre oko 3 godine

Evo me, trebaš nešto? Imaš moj komentar dole ispod. Čestitke na prolazu dalje.
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

I naravno HVALA rts-u.
r

rastivoje

pre oko 3 godine

Zašto hvala RTS-u? 2021. ti i dalje ne umeš da se snađeš za prenos utakmice? Imaš devet ili 85 godina?Probali su da rade Ligu šampiona, shvatili da im se ne isplati, sveli se na jednu utakmicu nedeljno, puna kapa. Neka prenosi onaj kome je to ključni deo imidža, pa može da toleriše minus. Svuda na svetu je tako, samo ovde stalno ljuta trka između obdaništa i staračkog doma. Aplikacija košta sitnicu, streamovi su tu ako ti se ne daju pare. Ako nisi sposoban, tvoj problem. Gledaj domaću seriju.
r

rastivoje genije

pre oko 3 godine

Neko u minusu zbog lige sampiona? Hahahahaha ma bolje radasin da se pusta, u pravu si
D

Djuraa

pre oko 3 godine

PSG ih ubio veceras
U

U čemu?

pre oko 3 godine

Objasni?
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Iako sam u inat navijacima bajerna pre utakmice pisao ko ce proci,uopste necu likovati sto sam pogodio-nadam se da ce ih mancester oduvati od fudbala a da ce mbape sto pre otici iz pariza.Ovaj nejimar je izvikan igrac,ne igra za tim i u svakoj utakmici moze da upropasti sve za 2 min svojih improvizacija.
K

Kostakurta

pre oko 3 godine

Evo sada ovih osnovaca,dočekali svojih 5 min i sad ide ono "mi parižani,moj klub,osvajamo ligu šampiona" kao da su u najmanju ruku članovi kluba a pre 5 godina nisu znali niti jednog igrača PSG-a. Nakon uloženih milijardu evra,relano sramota bi bila da nekad ne uzmu ligu šampiona. Poketino je vidim već najbolji trener u istoriji fudbala.
V

Vare

pre oko 3 godine

A koliko je bajern ulozio sve pve godine.otimaju igrace Dortmundu i ostalim Nemackim klubovima.odvratan tim .ja uopste ne razumem kako neko moze da navija za takav odvratan klub kao sto je Bajern.
M

Mr no

pre oko 3 godine

Ne smeta ti što Bayern kupuje sve što valja po Bundes ligi, osakaćuje druge klubove i tako kupuje prvenstvo? Odvratan klub.
F

Familija

pre oko 3 godine

Dobra jaka i snažna utakmica sa puno inteziteta ali ovo je takmičenje na ispadanje bajern ima za čim da tuguje psž ako želi može da se raduje ali opet i drugi će profotirati iz ove utakmice ako biste pitali gvardiolu pod uslovom da želi da odgovori na takvo pitanje mislim da ni sam gvardiola ne bi mogao da poželi ovakvu sezonu ovakve rezultate što u premijer ligi što u ligi šampiona jer da se nezavaravamo niko ne želi da mu protivnik bude bajern minhem iz prostog razloga ljudi igraju fudbal od 40 metara svog gola pa do protivničkog gola zato su i ispali previše prostora ostavljaju rivalimo ali zato su napred opasni možda i najopasniji tim u evropi nije možda već jesu opasnost za bilo koji fudbalski grad zaista igraju atomski fudbal psž je skup tim sa jakim platama toliko uloženog novca u projekat sa vrlo značajnim imenima sa druge strane ništa manje arapsko bogatstvo mančester sitija sa pepom koji jasno juriša na titulu evropskog šampiona i mislim da im je lakši psž nego bajern čelzi od rutine do neizvesnosti ali ovo je podvig za njih i svi itekako znaju da roman menja trenere kao ostali klubovi svoje travnate podvige a baš iz tog razloga čelzi je bio šampion evrope i osvajač najludjeg klupskog takmičenja najveća misterija je liverpul i real jer svi su svesni da oba kluba mogu daleko a mogu da prosipaju teško stečenu poziciju i ugled iskreno liverpul je posekla sezona u kojoj bolnica radi punom parom više radi ambulanta nego igrački projekat koji je zdrav i koji treba može i mora da iznese težak teren grada liverpula ali i njima se polako vraća tim i postaje sve opasniji i ludji na terenu real madrid po imenu bi trebalo da važi za klub koji može do titule ali opet kada igraš tako da te prosipaju mnogo manji od tebe gde te vide i gde te stignu i ne zaslužujuješ kraljevske privilegije na kraju opet dolazimo do okršaja poketino gvardiola i ko je tu uspešniji i ko je bolji i ko može da gura više i ko je spreman da do kraja ostane na nogama mislim da gvardiola ovim porazom bajerna odnosno ne porazom već ispadanjem jer su večeras pobednici koji ispadaju gvardiola i njegova četa krče put ka tituli toliko dugo čekanoj ali i očekivanoj u arapskom delu sveta belo plavog mančestera ali biće i teško jer su putevi ukrstili projekte arapskim putevima nafte i zlata bilo bi idealno da klop zaustavi taj arapski bogati mehanizam jednu ovosezonsku priliku je propustio da li će mu fudbalska magija i sreća pružiti novu šansu koju mislim da je i zaslužio da i pored tog arapskog ludila klempavog sakrije u liverpulskim dvoranama biće zanimljivo kada znamo da će grad minhen biti samo posmatrač ovosezonske lige šampiona
u

u bree

pre oko 3 godine

uzmi vazduh rodjace... stavi i poneku tacku, makar zarez
G

Gost123

pre oko 3 godine

Real osvaja !
G

Gost...

pre oko 3 godine

Sve cestitke bajernu igrali ko sto se igra steta nisu zavrsili sve u prvoj utakmici,,a ovi sto padaju i valjaju se po terenu provlace se na mrvice srece
Z

Zvezdara11050

pre oko 3 godine

Sreca je kada igrac poput Nejmara za 4 minuta sutne 3 puta na gol i umesto golova budu dve stative i precka. E to je imati srece.

sporettiganj

pre oko 3 godine

A Poketino.... kako je taj covek usadio nesto brutalno u tim pa to ti je... koliko deluju opasno pa to je ludo ! Mirnoca nikad na ovako brutalnom nivou nije bila... igrali su ko da igraju sa Dijonom a ne sa Bayernom.. finte, pete, leprsavo, uz osmeh .. paradiranje i driblinzi... ma lepota.... bez one nervoze kao pre... a nazad i na sredini ratnici.. gazili su Paredes i Gej ko da im je poslednja utakmica u zivotu... svaka cast na usadjenom mentalitetu ! Ovako mozemo da gadjamo vrh ! Alez Paris !!!

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Hahahaaa
H

Hahahahaah

pre oko 3 godine

Hahahahaha da da,Poketina za predsednika Francuske. Dobro da nisi napisao da je i vakcinu protiv korone izmislio

sporettiganj

pre oko 3 godine

Ovo je tolki spektakl da je utisak kao da su sad finale igrali a ne cetvrtfinale ! englezi i spanci ... usima se pokrijte pred pravim fudbalom !

sporettiganj

pre oko 3 godine

Uh uh uh ovo je trebalo izdrzati sa zivcima covece
J

Jao jaojj

pre oko 3 godine

Plastika se pita.psz ili city novi sampioni sad je vec izvesno
B

Bad News

pre oko 3 godine

Kapitalizam is King ,zaboravi te jeftine fore o plastici jer se to ne racuna to je proslost.Oces napred prati vreme, bez novca danas nema nista pa ni istorija kluba samo uspomene. Mene raduje uspeh PSG nadam se osvajanju LS od strane PSG i ako ih ne gotivim.Zvezda nebi igrala 4 godine grupne faze evrope da nije usao kapital.Vojvodina,Cukaricki ,FK Nis(nikada radnicki) nebi ispadali da prate vreme,traze privatizaciju sponzore.Od proslosti se ne zivi.
G

Gostg

pre oko 3 godine

A zvezda bas prati vreme da ne kažemo kako se privatizovala a tek kako je nasla sponzore, ćuti i ne pričaj gluposti
P

Pjer

pre oko 3 godine

Nelupaj...Psz nije plastika, igrali su tu i pre ozbiljni igraci...pratis od juce fudbal

sporettiganj

pre oko 3 godine

Hvala za ovakav tekst, hvala za ovakvog novinara ! Ovo kopiram i cuvam u kompu zauvek da ga povremeno procitam... ovakvih tekstova treba vise..... inace sam navijac PSG-a ali svaka cast za oba tima (najbolja na svetu)... senzacija od fudbala
V

Vidi se po

pre oko 3 godine

Nicku da si navijac psz vrv zbog nejmara desetogodisnjace
m

mrs

pre oko 3 godine

Nista LS gotova za ovu godinu sto se mene tice, a ako plastika osvoji nebitno da li je PSG ili MS vise ni fudbal necu da gledam I da podhitno da se na ovakve utakmice delegiraju sudije koje pustaju jacu igru a ne da Neimar, Peredes, i ostali padaju 1905 puta
p

panečvac

pre oko 3 godine

Druže, ekstremno si dosadan sa tim plastika. Umara taj termin, rekao bih da nemaš više od 13 godina. Šta znači izraz plastika, ne razumem,
Z

Zeljeznik

pre oko 3 godine

Oba tima zaslužila prolaz umesto bilo kog iz para Čelzi-Porto. Da je sreće polufinala bi bila PSG-City, Real-Bajern.
b

boyka

pre oko 3 godine

da je igrao lewandovski ?? sta bi bilo.. slazem se da bajern jedino za Lewu nema normalnu zamjenu, ali evo i ovaj Cupo Moting postize 2 gola u 2je utakmice.. nije malo.. ne zanosite se.. PSG puno ozbiljniji u napadu, da je usla 1 kontra ne bi bilo drame uopste i sada bi pisali o necemu drugom.. Pariz - Real finale

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Taj Cupo Moting je (bez obzira na golove) samo pokazao koliko duguje svom menadžeru...
M

Majstor Fudbala

pre oko 3 godine

Koman i Sane su recimo 3 nivoa ispod Riberija i Robena
G

Gosttttt

pre oko 3 godine

Sane jest, mada ima talenat da ih stigne. Ali Coman je igračina. Gnabry je falio umjesto Sanea, on ima više drskosti i samopouzdanja.
j

jakoJako

pre oko 3 godine

Fenomenalan mec. Bajern sila, ali ne volim ih jednostavno, Nemci mi ne prijaju, a drugo drzava stoji iza njih, kupe sve zvezde u Nemackoj i dovode u Bajern za bagatelu, klasicni drzavni projekat. A PSG bogatasi, ali jednostavno nekako su mi srasli k' srcu, za sve ovo vreme. Vidi se cak da ima i hemije tima, zelje, zara, cak se i brane kao jedan, slave na kraju meca, ubacili su i neke igrace koji nisu zvezde, ili nisu bili zvezde kad su dosli kod njih. Naucili su mnogo na greskama. Hvala i jednima i drugima.
O

O Bože dragi...

pre oko 3 godine

Država stoji iza njih!Ha ha ha nešto gluplje odavno nisam čuo.
S

Schwabe

pre oko 3 godine

Jedina drzava koja stoji iza njih je katar a nemacka ubiva bundesligu sa 50% poreza za svaki dinar i transfer...
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Bila bi velika nepravda da je PsG ispo...
G

Gostso

pre oko 3 godine

Samo ne znam po cemu6

sporettiganj

pre oko 3 godine

Gostso Po tome sto su bili bolji i poginuli za klub ! Priredili pravi spektakl.... da je smao malo srece imao PSG zgazili bi ih 4-1 da nisu bile one stative i precke....
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Po tome sto je Nejmar trebo najmanje dati 2 rutinski ali nece u mrezu..promasili Boga oca i hodali po ivici...Bajern jeste imo nekoliko opasnih pokusaja ali jijednu tunsituaciju nemozes okarakterisati kao stopostonu ssansu...nemaju za cim zaliti...mislim ako Bajern ima za cim zaliti onda PSG treba da bude besan jer nije rutinski ovo dobio sa 2 3 razlike...
G

Gostg

pre oko 3 godine

Pq ako tako gledamo prošlu utakmicu je bajern trebao njima bati minimum 5 ali nisu, kao sto nisu usle ni nejmarove, nista pokazano sem individualni kvalitet dva igrača, igra slicna onoj na fizičkom kad se svi sto ne znaju da igraju nabiju nazad a napred igraju momkq koja znaju da igraju pa sta se uradi
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Prvu nisam gledo...u ovoj utakmici PSG je napracio vise nego dovoljno da ih sahranj...
G

Gostiona Czv

pre oko 3 godine

Koliko pametnjakovica na jednom mestu, prelep fudbal, uzivao sam svih 180 minuta.
E

E11even11

pre oko 3 godine

Ko moze da garantuje da Real Madrid u finalu (ako prodju uopste do finala) nece da izbaci City ili PSG? Preiskusna ekipa za jedne koji jedva stigli do polufinala a drugi jedva do finala...
ž

žare11

pre oko 3 godine

Ako bi UEFA mogla neku uredbu da donese po hitnom postupku, da pošalje i PSŽ i Bajern u završnicu takmičenja, ne bi pogrešila. ma da sledeće godine oni odigraju deset utakmica, a ostali ne mora ni da igraju, m?
B

Bodin

pre oko 3 godine

Kakav najbolji fudbal, pa drugo poluvreme je bilo najgore izdanje od kada ga ja gledam, totalno bez snage i energije, kao da su imali rezultat za produžetak!
p

pančevac

pre oko 3 godine

Ko zna koji tekmu si ti gledao. Ali dobro, mišljenje kao d...Ima ga svako.
P

Psg vs Bay

pre oko 3 godine

Navas je igrac utakmice

ФКВ1914

pre oko 3 godine

Коман и Сане, Прва лига Србије вас чека.
g

gunners

pre oko 3 godine

Bajern bez Levandovskog, Gnabrija, Gorecke, Zilea, Koste, Tolisa i Roka. Jasno kao dan da je ovo bio jedini nacin da Psz prodje Bajerna i da Bajern ne osvoji LS. Prakticno drugi tim Bajerna se nosio egal u oba meca sa nabedjenim zvezdama koje su na kraju slavile poraz kod kuce od tako desetkovanog tima kao da su osvojili LS. Najveca steta zbog Levandovskog. Covek je ubedljivo najbolji fudbaler na svetu ove godine i doceka da bude eliminisan zbog povrede.
F

Fhjj

pre oko 3 godine

PSG bez Markinjosa, Veratija, Ikardija, Florencija, Kurzave i Bernata.
r

ronaldinho

pre oko 3 godine

sramota za fudbal da ekipa poput psz prodje dalje.4 utakmice osmine i cetvrt finala na kontru,krstenu akciju nisu imali.kako naprave prednost tako krece kradja vremena na celu s ciganima iz juzne amerike.siti ce ih oduvati
M

Mikri

pre oko 3 godine

Baki treba i te kontre istrcati i odigrati. Ako je fudbal dati gol iz pozicionog napada onda ti treba d gledas kosarku.
G

Gostg

pre oko 3 godine

Ovog sudijsko seckanje u korist psg dugo nije vidjeno(a tek onaj faul u napadu kad navas skace na paredesa) , a o ovim dramskim glumcima iz juzne amerike u ekipi psg suvisno je trošiti reči, pod hitno u fudbalu treba početi deliti kartone za prvo simuliranje ovo izgleda presmesno, bajern u kaznenom pag ne snadjen
S

SI0ba

pre oko 3 godine

Super fudbalica, nisam ni za koga navijao ali po 100000. put, gol u gostima, najgluplje moguće pravilo! Da od 1965-e to traje i da se niko ozbiljnije ne pobuni, nije mi jasno! Nešto se 2019-e kao pričalo o ukidanju ali izgleda da je ostalo na tome....
1

1902

pre oko 3 godine

Kako da ne.Jos da ukinu zute i crvene kartone i da mozda smanje na po 30 minuta umjesto 45 i to bi bilo to :D :D :D
K

Kao kakao

pre oko 3 godine

Slažem se,izbaciti to glupo pravilo gola u gostima,uvesti ofsajd ko u hokeju pa da vidiš kako bi prstalo...
S

SI0ba

pre oko 3 godine

@1902 Da imaš barem malo mozga verovatno ne bi napisao ovako ironičan i glup komentar! Da li znaš zašto je uopšte uvedeno to pravilo? Tek sada bez publike je pravilo bez svrhe...jeste specifično bilo zbog situacije ali zamisli utakmica Liverpul - Lajpcig, obe odigrane na istom stadionu i da je tu odlučivao "gol u gostima"....debilizam! " Gol u gostima" JE NAJGLUPLJE PRAVILO! PoZ
c

chester

pre oko 3 godine

igrao sam 1x za 132e
G

Gost iz HR

pre oko 3 godine

Paredes racionalan? Gueye snazan? Dagba dobar u postavljanju? hahaha Samo za Neymara mogu prihvatiti da je genijalan ali danas to nije bio, od one tri snase minimalno jednu mora zabiti i rijesena utakmica. Ne znam koju je novinar utakmicu gledao pa da tako nahvali po meni trojicu najlosijih igraca Psg-a veceras. Dagba malo je reci smijesan, Koman ga unistio, Paredes uzas, ne znam tocno koja je njegova uloga u ovoj ekipi, Gueye se nije priblizio Kimmichu. Sve u svemu, po meni, prosla losija ekipa, Bayern ih nadigrao u obje utakmice. Ali ne prolazi uvijek bolji :)
S

Salah+Mane

pre oko 3 godine

A lucidni Sane? Lik ide u minus s mozgom, uništio je Bajern.
B

Brko

pre oko 3 godine

Kao veliki simpatizer Bayerna, čestitam PSG-u na prolazu dalje. Kakav dvomeč, napetost i nervoza od prve do 180. minute. Zaista, hvala igračima i trenerima obje ekipe. Najbolji mogući fudbal sa obje strane. Dva različita pristupa igri, na kraju 3:3 i pobjednika odlučio gol u gostima. Fer završetak. Bavarci nemaju razloga biti razočarani. HERNANDEZ igrač utakmice. Bit će to odličan tandem, on i Upamecano. Sane najgori igrač, ni R od Robbena. Gnabry je falio daleko više od Lewe. Kratka klupa Bayerna je bila presudna. Hvala Flicku i ekipi za magičnih godinu i pol dana. Jedva čekam novu sezonu. Nadam se da će izgladit odnose sa Hasanom i dovesti adekvatna pojačanja. PSG-u sretno u nastavku takmičenja, nakon prošlogodišnjeg finala želim im da osvoje ove godine.
b

blayadubplaya

pre oko 3 godine

Realno losija ekipa je prosla, svaka cast Mbapeu pre svega. Nojer dokazao zasto Leno ne moze da igra pre njega, jedino kad se penzionise. Ernandez pokazao da je kompletan defanzivac, od iznosenja lopte do pozicioniranja i na kraju uzimanja lopte. Boateng je realno isto pokazao klasu pre svega onom ofsajd zamkom. Sane da ima Komanovo samopouzdanje ( jedina stvar koju gotivim kod njega) dao bi 2-3 gola danas sigurno. Psz kao ekipu ne gotivim, jedini vredni pomena su ova trojica napred. Steta za Bajern zbog povreda, samo jedan igrac da je igrao od povredjenih tipa Gorecka ili Gnabri prosli bi ali jebiga. Mislim da posle Barse treneri pogresno koriste Nejmara. On je desetka vrhunski asistent, nije golgeter sto se dokazalo dosta puta. Trebaju mu pored sebe jos dva golgetera i mislim da bi u takvoj situaciji igrao najbolji fudbal kao sto je u Barsi.
b

bla bla blaaaa

pre oko 3 godine

ima li neko od vas da spomene da je psz odigrao dvomec bez veratija ikardija i da je markinjos odigro jedva 30 minuta dvomeca,zapeli ste za taj bajern busan ko sir pozadi vec mesecima
b

blayadubplaya

pre oko 3 godine

Ikardi ne bi bio pojacanje u Sampdoriji, za ovu dvojicu moze da se diskutuje. Pa nije Bajernu problem bila odbrana nego sirina na klupi pre svega
@

@bla bla

pre oko 3 godine

upravo tako, da je gol bio širi 2mm primio bi Bajern 5 komada, a hernandez bi bio ocrnjen

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Leno ne moze da igra pre svega jer je u Arsenalu :)
b

blayadubplaya

pre oko 3 godine

Greska, mislio sam na Ter Stegena u reprezentaciji

Mile Stručnjak

pre oko 3 godine

Nisam navijač ni jednog ni drugog kluba ali koliko mi je Bajern postao simpatičan poslednjih godina toliko mi je PSG postao odbojan, najviše zbog razmaženog Neimara... Nije sporan njegov kvalitet ali to je stvar ukusa... Bez obzira na sve mislim da je prošao slabiji klub... A taj slabiji će verovatno i da osvoji LŠ, mada tu je i talični Real...
V

Vlastaa

pre oko 3 godine

PSG osvaja,videcete. Poketink je melem za njih
l

lego

pre oko 3 godine

Nedostajalo je Bajernu goriva u drugom poluvremenu. Da nisu imali toliko povredjenih igraca, svasta bi bilo...
đ

đorka f

pre oko 3 godine

i da liverpool nije imao toliko povređenih osvojio bi premijer ligu.sportski pozdrav
r

roni

pre oko 3 godine

najpokvarenija ekipa u evropi ovaj psz,nikad nece osvojiti ls.poketino presmesan trener.crko dabogda
M

Mitt

pre oko 3 godine

Kako mozes nekog da kunes !?
G

Gole

pre oko 3 godine

Uh sto je neko za Bajern navijao :)
G

Gostgost

pre oko 3 godine

Ajde plači
p

pančevac

pre oko 3 godine

Dobro je druže, popij malo vode i šećera. A mogao bih i da izbaciš termin "presmešan". Glup je.

sporettiganj

pre oko 3 godine

roni hahahahahhahahahha ALLEZ PARIS :D :D
T

Tpb

pre oko 3 godine

Ne moze se bez Leve i Gnabrija u ovakvoj utakmici,pogotovo bez gol masine kakva je Levandovski. Sve cestitke PSG-u na prolazu,idemo dalje! Mia San Mia
D

Da je

pre oko 3 godine

bio levandovski prošao bi Bajerni da Sane ima makar pristojan završni pas
w

wet

pre oko 3 godine

da baba ima .....

07.08.16

pre oko 3 godine

Vrlo lako mozete svi da odete na ranije vesti o Ligi Sampiona,na vesti o zrebu.Kad sam pisao da Psg prolazi Bajern,kategoricki tvrdio da Bajern,ne samo da nece uzeti opet LS,vec da nece proci ni Psg,bio sam razapet na stub srama,prozivan od strane klinaca.Kao i kad sam tvrdio da se Derbi ne namesta i da Zvezda dobija.Sve se lako da proveriti.Kao sto vidimo,Pag prodje,kao stom iskljucivo tvrdio.
J

Jzkzhshzi

pre oko 3 godine

Super.
M

Miskela

pre oko 3 godine

Ne smaraj, da su igrali Leva i Gnabri bilo bi bar 3 razlike
T

Tktk

pre oko 3 godine

I sta sad, treba da ti urucimo nobelovu nagradu? Poketino i ekipa da zahvale Bogu sto Levandovski i Gnabri nisu bili dostupni za ovaj dvomec, inace bi prosli dalje samo u snu!
E

Emerson

pre oko 3 godine

Da je Bayernu Levandovski obje utakmice bi glatko dobio. Al eto ti si bio prorok i znao da on neće igrati
E

E11even11

pre oko 3 godine

Buraz da l si realan?

Paint ItBlack

pre oko 3 godine

@miskela @tktk da je kao sto su leva i gnabri igrali onda ona recenica "da baba ima ono bila bi deda" ima smisla

07.08.16

pre oko 3 godine

@jzkzhk....Samo dokaz koliko klinaca ovde ima i ljudi koji su nedostojni polemike.Nebitno da li ja ili neko drugi nesto pogodim,pogresim,stvar je da je nemoguce polemisati o fudbalu zbog ostrascenih klinaca,koji fudbal ne razumeju.Nema argumenata,kritike,samo vredjanja,provokacije.I da pozdravim one koji me pljuju kad pisem da Murinjo nece u Top 4.

07.08.16

pre oko 3 godine

Klasicni izgovori,da je igrao ovaj,ili onaj,da baba ima onu stvar itd itd.Da su ocevi vecine vas stavili kondom.....
A

Ale ale

pre oko 3 godine

Nejmar,Di marija,Mbape. Niko nema bolji trio na svetu. Kakav suvi talenat
a

aa

pre oko 3 godine

@ale ale .strasan trio 2 od njih ne zna ko vise simulira..jedino mbappe pravi razliku

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Moje mišljenje je da će na kraju Real da uzme LŠ, svi su ga otpisali, a PSG i Siti nemaju šampionski mentalitet (Čelsi nije taj nivo)
V

Vare

pre oko 3 godine

Pocepace ih Liverpul sutra.Liverpul osvaja.Jedan je Mo Salah!!!
V

Vare

pre oko 3 godine

Real ce sutra da dobije tri komada.idemo Liverpul do titule!!!
a

asds

pre oko 3 godine

Ja sam rekao da PSG osvaja dobio sam brdo minusa.Ljudi nema ko vise na put da im stane,preozbiljan fudbal igraju vrhunski fudbal,ultra brz,Mbappe mali kao iz rakete da ga ispalis,Nejmar madjionicar krije je covek od igraca.Jedino je mogao Bajern da im zasmeta sad iskreno ne vidim ko tu moze nesto da im pomrsi konce.
a

aa

pre oko 3 godine

Sprdas li se druze,pa zidan bi postavio taktiku da bi ih pojeo..City igra bolji fudbal od psg za dlaku
G

Gostbahaba

pre oko 3 godine

aa tacno sam znao da ce neko da se javi,ja prvi licno ne gotivim Psg,ali isto tako znam da ni ti City,ali ovo namerno ovo pises samo da lupis nekome kontru.Kakav smo narod jezivo pakao jaha
D

Dejan964766

pre oko 3 godine

Udarice plastika na plastiku u polufinale
Р

Рр

pre oko 3 godine

Сви колективно су пластика, нема разлике између Јунајтеда нпр и Париза или свих осталих, све је то исто масло
a

aa

pre oko 3 godine

Fudbal iz druge dimenzije,,Psg bunker 2 meca,bajern rovit u revansu po koja prilika i nista posebno
G

Gost321

pre oko 3 godine

Jel ti umes bolje? Jel imas nekog ko bi bolje?
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Smor od utakmice. Sta je ovaj gledao?

sporettiganj

pre oko 3 godine

Haha a sta si ti gledao brate mili ? :D Ti bolje geldaj neki drugi sport posto ocigeldno ti fudbal ne lezi i ne razumes ga ako ti je ovo bio smor...
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Sta smo vidjeli osim precke i stative?
u

uf hvala bogu

pre oko 3 godine

da su ispali da ne slusam vise mitomaniju o fliku levandovskom i bajernovoj masineriji. Iskreno proslu ls su izdominirali nema sta ove godine u januaru se videlo da nema nista od toga opet posto im je odbrana jako losa busni su,alkantara fali perisic i koutinjo u rotaciji takodje.
F

Fabri

pre oko 3 godine

pored Levandovskog i veliki nedostatak Gnabrija, Koman beskoristan igrac, nijedan jedini prodor na mecu, Sane takodje, sta se desilo tom igracu meni nije jasno.. Hernandez na svojoj prirodnoj poziciji pokazao da je najbolji stoper kojeg Bajern ima, Gorecka takodje jako falio.
G

GosBB

pre oko 3 godine

Koman je pravio probleme druze moj celu tekmu,bek nije mogao da ga uhvati,on je i centrirao kod prvog gola,mali Sane u grcu do 65.og minuta posle krenuo i on da gazi.Toliko
G

Gost1234

pre oko 3 godine

Neimar za 2 klase bolji od svih na terenu.
С

Спартак Москва

pre oko 3 godine

Какав фудбал из друге димензије!? Човек био помислио да је пало бар 5 голова као у првом мечу оно тактичка утакмица у другом полувремену без иједног постигнутог гола. Једнино ако поредимо са утакмицом Челзи Порто која је била тиха језа(штета што Порто не избаци одвратни Челзи)...
O

Onyx

pre oko 3 godine

Stvarno strasan fudbal. Svaka cast ljudima
G

Gost1978

pre oko 3 godine

da je igrao Leva bilo bi lagano, tacno je samo to falilo bajernu koji je pokazao da je najjaci u Evropi. Ali kapa dole i za Psg. Fudbal 22.veka smo gledali
f

fudbal iz

pre oko 3 godine

22. veka barsa je igrala jos 2009. godine
5

54z54654z

pre oko 3 godine

nista se ne bi promenelo i da je igrao, Moting je u obe utakmice odigrao dosta dobro i iskoristio sanse koje su mu dane vise bih rekao da su falili gnabri ili gorecka ovu utk