Komentari na vest

I Javor se žali na suđenje: Više ne može da se trpi

н

нс бој

pre 7 meseci

Каже беспотребно продужена 8 минута,а колико је трајала провера вара у једној ситуацији,4-5 минута.Његов играч уклизава са две ноге,Радуловић га прескаче а овај диже ноге и ђоном га набија у ОО,ето погледајте,ако то није школски црвени онда не знам шта је.Ја разумем да је 90 и неки минут водио а отишао са 0 бодова,ал кривца тражити у судијама је смешно.Не знам за ситуацију пенал за њих,због руке.

Chiske

pre 7 meseci

Taj detalj sa nabijanjem radulovica je zuti karton. Ne moze da bude crveni jer je teren bio klizav. Medjutim detalj pre toga je za drugi zuti kada je nad Zukicem napravljen faul u skoku. E tu je sudija maltene pokazao na cijoj je strani.
T

Trpke

pre 7 meseci

Jel realno da covek rece Javor je igrao fudbal ?!? Pa ovakve ekipe treba ZABRANITI !
ђ

ђорђе

pre 7 meseci

Прво: Јавор није требало да пристане да игра по онаквом терену, одлагање би додатно оптеретило Војводину. Али: ишло се логиком: ајд да пробамо нешто да уваљамо, ако успе, ваљамо се, притискамо судију, провоцирамо. Друго: тренер је прерано извукао нападаче и оставио Војводини 70 метара празног простора. Треће: да је суђење било како је требало, Јавор би завршио са 3 црвена на терену и још толико за клупу. И опет би био пенал за Војводину, јер је чист фаул, уз то потпуно беспотребан. Четврто: сад кад су и `председник и тренер` направили брдо грешака, хајде повика на суђење, `јер смо мали клуб`. Није Јавор мали клуб, већ они који га воде.

Chiske

pre 7 meseci

Bravo za komentar. Na nekoj vesti u vezi ove tekme sam napisao da nisam za odlaganje utakmice jer Vosi uopste ne odgovara odlaganje. Ali taj seljacki mentalitet sto kazes daj da igramo po kaljugi jer su vece sanse da izadjemo sa pozitivnim rezom se Javoru obila o glavu ali takvo razmisljanje ima smisla. Za kartone pisem vec 100x da su trebali bas 2 crvena da dobiju. Cak i jedan da su dobili smirili bi se. Igrati grubo po ovakvom terenu mora da se sankcionise jer sa jednim gubim startom mozes nekom da zavrsis karijeru. Ajde da budemo iskreni Vosa je bila bolja i od Spartaka i od Javora. Vosa je bila bolja od svakog protivnika otkako je Popovic na klupi, ne umanjujem pobedu Spartaka, zasluzena itekako! To sto su oni trebali da budu u beton ligi to je druga prica...
V

Vsh

pre 7 meseci

Gledao sam kraj utakmice jer sam čekao da gledam Valensiju i znao sam da će se svirati penal za Vojvodinu. Kako se srozao taj klub, koliko je odvratan postao. A kakav je bio, recimo, 2009...
S

Simke22

pre 7 meseci

Javor promoviše klanicu na terenu, najodvratnija i najprljavija ekipa u istoriji srpskog fudbala, a samo kukaju i plaču.
s

saki77

pre 7 meseci

Objasnio si sve Radovane. Bravo.
K

Krljaj ljuljaj

pre 7 meseci

Sta je objasnio? Krljaj ljuljaj Javore
0

058

pre 7 meseci

Ма сачекајте пар дана Терза је сменио оног господина што су због њега судије правиле грешке од следећег кола ће све бити у нај бољем реду.
d

d. g.

pre 7 meseci

Gore od ovog ne može pa neka ga smeni ko god hoće.
S

Srpska Atina

pre 7 meseci

Gluplju izjavu u zivotu nisam cuo, ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam...
p

pero7

pre 7 meseci

o cemu..kao i penal protiv Radnickog..sto vam se navlaci da ne terate upravu..doveli ste vojvodini do najnozih grana..cak i 86 ili 87 kad ste ispali u drugu ligu ste bili bolji nego sada..nekada ste im omladinsku skolu sad ni to nemate..imate Gat..Kabel.. i stadion vam je ocaj..sekretar sa riblje pijace....gde su vam Legende i to ste oterali
J

Jovica77

pre 7 meseci

Ono mi smo mali klub, pa daj da krljamo, a da nam ne sviraju penale. Daj da ljuljamo i krljamo

Goran Milojevic

pre 7 meseci

па пријатељу није се жалио на пенал за војводину већ за недосуђени за јавор...

Chiske

pre 7 meseci

Pa Gorane trebao je da svira i penal u prvom za Vosu pa nije. Prvo pogledaj tekmu pa onda komentarisi jer ovako samo ispadas, ah, da ne lajem jer vec 6 komentara mi mozzart nije objavio hehe...
K

Kumovi Vrbas

pre 7 meseci

Novi Pazar jos vise ostecen zbog nepostojeceg penala. Var u lucanima uopste nije ni radio. Ergelasu dva puta razbijena usta. Onaj crnac iz Mladosti je trebao zbog toga sto je dva puta uradio istu stvar nad Egelasom da dobije crveni karton.

Chiske

pre 7 meseci

Pogledao sam, veze sa penalom nema obostrano cupanje igraca. Mogao je i vas odbrambeni da padne isto kao i napadac Mladosti. Ruku na srce onaj start jeste za zuti i na kraju crveni. Sto se drugog gola tice ja uopste nisam video iz drugog ugla i ne mogu 100% da kazem da li je cist ili ne. Deluje da je bio u minimalnom ofsajdu. Po meni najgluplja stvar je start vaseg igraca na onakav bespotreban nacin. Jako riskantno a vec je bio nepovoljan rezultat. Inace opste je poznato da se u Lucanima uvek navlaci na Mladost i to zestoko. Iz cistog ofsajda su dali gol Vosi i nikom nista kao da su Lucanci vlasnici VAR-a.
K

Kumovi Vrbas

pre 7 meseci

Ciske@ Ja ne navijam za NP, zato nemoj da govoris vas kao da je moj klub. Ja samo komentarisem regularnost i greske sudija koje su u glavnom namerne. Meni je Novi Sad na 40 km i logicno da cu navijati za Vojvodinu nakon Partizana. Voleo bi da Vojvodina ode u LK sledece godine a Partizan da uzme titulu.

Chiske

pre 7 meseci

Izivini, moja greska, nisam trebao da pisem u tom maniru, doduse kako ja da znam ko za koga navija? Poznajem ljude u NS koji navijaju za Velez Mostar. SAMO NAPRED VOJVODINA!
V

Vau Vau

pre 7 meseci

Ćure legendo ovo je Srbija
в

всс

pre 7 meseci

Шта је Србија? Гледао сам меч. Јавор задњих 20 мин није изашао из 16, нису играли фудбал, ваљали се нон стоп, крали време… Терен катастрофа, као да се играо ватерполо. Али Воша је била много боља. Шта је спорно код првог гола? Ништа. Шта је спосрно код другог гола? Нека види са својим играчем зашто у 96. минуту по онаквом терену онако стартује а противник са лоптим излази из 16! Никаква опасност а он обара играча. Чист пенал! Судија продужио 8 минута, а да се играло у Енглеској продужило би се 15. Нио ВАР, ваљања, ибе клупе се само нешто буне на судије а ВЕЗЕ СА ФУДБАЛОМ НЕМАЈУ! Оволико незнање тренера не може да се тепи, играју само опстручцију и ништа више. И тај један ВАР био је у корист Јавора. Не знам шта јоће.

Chiske

pre 7 meseci

@всс E brale moj, pusti ove dokone likove sto pisu a minut nisu odgledali. Sada hoce po svaku cenu da nas svrstaju medju blizance i njihove malverzacije. Ali imate ljudi snimak, vec sam sam sebi dosadio pisanjem. Lepo uzmete snimak tekme i pogledate... Sto se stalno blamirate?
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Trenera koji je za ono juče rekao da je igrao fudbal treba zauvek odstraniti iz fudbala. Mada tata Ćura če koju turu da preusmeri transporta u Pazovu i super stigne sin opet da bude selektor reprezentacije.
R

Rscz12

pre 7 meseci

Penal čist ko suza da čistiji ne moze biti sad sam pogledao…
N

Naopako

pre 7 meseci

E sada, oce se i Curcicu zabraniti rad na 6 meseci kao i Kralju? Mi ocigledno nismo gledali istu utakmicu. Sta je sve progledano kroz prste Javoru to nije normalno
C

Cgivas

pre 7 meseci

Skloni se Kralj i onda jedan klub odigra 3 prelaza za mesec dana? Simptomatično...
@

@cgivas

pre 7 meseci

Uz to dobije 3 vise nego sumnjiva penala, ono, sinu svom je pitanje da li bi ih dosudio
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Igrali ste sve samo ne fudbal. Bodove treba odizimati za valjanje.
T

Tz

pre 7 meseci

Čurčić je defanzivni trener, još kad mu se posreći da prvi umuljaju gol, onda se još više zatvori i fudbal je negledljiv. Zadnjih pola sata što sam odgledao to i potvrđuje.
N

Nenad1246

pre 7 meseci

@tz Čurčič nije tener. Ćale mu sve to rešava.