(©MN Press)
(©MN Press)

I Javor se žali na suđenje: Više ne može da se trpi

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.09.23. | 11:26

„Kod VAR-a smo treći put oštećeni ove sezone“, tvrdi Radovan Ćurčić

Šokantan finiš meča sinoć u Novom Sadu. Javor je vodio protiv Vojvodine do 90. minuta, a onda je u nadoknadi primio dva gola i izgubio (2:1).

Drugi pogodak je bio iz penala, koji je izveden u 99. minutu. Zbog toga je trener Ivanjičana Radovan Ćurčić, uz konsultacije sa predsednikom kluba, izrazio nezadovoljstvo suđenjem nakon meča.

Izabrane vesti

Mislim da smo oštećeni u prvom poluvremenu. To mi poštene sudije kažu, da VAR nije reagovao na ruku za 2:0 u 44. minutu. To je ono što mi je predsednik kluba rekao da moram kažem javno i ja ću to reći. Smatram da je meč bez potrebe produžen za osam minuta, jer ni u jednom trenutku naš lekar nije ulazio na teren, niti smo odugovlačili. Javor je igrao fudbal i zbog toga mi je krivo“, istakao je Ćurčić.

I tu nije stao.

„Naravno, pravili smo izmene kao i na svakoj utakmici. Kod njihovog drugog gola bila su dva faula nad našim igračima pre penala. To sam morao da kažem, iako ne želim da umanjim pobedu Vojvodine, koja je zaslužena. Ali mi smo već od VAR-a treći put oštećeni ove sezone i to više ne može da se trpi. Mi smo mali klub i svaki bod nam je važan u borbi za opstanak“, podvukao je Radovan Ćurčić, trener Javora.



tagovi

Radovan ĆurčićJavorMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara