Komentari na vest

I Lion kvari posao Milanu: Za Pulišića 25.000.000

l

lipovecki

pre 10 meseci

neće taj u lion, njega su ubedili da je evropski lebron džejms.
S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Ako već ne misle dovesti igrače kako treba onda bolje da ne dovode ni ovoga pulišića koji je jedan solidan igrač ništa više!Neka ide u lion a može i u inter

Pjanić sa tri žutaa

pre 10 meseci

Pre si bio korektan navijac sa korektnim komentarima. U poslednje vreme mnogo kačis Inter. Sta se desilo?
G

Gost9272277

pre 10 meseci

Lion je velik klub ne treba preterivat Milan je mnogo veci ali i Lion je velik klub...
4

46

pre 10 meseci

Čovek ne može da veže tri utakmice da se ne povredi, kome to treba...

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Ako je lud da ode u Francusku i to u Lion. Milan pojačava ponudu na 20 i to je to. Ako ne sledwće godine bez para prelazi. Još Čuka, Ikar, SMS i par igrača za jaču klupu (Kamada, onaj mali bek iz Valjadolida... ) i ne može da fali Serija A je pod nogama, i opet uz malo sreće polufinale LŠ.

Pjanić sa tri žutaa

pre 10 meseci

Sine, ako su te oteli vanzemaljci, daj nam neki znak, da pomognemo...
M

Mr007

pre 10 meseci

Odlican posao Liona.

mratinkovic86@gmail.com

pre 10 meseci

E ako je došlo vreme i da Lion kvari posao Milanu, onda je kraj. Šta je sledeće , pokvariće im posao Ludogorec?!
G

Gerland

pre 10 meseci

Izvini, a zašto misliš da je Lion klub koji ne može da pokvari posao Milanu? Nije Lion klub bez korena i tradicije. Preuzeo ih je američki biznismen koji je najavio ulaganja. Lion je višestruki prvak Francuske i klub koji je imao zapažene role u Ligi šampiona. Lionova škola je izbacila masu vrhunskih igrača. Prema tome, nije iznenađenje što se Lion pojačava.
g

gostovan22

pre 10 meseci

Ne zna momak da je prije dolaska novca u PSG ta ista ekipa bila prosjek u ligi (5-10 mjesta) i da je lyon bio taj koji je harao ligom. Lyon se polahko vraća uz blana trenera opet će se boriti za titulu zivi bili pa vidjeti.
r

rooosonero

pre 10 meseci

15 milja je realna cijena za njega. al mene brine milan, dal oni stvarno hoce da kupe nekog ili samo talasaju da navijacima nahrane mastu. navijac sam veliki milana al sam razocaran a sto je najgore ne zbog fudbala i igre,.. gube ugled i rijec na svakom koraku. Samo fol pregovaraju...
g

gostovan22

pre 10 meseci

Tebi je realna cijena 15m kalitena USA repke 24 godine ? Nisi ti dobar sine dragi. Drugo je to sto ti navijas za milan i njihovu politiku gdje ne mogu platiti igrača 25-30m jer su sirotinja kao i svi u Italiji. Ciganišu se čuj 15m 24 godine igraču koji ima više utakmica u nogama nego bilo koji igrač Milana trenutno, kapiten reprezentacije sa 22-23 godine. 12 ponuda su slali za de ketelarea pa ga doveli i propao momak zbog brahima diaza. Politika italijanskih klubova je jadna do Boga...
G

GljivaK

pre 10 meseci

Pa dobro, posalju bolju ponudu pa sta? Igrac mora da pristane na transfer, msm da odlazak u Lion mu nije va su planu sem.ako ne stave ponudu na sto od 7-8m za platu, sto oni ne mogu.
G

Gost82726

pre 10 meseci

a sta ako sad mogu s Textorom?
b

bosko2020

pre 10 meseci

Kako ce ovaj Milan da izvisi zestoko.Ako ode Pulisic,Kamada transfer za sad je propao,za Musu se raspituje Inter.I to ce im ukrasti kako stvari stoje.Jedino vidim Morata i istroseni Loftus.Ne znam,ne vidim ih u top 4,tu bi se mogla ukljuciti Roma.

mratinkovic86@gmail.com

pre 10 meseci

A taj Kamada kaparisan po nekim pričama još pre 3 meseca...bruka.

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Popi terapiju