Kristijan Pulišić (©Reuters)
Kristijan Pulišić (©Reuters)

I Lion kvari posao Milanu: Za Pulišića 25.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.07.23. | 00:31

Francuski tim poslao Čelsiju mnogo bolju ponudu za Amerikanca

Englez Ruben Loftus Čik je stigao u Milan za 20.000.000 evra, a nadali su se Rosoneri da će opet dobro da posluju sa Čelsijem. Dugo je prvi pik uprave giganta sa San Sira bio Kristijan Pulišić. Tokom nedelje je stigla vest da je nekadašnji šampion Italije ponudio 14.000.000 evra za Amerikanca, ali je na adresu londonskih Plavaca stigla bolja ponuda.

Lionova suma za nekadašnjeg igača Borusije iz Dormtmunda je mnogo izdašnija. Francuski tim je ponudio 25.000.000 evra plus procente. Londonski klub ima dobre poslovne odnose sa Lionom posle januarske kupovina Malo Gusta. Atletik je javio da je ova ponuda prihvatljiva za Čelsi i da bi Pulišić mogao da se pridruži timu koji s klupe vodi Loran Blan.

Izabrane vesti

Američkom reprezentativcu ističe ugovor sa Čelsijem narednog juna i ovog leta će sigurno da napusti Stamforrd Bridž gde nije oduševio za četiri godine. Plaćen je čak 60.000.000 evra 2019, kada je stigao iz Borusije Dortmunda, ali brojne povrede su ga sprečile da pokaže raskošni talenat.

KVOTA U MOZZARTU DA HARI MEGVAJER PRELAZI U MILAN JE 17,0.

Fudbaler hrvatskog porekla je prošlog meseca sa SAD osvojio Liga nacija Konkakafa posle pobede nad Kanadom u finalu sa 2:0, ali ga nema u sastavu Jenkija za Gold kup koji je u toku gde Amerikanci brane titulu.

Milan je želeo da dovede Francuza Markusa Tirama, ali ga je „ispred nosa“ pokupio gradski rival Inter. Rosonesri bi i novopečenog srpskog reprezentativca Lazara Samardžića, vezistu Udinezea.

Pogledajte OVDE šta se događalo u nedelju na uzvreloj transfer pijaci širom sveta.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Kristijan PulišićČelsiMilanLion

Obaveštavaj me

Milan
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara