Komentari na vest

I onda otkud dug od milijardu evra...

d

d.g.

pre oko 3 godine

Sramota je velike da plate igrače ispod 50 miliona. Radi imidža. Kao napumpane starlete koje moraju da nose brendiranu odeću jer tako skuplje prodaju svoje usluge. Poremećen je sistem vrednosti i morala u celom društvu.
J

Jay Jay Okocha

pre oko 3 godine

Dali su Artura za Pjanića i dobili 12 miliona evra pride. Kakvih 60 miliona, to je cifra zbog peglanja FFP...
G

Gostioničarr

pre oko 3 godine

Strašno šta rade, ovo nigde veze sa mozgom nema, recimo Dembele, za njega dati 100m ili koliko već, ludilo mozga, šta je sa ostalim preplaćenim igračima? Troše bez plana, kao da pare padaju sa neba. Kažnjavaj to sve, koliko si zaradio, toliko možeš da potrošiš i ćao zdravo.
L

Loptomanijak

pre oko 3 godine

Prijatelju, da ti kažem nešto. Nisam naročito pametan, ali vrlo dobro znam da to nije novac. To su samo brojevi/cifre, koje postoje na ekranu. Setite se samo članka iz novina, "Diego Costa podiže novac na bankomatu" otprilike (dok je bio u Čelsiju). Igrač tolikih primanja na bankomatu??? Vrh!!! Novac je realan onoliko koliko ga imaš kod sebe. Zato nam se nameće svet brojki, koji normalan čovek ne može da pojmi. Zato sva ludnica marketa, tržišta, potražnje i drugog. Da ne dužim previše, jer sam udavio već, ništa više nije realno, osim trenutka kada ti zaigra srce od radosti, ljubavi i ponosa na fudbal, klub za koji navijaš i pravdu u kojoj klub "bez imidža" oduči od fudbala i ove planete Zemlje tatarine, tiranine i rušitelje čovečanskog poretka. Liga šampiona šampionima i fudbal ljudima!!!
M

Mauro

pre oko 3 godine

Htjeli su kvalitet odmah, prodali Artura, a onda tom istom Pjaniču, koji ima strašan kvalitet, e sada možemo filozofirati da li je igrač defanzivnog ili ofanzivnog tipa, ali jedno je sigurno, najbolji Barsin veznjak se ne može uklopiti u sistem trenera.Slično je bilo i kada je Macari odbio Veratija zbog svog sistema.Dobar trener uklopi prosječnog igrača u sistem, a ne majstora Pjanića.Ovaj dug je samo slika biranja trenera i skautinga mladih igrača.
G

Gost912

pre oko 3 godine

Dug od milijardu evra je nastao jer su dozvolili da Mesi postane bitniji i veci od same Barselone. Pa ih non stop ucenjuje. Cim mu ne odgovara trener i/ili saigrac on odma ucenjuje klub i nece da igra dok ga/ih ne oteraju i klub svaki put to kosta. Pritom pred svaki prelazni rok preti da ce da ide kako bi sebi obezbedio vecu platu...
@

@ssss

pre oko 3 godine

Pjanić realno nije kvalitet za Barselonu. Nije bio ni za Juventus. Zato nisu uzeli Ligu šampiona.Kada ti igrač tog kalibra bude glavni igrač u veznoj liniji jednostavno ne možeš biti tim koji je konkurentan za uzimanje Lige šampiona. Pjanić je dobar igrač ali za timove tipa Fiorentine.
T

Taribo West

pre oko 3 godine

Uvek je igrao u mnogo jačim timovima od Fiorentine izuzimajući kad je kao klinac igrao za Mec...
D

Dacha1

pre oko 3 godine

Ocigledno je da se pjana nije snasao u barsi,tj ne odgovara mu stil igre,a sto se tice transfera ocigledno pranje para..
G

Gost737272w7

pre oko 3 godine

on ne igra jer se ne uklapa,i oni igraju dobro generalno zadnja dva meseca i bez njega. Doveli su ga za peglanje papira,i ni to nije sporno. Sporni su transferi uzadnjih -8 godina,transferi Grizmana,Dembelea,Kutinja,koji su samo placeni oko 400 miliona!!!! Gde su ostali,ds ni ne spominjem. A krstenog stopera nisu doveli eo vec 8 godina,pa jadni Maskerano je 3 godine igrao stopera samo da ne bi doveli nekog.
a

abc

pre oko 3 godine

i na kraju ce na jadnom Pjanicu da se slome kola i da njega okrive za sunovrat Barselone...a sto su godinama unazad odradjivali tragikomicne prelazne rokove, to nikom nista...prodali Alkantaru,Pedra,Neimara, Saureza, a dovodili Boaetenga, Ardu Turana, Andre Gomesa,Umtitija, neozbiljnog Dembelea( sta tek reci za njega placen preko 100 mil), indisponirane Kutinja i Grizmana i kao slag na tortu Lenglea koji je nezamjenjiv u odbrani, a direktan krivac za svaku eliminaciju Barse iz LS zadnje 3 god...to kako on igra velike utakmice je za crnu hroniku
p

pfc barsa.

pre oko 3 godine

bravo za Lenglea, kad vidim onu facu nije mi dobro, koliko je samo penala, crvenih i autogolova napravil...
G

Gost123

pre oko 3 godine

Ko god je pisao tekst hteo je da se napravi pametan. Dala je Barsa 60M evra ali kada se izracuna onda se dodje do zaključka da je Juve dao 15M evra i Pjanica za Artura. U pitanju je peglanje papira, morali su da odrade taj posao.
N

Novak majstor

pre oko 3 godine

Mada je pjanic objektivno skart igrac kao i svi igraci serijasa b sem dibale i de lihta
G

Gost1204

pre oko 3 godine

Pitaj Bartomeua, covek je unistio klub, lose kupovine igraca, izbor trenera, zapostavljanje la masije, i posle se cudimo za Vazure, Terzice i itd..