Zlatan Ibrahimović (Reuters)
Zlatan Ibrahimović (Reuters)

Ibra tempirao povratak i planira da bude spreman za Totenhem

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.12.22. | 21:27

Svetlo na kraju tunela se nazire za 41-godišnjeg golgetera

Odigrao je Zlatan Ibrahimović 18. minuta fudbala u prošlosezonsom duelu 38. kola protiv Sasuola u kojem je Milan trijumfovao i postao šampion Serije A. I od tada Ibru više nismo videli na terenu. Kroz nekoliko dana odlučio je Šveđanin da ode pod nož zbog povrede kolena koju je vukao, a oporavak traje već pola godine. Međutim, svetlo na kraju tunela se nazire.

Ibra je natempirao povratak na teren i on je izvestan već do kraja aktuelne zime. Zlatan i dalje trenira individualno, ali tokom januara trebalo bi da počne i sa grupnim treninzima, te da se na prelazu s januara na februar pojavi i na terenu. Zapravo, plan legendarnog golgetera koji gazi 42. godinu života je da bude spreman za dvomeč osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema.

Izabrane vesti

Prvi duel protiv engleskog predstavnika na programu će biti 14. februara, dok je revanš zakazan za osmi mart. I teško da će Ibra koji je solidno zagazio u petu deceniju života biti spreman za 90 minuta fudbala, ali će njegovo prisustvo na klupi, pa u perspektivi i na terenu u ulozi rezerviste biti neizmerno značajno za Rosonere. Pritom, nema Stefano Pioli Bog zna koliko opcija u napadu. Olivije Žiru je svakako najpozdanija, ali osim njega tu je još neubedljivi i često povređeni i roviti Divok Origi i još nedovoljno iskusni Marko Lazetić.

Ibrahimović je u karijeri na 159 utakmica za Milan postigao 92 i namestio još 35 golova, a njegov klub takmičenje u Seriji A nastavlja četvrtog januara kada će gostovati Salernitani.


tagovi

Zlatan Ibrahimovićac milanMilan

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara