Komentari na vest

Điga izbegao Kapkinu sudbinu, koliko će mu biti potrebno da dođe na Erakovićev nivo?

N

Nikola021021

pre 7 meseci

Ma nema veze.Rupetina teska.Ni do kolena Erakovicu.Vidi se odmah da od njega nema nista,kao ni od Serifa koji na transfer marketu kosta 1,4mil.,a Terza ga navodno placa 4 mil.I onda se cudimo odkud vila u Atini,vozni park,stanovi,a covek opljackao Crvenu Zvezdu.
p

priča

pre 7 meseci

Nemaš ti pojma. Problem je što nemamo 3 Djinge u odbrani onda bi bili konkurentni i Nemcima i Švajcarcima.
D

Daj faul

pre 7 meseci

Samo istina! u Mančesteru, Điga je plivao ispod visokih lopti, nije čuvao protivničkog igrača najbližeg do sebe (to je uglavnom bio Haland) i na kraju kako očekivati da Điga, igrač na pozajmici u Zv ezdi, iz fc Basel, 9. plasiranog tima u švajcarskoj ligi, bude igrač za Ligu šampiona?! To može očekivati samo neko ko nikada u životu nije igrao fudbal!
F

Filip Višnjić

pre 7 meseci

strašan igrač
B

Bob Rock

pre 7 meseci

Darjane, opet seres.
m

mita i trta

pre 7 meseci

da dodje na Erakovicev nivo...!!! nisam jos video momka al verujem da je vec prevazisao taj prvi nivo igrice
C

Cccc

pre 7 meseci

Svi će oplest sad po meni kako sam ja neki bot ili ovo ili ono i kako nisam nikakav zvezdaš itd itd. Ja samo gledam stvari ne kroz neke navijačke naočale nego svojim očima koje su do sada videle dosta toga i pre nego što se desilo. Kao na primer pad forme posle drugog kola o kom sam govorio i pored pobeda od 4:0 a većina vas je to videla posle poraza od Cuke, ali ostavimo to, to nije sad tema, tema je novi i stari stoper Điga i Erak.sad se pišu bajke o Čupi a taj dečko po meni je bio stoper samo za našu ligu i plus u prvom derbiju onakva greška i posle toga gol. Pa recimo protiv Voždovaca sva trojica stopera kardinalne pogrešili prvo Degenek pa Mijailovic i na kraju Dragović i sad bi mi trebali reci da niko od njih nema pojma. Ali ponovo da se vratimo mi Đigi i Eraku, Erakovic je odigrao priličan broj utakmica za Zvezdu i nije bog zna sta pokazao jedino što su ga Terza i neki novinari dizali u nebesa, niti je imao skoka ni brzine ni pasa ali je nekako igrao posto je Terza rekao da se mora istrpiti i dobro prodati. Zato sačekajmo sa ovim Đigom bar desetak utakmica pa da vidimo.
r

radamelo

pre 7 meseci

Batali ti navijacke naocale i stavi neke s dioptrijom...
D

Domaćin

pre 7 meseci

Darjane, od..bi!!!
M

Mika Mikić

pre 7 meseci

Meni samo nije jasno da li ste vi gledali utakmicu i da li ste videli da je Haland imao 5 šansi a da je 3/5 šansi imao preko Đige koji nije stajao pored Halanda ko da ovaj ima kugu? Nije smeo čovek da mu priđe, podletao pod centaršuteve. Samo lažete sami sebe i ložite navijače, sutra kad dečko kiksne biće pljuvanje po njemu.
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

Fali mu samo da nauci jezik?
N

Neko87

pre 7 meseci

Dajte mu Srpski pasos i zovite u reprezentaciju :D

Kalčopolista®

pre 7 meseci

@zverkan pre mesec dana kada su igrali Zenit - Dinamo M 2:3 odem ja do mozzarta i kazem onom klipanu na salteru kucaj mi singl 2 i gost daje 3+ gola a on me unezvereno gleda i kaze, nemoj Kalconi bacati pare bollje popiji nesto, kaze on za Zenit igra erakovic ja odigrao kec i ng, ipak je to erakovic gledao si valjda ling long gde gol ne mozemo da primimo vec mesecima! Kazem mu ja ne palamudi vise pocece utakmica nego kucaj to vec jednom! Posle utakmice dolazim po isplatu a delija momak sa saltera me pogleda blagotelecim pogledom i rece mi Bog te mazo erakovic imao bas los dan!
w

wolf931

pre 7 meseci

Je l je cela kladionica aplaudirala na kraju?
č

čoveče

pre 7 meseci

kakva bajka ni braća Grim ti nisu ravni!
д

да, да...

pre 7 meseci

...није се десило 😂😂😂
i

i1iwksdkmymqm

pre 7 meseci

au jare bog te mazo pa ti si genije .
S

Srbija Majka

pre 7 meseci

Ja mislim da uopste nije vrijeme da se prave bilo kakvi naslovi sa ovim momkom, jer on tek treba da pokaze sta moze...a ovakvi tekstovi mu uopste u tome nece pomoci. Kada smo vec kod te utakmice na Etihadu...nesporno je da je pokazao uz svoje fizicke predispozicije, i za svoj prvi nastup i svoje godine, mirnocu u igri...ali isto tako je bilo dosta propadanja i losih procjena leta lopte u prvom poluvremenu, za koje na srecu nismo bili kaznjeni...jer onda bi vjerovatno neka druga druga prica bila pisana na portalu. Tako da je najbolje za ovog momka sa svojih 20 godina da dobro radi i ostane cvrsto na zemlji...a za pohvale ima vremena.
M

MANOL0

pre 7 meseci

Dok djiga cepa soni play station,dragovic ce mu citati ćorine novinarske bravure i naravno prevoditi.
c

cipar

pre 7 meseci

Erakovićev nivo:) Ko da je Eraković neki igrač pa da ga sa nekim uporedjuješ. U stvari može sa Krnetom i sličnima. Da je on neki igrač ne bi išao u propalu rusku ligu. Djiga je za našu ligu i to je to.
д

да, да...

pre 7 meseci

...боље у Ал Шабан као "легенда" Митровић 😂😂😂

Bojank91

pre 7 meseci

Erakovićeva prodaja mi nikad neće biti jasna
9

999

pre 7 meseci

Uzete pare od Gasproma unaprijed zbog lose evropske sezone. Racunali na prihod od LS, a ispali u grupi LE. Zbog toga unaprijed uzeli pare, a sad se Rusi javili i samo rekli "vrati koko sto si pozobala". To je bar ocigledna situacija..
b

banence

pre 7 meseci

ciji nivo...vi se sprdate..pa malog ste oterali jer pojma nema..obican mesar..fud.neobrazovan ali novac se pere i tako mora..nebudite vise smesni..zatvorite tu diskusiju

Kalčopolista®

pre 7 meseci

Koliko ce Digi trebati da dodje na erakovicev nivo? Koji je to nivo popularnog “Pavlovica za sirotinju” Nedeljkovicu? Nivo na kome je do prosle sezone stamena odbrana Zenita pocela da prima kuci neretko i posle tri komada od kada je on dosao!
b

banence

pre 7 meseci

bravo momak tacno u sred mete...
3

3BEPKAH

pre 7 meseci

Mladiću, kompleksamin nije skup lek, možete ga naći u svim bolje opremljenim apotekama. P.S. Odbrana Zenita druga najbolja odbrana Ruske lige. Grow Up
д

да, да...

pre 7 meseci

...зато репрезентација уопште не прима голове откад су ту "Блеки и Калаба" 😂😂😂 не би могли ни садашњег Џајића да сачувају.

kln

pre 7 meseci

kada ti je golman igrac utakmice, jednostavno ne mozes hvaliti stopere..
s

sramota...

pre 7 meseci

Odbrana nikad nije bila gora od 2016, Ova formacija je smrt za ceo tim, ja ne zmam sta pokusava Bahar sa ovom formacijom, pored toliko defanzivaca odbrana nam ne lici ni na sta.. cak i najslabiji protivnici nam prave sanse kao od sale daju golove,, o cemu misle u klubu? pitanje je , zar ne vide da udaramo glavom od zid, da ne mozemo nikog na gostovanjima da pobedimo sa ovakvom odbranom
t

ti li si

pre 7 meseci

Karlo Anćeloti?
G

GOST1234

pre 7 meseci

Odbrana koja protiv Sitija primi samo tri gola nikako i nikad ne mo\e da bude losa.............................................
P

Pedja108

pre 7 meseci

Bio je dobar protiv Sitija. Vidi se da ima brzinu, okretnost, gipkost, sto se trazi. Potencijal ima, sad samo da nastavi. Dragovic je postao spor i prakticno sa Djigom se vraca brzina tima. NIsu problem toliko ni utakmice, Zvezda trenira svaki dan, uvezbavaju se varijante, tako da samo moze biti jos bolji kad se uklopi.
z

zvezdas..

pre 7 meseci

Za raspad u odbrani je najvise kriva uprava, mogli su da izboksuju jos 6 meseci pozajmice erakovica, a nisu i zato nam odbrana ovakva degenek promasaj ,djiga najverovatnije promasaj
M

Mjv

pre 7 meseci

Sad je mnogo gore nego tad, odigras solidno utakmicu, novinari pisu deset dana o igracu, dizu ga u nebesa, kiksne na sledecem, rupa, nesiguran, ne moze to tako, trener kriv, novinari svi odmah videli da nije to to…
M

MileSenjakBG

pre 7 meseci

Jel predstavljao vulkan???? ali na top nivou, qqqq majko sveta
d

d. g.

pre 7 meseci

Start obećavajući i tu je kraj. Sve ostalo je natucanje. Kraso je imao fantastičan start, a sad greje klupu. Doduše tu ima i do Bahara.
b

banence

pre 7 meseci

sve je do bahara....trener postavlja igru i daje pecat..
L

Lošmi Cirih

pre 7 meseci

Mali je klasa i zlatna koka 300%... Gledao sam ga i ovde u Švajcarskoj, kidao je, ima sve što treba modernom štoperu i samo 20 godina. Kapa dole onom ko ga je najušio, rekoše da je Marin, ako je istina naklon do poda!
n

nelsone

pre 7 meseci

Nije los Djiga,da se uigra pa da uporedjujemo onda
P

Pera genije

pre 7 meseci

Po meni je jako rano za bilo kakvo ocenjivanje, ali me je protiv Sitja prijatno iznenadio. Miran je na lopti, ne paniči i ne brza što je za igrača na njegovoj poziciji jako dobro. Poređenje njega i Lekovića, hm? Leković osim igre glavom po meni nikakvu prednost nema. Điga i brži i okretniji.
d

dejan222

pre 7 meseci

a i hitriji
'

'Don Vito Corleone

pre 7 meseci

...ti što nikad nisu tako sjali, ljubomorni neka im uzdasi jer ostaće tek KOMŠIJA MALI...
d

danci 6.kom...

pre 7 meseci

A kad 6tardizan ponovo igra u Evropi zna li ko? Ocu opet grohotom da se ismejem kad ih ponovo u Evropi demoliraju sa 6 komada ko ona decurlija iz Danske,hocemo reprizu.....
Г

ГостГост

pre 7 meseci

Требамо довести Патрика Доргу из Лећеа. Леви бек, гледао против Јувентуса, има све што треба да буде врхунски.
S

SvrakaShearer

pre 7 meseci

Pa ako je vrhunski neće u seljački tim
M

Mjv

pre 7 meseci

I da igra u seriji A :)
J

Joksa1986

pre 7 meseci

To je sad nemoguce jer je igrac koji ima 18 godina a odigrao vec 6 utakmica u Seriji "A" sad na radaru najmanje 20 klubova i jos duplo toliko skauta, ali ga je trebalo dovesti za 200k evra iz drugog tima Nordsijelanda samo pre 3 mjeseca, e to se zove skauting , dok smo mi ganjali ko zna sta i ko zna gdje, ali sad to vise nije ni bitno jer ce taj djecko vec za 6 mjeseci kostati 10 miliona a za godinu dana ko zna koliko...Ali evo kad vec o tome pricamo igrac slicnog profila, doduse nestos stariji(19 godina) stasava u drugom Danskom klubu(Odenze) i zove se Aske Adelgaard, moze se dovesti sad za 600-700k evra, 19 godina,mladi reprezentativac Danske, veliki talenat za male novce, za 6 mjeseci ili godinu dana vec ce biti kasno, ali o tome treba sad razmisljati a nisam siguran da o tome neko razmislja...Pozdrav.
Г

ГостГост

pre 7 meseci

@Joksa1986 све се слажем апсолутно. Уздам се да га врхунски клубови неће довести баш после једне сезоне у Лећеу, што би нама дало прилику да реагујемо. Е сад, ако дечко здраворазумски размишља сигурно ће остати у Серии А. Али можда има мало другачији карактер па му буде пријало да дође код нас на годину, дв. Уз Терзину и Маринови спику све је могућу
l

lol12

pre 7 meseci

Izgleda da samo mene nije Djiga nesto posebno odusevio.Momak je 2-3 puta promasio loptu u vazduhu nakon cega je protivnik ostao sam u petercu.Vise je do srece sto nisu tad postigli golove nego njegove neke vrhunske partije.Nije zatvorio stativu kod prvog gola Sitija,ne znam sta se setkao tu onda bez potrebe.

kln

pre 7 meseci

ljudi gledaju rezultat a ne sanse, glazer ds nije odbranio sve one sanse ovakvog teksta o djigi ne bi bilo
T

Tite

pre 7 meseci

Ko je gledao mec sa Sitijem mogao je videti da je Djiga ubedljivo najbolji odbrambeni zvezde a logicno i od Erakovic koji sada igra za Zenit.
h

halo

pre 7 meseci

Naravno da je izbegao kad je ovaj imao Glazera za golmana, a Miladinović Dišljenkovića. 3 mrtva zicera je samo Haland imao, plus Foden ono sa 5 metara, da to sve Glazer nije skidao, videli bi mi kakva bi sudbina bila.
P

Popsi

pre 7 meseci

Da, ali je to uglavnom bilo na strani gde je bio Dragović.

Proficap

pre 7 meseci

Djiga nije bio na toj strani, vec Rodic, a kada Rodic ispadne, kao centralni stoper trebalo je da pokriva Dragovic. Djiga je odlicno odigrao. On i Glazer su bili najbolji protiv City-a. Odusevio me i Ivanic sa svojim defanzivnim zadacima, prosto mi je bilo cudno da on odigra tako odlicno u defanzivi. Generalno, Djiga odlican.
F

Fabri

pre 7 meseci

Prikazanim protiv Sitija mu i nece trebati sem malo takticke obucenosti sto ce doci jako brzo pored Dragovica. Sad dal je bio momentum ili je stvarno dobar igrac to cemo videti, znamo kako je Kraso.poceo da igra...
X

XD

pre 7 meseci

Mene svi pljuju jer od početka trubim da je Kraso prespor. On ima tehniku, jak je, ima kefalo, ali to može da prolazi u našoj ligi protiv rekreativaca. On u evropi niti može da probije, niti da pokrije jer je spor.
D

Djape45

pre 7 meseci

Zato Kraso i ne treba da igra na poziciji gde je potrebno da probije, nego gde moze da napravi razliku na malom prostoru, tj. iza spica
s

shshs

pre 7 meseci

ali erakovićev nivo ko da je vidić,ovaj darjan se razume u fudbal ko....
P

Popsi

pre 7 meseci

Vidi se da nisi gledao nijednu Zenitovu utakmicu.