Komentari na vest

Igor Duljaj: Neću da Partizan bude u podređenom položaju, ali hoću da budemo ogledalo

b

beogradski

pre oko 1 godinu

Jadna ti majka Igore, prodao si se zarad CV-ja
M

Marko M.

pre oko 1 godinu

I jeste ogledalo ,ali propasti.
N

Neša south gard

pre oko 1 godinu

Bojkot ,dok je ova uprava na celu bojkot svih utakmica pa i derbija ,samo tako mozemo da pokazemo da smo istrajni
N

Ne genije

pre oko 1 godinu

Uprava bojkot i želi, da nema ljudi. To oni hoće
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Ako Vazuru i Vučelu ostavimo po strani kao nešto što ne vredi ni komentarisati,Partizan po imenima nije toliko loš koliko pokazuju ove očajne utakmice sa Mladošću,Šerifom kod kuće ili ovo sa Radničkim iz Kragujevca.Vidi se neuigranost,slabo trčanje,slabo zalaganje,netačan pas,manjak samopouzdanja i motivacije.Kao da je Petrić loše odradio zimske pripreme,kao da je izgubio autoritet i kontrolu nad svlačionicom.Petrić je očigledno dobar čovek koji nije za trenera,pogotovo ne velikog kluba.Sitra niko živ ne može da predvidi kako će izgledati Partizan ali će sigurno biti bolji od onoga što mnogi očekuju.Pred Duljajem je najteži mogući početak na poslu i neka mu bude srećno.Partizan nema sutra mnogo šta da izgubi osim ponosa i časti a to je i nešto što je neprocenjivo skupo.Zato svi kao jedan do poslednjeg atoma snage.Svaki Partizanovac ako je u mogućnosti treba da dodje na derbi.
M

Ma da

pre oko 1 godinu

"Kao da je, kao da je...". Da je babi ona stvar, bila bi deda. Samo zavaravanje, jedna uprava + 8 sezona + 10 trenera = 1 titula. Uprava pravi Partizan da uvek bude drugi.
O

Ovo

pre oko 1 godinu

je jedan od delegata koji podržava upravu koja ce i njega prodati prvom prilikom.
G

Gost123321

pre oko 1 godinu

Uz ilijeva,kralja,pandurovica,obucinu,radinovica,namerno malim slovima i duljaj je jedan od delegata,sve gromada do gromade jer podrzavaju upravu. da je drugacije ne bi prihvatio da bude trener.
u

uprava napolje

pre oko 1 godinu

„Partizan ima dosta kvalitetnih pojedinaca." ? ? ? ? Nabroj mi kvalitetne pojedince. Dijabate,Rikardo,Menig....ne mogu vise nikog da se setim....
M

Menig?.?

pre oko 1 godinu

Menig?.?.?
U

U pravu si

pre oko 1 godinu

mozemo da izgubimo drugo mesto,a mozda i trece
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Ovaj nema pojma o taktici-kako je igrao ,tako ce i da postavi tim ,to znaci 2 a mozda 3 zadnja vezna,samo da ne izgubi.!! Trener na kretke staze-bec do juna je bivsi...
B

Baba Vanga

pre oko 1 godinu

Ako pocnes da hvalis Fejsu,Sanicanina i Bazdara izgubices pre nego sto pocnes,stavi flaster na Kataija i dobio si utakmicu!Nadam se da je Traore spreman da zaigra u paru sa Bjelicem!
A

A Baba

pre oko 1 godinu

Ne postoji Bjelić.
M

Marko Švorc

pre oko 1 godinu

Veliko postovanje za Duljaja zaista ali jednu stvar ne razumem. Kaze srce je reklo da. Znaci da voli Partizan. Ali svako ko voli Partizan se ne bi uhvatio u kolo sa ovim stetocinama koji vec 8 godina jašu bez milosti, dinara zutog nemaju i ne misle da odu. Srce bi ipak trebalo reci ne. Ne ovom rasulu i pljackanju kluba. Ne ovoj stetocinskoj upravi. Ne sa njima pod ruku i da im budes paravan. Da im dajes legitimitet. Da im cuvas fotelje. Ne!
u

uprava napolje

pre oko 1 godinu

Tekst od juce,mozda ce ti biti jasnije zasto je "srce reklo da"................................................................................................. "Razlog što Vučelić i Vazura, zajedno sa saradnicima, imaju većinsku podršku leži u spoznaji da im je to obezbedio nekada bliski saradnik, Vladimir Vuletić." "Zanimljivo, među članovima Skupštine Partizana nalaze se, između ostalih, novi trener Igor Duljaj, sadašnji i bivši sportski direktor Ivica Kralj i Ivica Iliev, aktuelni direktor Omladinske škole Vanja Radinović, član Upravnog odbora Goran Pandurović, Milan Obućina.Većina njih ili skoro svi podržavaju Vučelića i Vazuru"

Kontraudar

pre oko 1 godinu

Retko ko ostane priseban da kaže ne. I nije to srce nego sebičluk koji pomuti razum. Zarad lične promocije neki ljudi ne osete da dugoročno rade u korist svoje štete. Primeti Stolica i Petrić, sada i Duljaj. Dolaze kada niko neće, uprava ih potroši i baci. Ako ne bude tako, uprava preko njih kupi neko vreme pa ih opet baci.

Sakur

pre oko 1 godinu

Prodao si se vazuru i vucelicu i nece mi te biti zao kada dobijes pedalu
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Da li moze trener naseg kluba posle derbija izaci u medije i za javnost reci sta misli o dvojcu VV...!? VOLIM PARTIZAN
x

xhee

pre oko 1 godinu

Da to je ta nasa pekara, slane kifle, perece...
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE!!! KRATKO I JASNO, POSTO MI NISTE PUSTILI PRETHODNI KOMENTAR, MOZDA OVAJ I PUSTITE!!! VOLIM PARTIZAN
G

Gost1990

pre oko 1 godinu

A tebi najbitniji deo dana da ti puste komentar na mozzartu... 😂Jos malo malo proveravas da te slucajno nisu cenzurisali
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Duljaj mi nešto uvijek ličio na onog glumca iz Mrtav ladan sto je sjedio lijevo zadnji u vagonu, preko puta onig tetoviranog sto mu se smucila ona žvaka kada ga provalila policija.
s

sendvič

pre oko 1 godinu

Komentari na vestima o Partizanu.Uhvatili ovog momka Sanicanina i pljuju li pljuju...Kad izgubimo 0:4 od poslednje ekipe Mladosti Gat a Markovic skrivi 3 gola niko ni jednu rec ne kaze,kada Vujačić dobije nelogican crveni nikom nista...wli kad Sanicanin napravi nelogican penal e onda svi skoce da pljuju...jadno i zalosno...Kad da pogodak za prolaz protiv Santa Klare onda cute,kad glavom namesti go Natku u 90-tom protiv Kragujevca opet cute,kad da go u pobedi protiv TSC opet cute...e zato nam je Partizan gde jeste...pljujete gde smete a smejete se i cutitite gde vas je strah.JADNO!!!
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar! I po meni Vujacica treba upariti sa Sanicaninom (mali Mihajlovic je jos mlad i bice prilika)... samo ne Svetu Markovica i pogotovo u veznom redu nikako Natka od prvog minuta (veliki i raskvasen teren, ne bi se video kao i na proslom derbiju u rupi)... VOLIM PARTIZAN
K

Kapetan ladje

pre oko 1 godinu

Naravno da cemo pljuvati Sanicanina kad je namerno postavio ruku. Necemo valjda kriviti Svetu Markovica. Za ovog ispod tvog komentara, nije Mihajlovic nego Ilic, Mihajlo Ilic je taj mladi stoper sto nosi trojku.
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

kapetan ladje: u pravu si za malog Ilica..., u brzini sam pogresio, verovatno ljut sto mi objavljuju svaki treci komentar...a sto se toce Sanicanina ne mogu da verujem da neko stvarno misli da je namerno odigrao rukom (iako je kriminalno reagovao)...!?
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Koliko komentara iz rupe...!? Dogovorite se, hocete li da pobedite, da odigramo nereseno ili ce te nas pustiti i izgubiti!? Jer ipak igramo sa vasim samoprozvanim galaktikosima, tako da se po vasem, mi nista ne pitamo...!?A, sta god da bude, VOLIM PARTIZAN!!!
P

Podrska za VVV

pre oko 1 godinu

Evo ja kao zakleti Zvezdas odmah pristajem da izgubimo 5-0 u derbiju u opste se necu potresti, samo da uprava i VVV ostanu sto duze na celu malog kluba!
P

Pa da

pre oko 1 godinu

Ostaće obe uprave, dok god imaju zajedničkog gazdu. Na korist Zvezde Crvene.
T

Terza kralju..

pre oko 1 godinu

...PUSTI IH DA POBEDE U DERBIJU,SAMO DA IM OSTANE OVA UPRAVA JOS 10 GODINA!
g

goku@

pre oko 1 godinu

Dobija Partizan jer Zvezdi ne treba i da bi se smirila situacija oko uprave, pazite sta sam rekao...
P

Peki30

pre oko 1 godinu

"Čestitamo ti na hrabrosti, što si u najgorem trenutku prihvatio odgovornost"! Dok je tandem VV tu, nama će i trajati taj najgori trenutak godinama, kao što i traje. Samo nemoj ćutati, jer nemaš pare za transfere, pobuni se, reci da klub nema para, a ne ko Savo, Petrić i Stanoje: "Sve super, ekstra ekipa, sjajna pojačanja", a onda potop". Uprava će te prodati ko i njih 11 pre tebe, zato nemoj ćutati, bori se za pare i transfere ko što si ginuo na terenu. Svako dobro!
@

@Peki

pre oko 1 godinu

Posten covek i Partizanovac, ne bi prihvatio trenerski posao, dok su u upravi one dve bitange,toliko o tome
G

Gostyyy

pre oko 1 godinu

Ono u sta sam siguran to je da ce Partizan da igra agresivno. Jos imaju sudiju koji ne sme da im da karton ni kad mu se unose u lice i nacestitaju mu se blizoj i daljoj rodbini. I sta onda da ocekujemo? Opstu krljacinu. Nadam se samo da ce konacno da prestanu da igraju bunker pa da odigramo jednu kasvetnu utakmicu, jer iz ove izjave deluje da ce biti standardan derbi. Zvezda ce da napada, Partizan ce da bije, sudija ce da deli kartone Zvezdi, i to je to. Pa ko se bolje snadje, a zna se da se slabija ekipa bolje snalazi u hrkljusu (koji regulise njihov audija)
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Pa iz tog razloga i delegiraju sudiju početnika. Par derbija unazad je tako. Sudije koje sude u Evropi su pod lupom UEFE, moraju da sude pošteno koliko toliko. Početnici su da odrade po zadatku, setimo se penala iz prošlog derbija

Crno Beli Partizan

pre oko 1 godinu

Mi se raspadamo, vi se opterećujete time ko će da sudi xD
П

Професор Окултис

pre oko 1 godinu

Реално... 4:0!
B

Bodibond

pre oko 1 godinu

Bas kao sto ste Vosu razbili 4:0 u prvom prolecnom kolu.
s

sb

pre oko 1 godinu

Pojačan srednji red i Baždar kao lažna devetka.
З

Звезда неће победити

pre oko 1 godinu

Или Х или 2 ка
G

GostRider

pre oko 1 godinu

Brt imas prednost u startu sto od muke ne mozes da osedis ili da ti opadne kosa!