Komentari na vest

Ikardi kao alfa mužjak i rika istanbulskih Lavova od 132 decibela: Bajern je pobedio, Bajern se uplašio

S

Sashki85

pre 6 meseci

Mislim da je vreme da se delije i grobari tj nas stepski fudbal spusti na zemlju malo. Naši navijači nisu ni u prvih 10 a možda i 20 u evropi što se tiče navijanja više. Do pre nekih 10 - 15 godina to se sigurno moglo reći da smo u samom vrhu u evropi. Danas ne možemo da napunimo ni stadion kad se igra liga šampiona. O navijanju i da ne pričam. Umesto da se pevaju strastvene navijačke pesme, mi pevamo uspavanke i pesme o kosovu, koje se pevaju u crkvenim prostorijama. Poslednje pravo najjače navijanje je bilo protiv arsenala na marakani. Sada ni taj tunel nije više kao što je nekad bio. Samo više od pola klubova u turskoj ligi imaju bolje navijanje od nas i napune tribine. O nemačkom i talijanskom fudbalu da I ne govorim. Sramota da milionski grad ne može da ima prosek 25-30 po utakmici, da nije plaćenika i onih koji ulaze bez karte nebi bilo ni 5 hiljada navijača. Farme i zadruge su nam uništili mladu generaciju.
C

CZ***

pre 6 meseci

Čitam ovde da je Bajern navodno bio inferioran... Pa, sunce žarko, koji rezultat bi bio da je bio superioran!? Bajern je igrao osrednje, a Turci ne mogu bolje. Bajern pobedio. Pametnom dosta! A, to što su Nemci samokritični kad sve nije u fulu, to ovdašnji mozak ne može da razume. Da neko ovde prizna da nešto ne zna ili da se ne razume, ne daj Bože. A, Mitar i Ikardi igraju tamo gde im je i mesto. Jer, nemoguće je da vrhunski treneri na vide taj "ekstra" kvalitet, a ovi što ovde lajkuju njihov kvalitet, to vide.
I

Internazionale

pre 6 meseci

Da je dobar ostao bi u Inter.
P

Poosi

pre 6 meseci

Fenerovi navijači su 10 puta bolji.
A

Allianz

pre 6 meseci

Bayernu samo dobrog trenera naći i biće mašinerija ponovo aktivna.
g

gost1234

pre 6 meseci

to odavno vise nisu Nemci
C

CZ***

pre 6 meseci

U čemu je tvoj problem? Već koji put, kad god je reč o Bajernu, isti "komentar", kao nisu Nemci. Sinoć u Bajernu 5 Nemaca...Sane i Musijala rođeni tamo, majke Nemice... Šta? Smeta ti boja kože? Nabroj mi 5 domaćih u Sitiju, Realu, PSG...
Z

Zvezdas onaj pravi

pre 6 meseci

Veliki sam Zvezdas,na severu sam bio preko 50 puta,zadnjih godina uglavnom na zapadu(mada priznajem ne toliko redovno posto zivim u unutrasnjosti),teska srca priznajem da je nasa navijacka tribina vec par godina u konstantnom padu,Grobari u fudbalu su postali grupa gradjana(za basket im i dalje skidam kapu),sto se Zvezdine fudbalse tribine tice,vidi se da tu vise nema toliko pravih navijaca,koreografije su nam iste kao pre 20 ili 30 godina,navijanje sve tise i tise,vrte se 3,4 uglavnom dosadne pesme a euforija vise i ne postoji..Realno Turci odrzqli cas navijanja svima nama koji se toliko busamo da pravimo vrhunske atmosfere..
P

Poosi

pre 6 meseci

Apsolutno se slažem i pričam to odavno. Još od Ludogoreca je krenulo i sad je toliko loše da je prosto sramota.
И

И

pre 6 meseci

Nista mi nije jasna situacija i raspored špiceva u današnjem fudbalu. Ikardi u Galatasaraju, Mitrović u Arabiji. Niko drugi ih nije ni hteo letos. U Realu su nekad špica igrali Raul, Ronaldo, Benzema, u Čelsiju Drogba, u Arsenalu Rajt, Anri, Van Van Persi. I onda zvuči nerealno kad Mitrovića dovedeš u kontekst jednog Reala. Ali to vreme je prošlo. Špica u Realu sad igra Hoselu, u Arsenalu Nketija, u Čelsiju se i ne zna ko. Prosto takva je ponuda napadača i možemo zaboraviti na Anrija i Zubu Ronalda. U tim uslovima, Mitar ladno može da igra u Arsenalu, Čelsiju i bude pojačanje sezone, a Ikardi u Realu. Zato je veoma čudno kako se sve odvilo jer veći klubovi od Galatasaraja imaju 10 puta slabijeg špica.
9

999

pre 6 meseci

Ziva istina hahah. Ne racunajuci ove veterane koji polako odlaze (Benzema, Lewa i sl), osim Halanda, Kejna i Osimena ni nema pravih spiceva.. Bgm Ikardi i Mitrovic bi mogli igrati u svakom klubu trenutno.. Definitivno se nesto cudno desava s fudbalom haha
s

sta?

pre 6 meseci

Ozbiljan igrac, ozbiljan napadac...da mu je glava malo vise na mestu (a tu mislim na Vandicu), bio bi u top3 napadaca na svetu .. A svaka cast i za marketing, zna sta da kaze (i ovako fanaticnim) navijacima!
P

Pegaz

pre 6 meseci

Ikardi je strasan centarfor na strane sve njegove gluposti i lose zivotne odluke.
J

Junker

pre 6 meseci

E ovo vam je navijanje braco Delije i komsije Grobari. Nikakva nasa lozenja kako Delije prave najbolju atmosferu na fudbalu, a Grobosi u kosarci. Gledam na tvu, sve zvoni preko komentatora. 90 minuta, smenjuju se zvizduci dok je posed Bajerna i pesma kad je posed Galate. Mene sramota bilo na YB, niko da zapeva, Sever vrti 4 pesme i jedva dobacuju do sredine Zapada. O kosarci je suvisno govoriti, Arena "puna" kad oba kluba igraju, cuje se skripa patika.
S

Sf

pre 6 meseci

U pravu si. Nekada nije bilo tako. Ove mladje generacije slabo navijaju. Prosto ogromna je razlika. Jedan primer samo, kada je Zvezda izbacila Kajzerslautern 4:0. Nemački komentatori su onako preplašeni pričali posle utakmice da su mislili da će stadion da se sruši a igrači Kajzera su pričali da nisu mogli jedan drugog da čuju na terenu iako su bili na 2 metra razdaljine. Plus kako su preživeli izlazak iz tunela za koji su takodje mislili da će im pasti na glavu Pakao, zaglušujuća buka. I ne samo ta utakmica, možemo i unazad još da se vraćamo na mnoge utakmice pre kako evro tako i derbiji. Samo uporedite ove i derbije pre više od 20 godina i pre i vidi se ogromna razlika. Ko ne veruje neka pregleda utakmice iz tog vremena i ove u poslednjih 10, 15, 20 godina i videće ogromnu razliku.Sve s k abije i sve lošije. Sada je jedna nova generacija koja više dolazi na utakmice da bi bila vidjena, da se slika i da se hvale da su bili, kače slije na DM. Gledaju utakmicu ravnodušno kao da su kod kuće sami. Eto to je to. Lepi si primetio. Nekada su o nama ovo pričali svi mediji u Evropi. Nekad bilo sad se pominjalo.
i

istinaaaa

pre 6 meseci

nabedjeni navijaci postali....zagrmi pola minuta i to je to...vrte se glupe pesme,navijanje uzas...ne znam sta se to desava...nesto mora da se menja
D

Djape45

pre 6 meseci

Pre 10 godina je bilo bolje navijanje. Pun sever i po 30,40 hiljada ljudi protiv Ofke, Donjeg Srema, Smedereva. Ceo stadion grmi, sada nažalost ni na gostovanjima Zvezda i Partizan ne mogu da napune stadione.
K

Kkkk

pre 6 meseci

Ne pamtim kad sam gledao inferiorniji Bajern, pogotovo u trkackom smislu. Onakvo prvo poluvreme, neverovatno kako je Galatasaraj trcao. Iako ih ne volim, svaka im cast ali takticka disciplina i koncentracija ako se ne drzi 95minuta kaznice te i to surovo... To krasi turske ekipe uglavnom ranijih godina besiktas, pa trabzon. Moguce da je i do istrosenih skupih stranaca koji dodju tu zbog para pa se i ne obaziru na defanzivu
Č

Čika Dača

pre 6 meseci

Gledao si ti, ali izgleda pogrešnu utakmicu. Ili ne znaš da gledaš.
U

Uros13

pre 6 meseci

Odlična utakmica Galate, mnogo uzdizemo naše navijače i smatramo sami sebe da smo jedni od najboljih, a u poslednje dve tri godine navijanja su nam dosta ispod onoga na šta smo navikli. Turci sinoć nisu stali i u onakvoj atmosferi sve je moguće. Sportski pozdrav
K

Kg

pre 6 meseci

Poslednjih 20 godina. Sve lošije
K

KingJ

pre 6 meseci

ko plitak potok riješeni