Komentari na vest

Iliev: Glavni deo prelaznog roka je završen, doveli smo najboljeg

G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Ovi kao da namjerno hoce da ispuste titulu. Fejsi svaka cast (ako jos uvijek moze da igra na nivou na kome ga se sjecam), ali ovo je fakticki samo rotacija. Scekic out, Fejsa in. Znaci, faktualno, mi se nismo nista pojacali nego smo jednog igraca zamjenili drugim. U medjuvremenu, u spicu i dalje ovisimo o tome da Rikardo odigra 99% utakmice bez pauze. Nek se covjek ne daj Boze povrijedi i mi smo totalno pukli. Ista stvar i sa lijevim bekom – nek se Urosevic ne daj Boze provrijedi i na sta ce nam liciti ta odbrana, ko ce nam igrati lijevog beka umjesto njega? Na krilima je situacija veoma slicana – Markovic je isto povrijedjen 90% vremena, a pored njega koga jos imas da ozbiljno mozes na njega da racunas na krilu? Jedino jos na Meniga, eventualno malog Terzica ako je zdrav. Znaci, moj Iliev, ti si zesce operisan od fudbala i sposobnosti da budes sportski direktor Partizana. Kamo lude srece da jednog dana Partizan dobije normalnu upravu i ljude koji znaju da rade svoj posao. Kad smo mi sposobni da sa ovakvim neznalicama na celu kluba budemo prvi u Srbiji, zamisli sta bi tek postizali sa ljudima koji nesto znaju i umiju?
T

Taribo

pre oko 2 godine

Opet prenosite iglicine izjave, kao da je normalan...
H

Herman_Melviile_1027121896792502272@twitter.c

pre oko 2 godine

Cuj najbolji, nijje bolji od Brozovica,trebali njega da dovedu.
H

Hslkslk

pre oko 2 godine

Ivica ilijev sportski direktor koji je prodao vlahovica za 1, 5 miliona evra. To ce ostati zapisano u istoriji i njegov najveci amanet!
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Sto je jos najgore, da mu je Fjorentina ponudila i duplo manje para za Vlahovica, on bi ga vjerovatno prodao i za duplo manje. Jer to je taj mentalni kapacitet. Taj ni Mesija nebi znao da proda za vise od milion i po.
T

Taribo

pre oko 2 godine

Sto je najludje on se ponosi i hvali tim transferom
f

f.k Partizan

pre oko 2 godine

Iliev dali vi vidite da je nama potreban napadac da odmeni Rikarda a Milovanovic je jos mlad a hocemo u evropu i titulu sa ovakvim sastavom je tesko a vi nemate pojma.Uprava napolje
K

Kon

pre oko 2 godine

F.k.Partizan@Sve što je napisano je tačno, zašto minusi?
G

Gost i to pravi

pre oko 2 godine

vidi ti to fejsa pojacanje pa on ti je isto kao obradovic stalno povredjen na njega ozbiljan klub nesme i nemoze da se osloni
b

batabane

pre oko 2 godine

Ako je ovo izraz postovanja prema Fejsi,onda ok.Ali ne verujem.Oni, Ilijev i Stanojević su odlučili da ofanzivnog veznog igraju Natho i Pavlović i eventualno Pantic i to je to.Nije problem i uredu je,da kad se povredi startni ofanzini vezni,sa tim centralnim veznim da se pokrije mesto.Ali uci u sezonu bez pravog ofanzinog veznog,da ti tu poziciju pokrivaju zadnji vezni,a pri tom se boris za titulu, je,nemam reči.Koja je osnovana karakteristika, koja pored toga sto su obuceni i citavu karijeru igraju na poziciji zadnjeg ili centralnog veznog,jeste brzina igraca.Znanje, tehnika je da kazem na istom nivou, ali taj ofanzini vezni treba da bude brzi i ima karakteristike i ofanzinog veznog.Prosto receno da bude i pomocni spic.Kao npr mladi Baždar, koga opet hoce da sa matične pozicije ofanzivnog veznog prebace na čistog spica.Sa tom njihovom taktikom nismo pobedili ni Sarlou,ni Gent,ni Soci,ni Zvezdu,jer se tada vidi sterilnost takve taktike, i bilo ko da igra ofanzivnog bude odsečen i samim tim los.To je pogubna unistavačka taktika,sa dva potpuno defanzivna vezna,a i na ofanzinom igra zadnji ili centralni vezni.Tako nikada necemo pobediti Zvezdu,a hocemo titulu i LS.Nego Grobari,bojkot dok ne dovedu ofanzivnog veznog, desnog i levog beka i kvalitetnog stopera.Miljkovica da najure decko je i po znanju i po pokretu drvo.Miletic i Ostojic nisu vise za startne stopere,a kao rezerve diskutabilni.
P

Paranormalno

pre oko 2 godine

Evo ja kao iskreni navijač Crvene zvezde da kažem da Fejsa nije kao što je nekad bio i to mnogo daleko od onog nivoa. Ja sam ga ispratio dok je igrao u Al-Ahli jer sam pratio rad Vladana Milijevića pa mi Fejsa bio kao pride i njega da pogledam !
H

Hopihop

pre oko 2 godine

Ja mislim da Iliev treba da ide u Barcelonu da bude sportski direktor ,to njima fali bombaš đokica
A

Asano34

pre oko 2 godine

Svi žele da ostanu???
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

U prevodu nikom ne treba škart roba, a gde bi drugde i mogli da igraju odnosno od fudbala žive Miljković, Brezančić, Lola, Ostojić, Urošević, Jojić, Lutovac...
Z

Zole

pre oko 2 godine

Ko ce igrati levog beka ako Urosevic bude imao kartone ili povredu, s obzirom da ste oterali Brezancica a Obradovic ko zna da li ce vise i igrati zbog povrede ledja? Štoperi takodje veoma tanki, nema ni jednog pouzdanog, ofanzivni vezni isto. To su 3 pozicije na kojima gori a ovaj naduvani prica kako je prelazni rok gotov
T

Takuma Asano

pre oko 2 godine

Ejj
P

Partizansampion

pre oko 2 godine

Kako te bre nije vise sramota? Gde je zamena za Sumu? Gde je pojacanje na centralnom veznom? Igra ti Jojic koji se raspada protiv iole jacih ekipa. Napred sem Rikarda nemas nijednog drugog igraca koji pravi razliku. 3 stranca, a dozvoljena 4 i plus klupa. Sramite se bagro jedna. A i vi novinari isto, koji nemate hrabrosti da pitate na konferenciji ova pitanja. Hvalite, kad su dobri rezultati, a kad se ispusti titula ili kad se izgubi kao protiv Genta onda su usta puna kritika. Sad se kritikuje, a ne kad se mleko prospe..
б

бартендер

pre oko 2 godine

Не желим да овај филм икада престане, хоћу Ивицу до краја каријере у партизану. Он му дође као неки Чкаља, Зоран Радмиловић, тако нешто, увесељава нас, засмејава… Његова појава и изјаве су неописиво забавни!
A

Anelka86

pre oko 2 godine

Ja ovo ne mogu da gledam majke mi
G

Gost 1970

pre oko 2 godine

Fejsa je iskusan i top igrač, samo da ga zaobidju povrede, srećno Ljubo 👍🏼
G

Gajkula

pre oko 2 godine

Koliko traje tvoj otkazni rok?