Komentari na vest

Iliev odložio "napad" na Markovića: Sveta će nam biti potrebniji na leto

0

0211

pre oko 2 godine

Taman da se napadne polufinale LS
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Kad god iskreno napisem sta mislim o tebi Ivice - odvratni covece, ljigo i sramoto partizana ne objave mi komentar. Pitam li se zasto, da nisam mozda isuvise grub. Ako zelite dobro partizanu samo idite sto dalje
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Ovaj poredi Pantica i Jevtovica? Dva igraca koja ne mogu biti razlicitija? O Boze... Ovo je ona klasicna situacija kad dovedes igraca zato sto si jednostavno bio u poziciji da ga dovedes (citaj: bio je za dzaba) i onda pocnes ljudima da solis pamet kako si ga doveo zato sto ti je trebao igrac bas takvih karakteristika. Cuj Jevtovic ofanzivno slicnih karakteristika kao Pantic? Pa ja ne znam da li je covjek mogao vise da se provali od ovoga.
K

Kon

pre oko 2 godine

Ivice, ono što tebe raduje navijače Partizana brine. Ako se po jutru dan poznaje, prdnuli smo u čabar.
m

mrk123

pre oko 2 godine

Iglica zvani bombas krece u napad bombama... hahahahahahaha
Č

ČikaIvica

pre oko 2 godine

Tražite od Ivice Dacica da vam dovede pojacanja
D

Dragan82

pre oko 2 godine

Za kog beka je bila ponuda? Ako je kojim slucajem i bila (mada vrlo tesko) koji klub bi platio za Urosevica i Miljkovica dva panja ,bas me zanima
p

pace

pre oko 2 godine

ne treba vam neka igraju u odbrani ovi sporaci sanicanin i vujacic
b

batabane

pre oko 2 godine

Kakav luzer ovaj Ilijev,a i neznalica.Zasta ,ce trebati Sveta na leto.Za kvalifikacije,za ligu konferencija??? Ako se igraju dva derbija, Zvezda uzima titulu.Drugari ,nema titule kad se za titulu borimo sa 7-8 igraca koji su za zonu.Miljkovic,Miletic, Smiljanic, Lutovac, Holender, Jevtović,Obradovic,Ostojic (penzija)ni u ludilu nisu smeli ni minut više da budu u Partizanu.Vidite stavio sam i Jevtovića, ubedjen sam da ce se to pokazati,a sta ce biti sa Fejsom,tek ce se videti,jer je bio vrhunski igrač,ali godine.Tako ova grupa igraca je morala iz tima,a da se dovedu jos najmanje 3-4,prava igraca.Ljdi meni nije fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu,za mene je PARTIZAN, najvažnija sporedna stvar na svetu.Zato sam toliko prisutan na vestima o Partizanu, gledam,pratim, komentarisem.Volim da Partizan izgleda bolje,pobedjuje.Grobari Partizanu ne treba još 10-15 dobrih igrača,da bi bolje igrao.Partizanu treba još samo 3 igrca,ali prava,startera,koji bi podigli i ovih desetak koji nisu losi (štoper,levi bek,i ofanzivni vezni).Sto je najgore, Partizan ima takvog (Markec) ,ali u njega se apsolutno ne mozes pouzdati (svaka druga utakmica,povreda).A u stvarnosti mi imamo situaciju,da na tih desetak koji nisu losi,dodas ove zonaše, i oni ih jos malo koče, saplicu, i kuku lele.I onda stvarno,i ovi dobri,ne moraju biti losi,ali ne dovoljno dobri,to sigurno.I tako Ilijev rece,"za sada nam kvalitetan stoper (Sveta) ,ne treba.Ovo sa onim pobrojanim ugračima je pljačka i unistavanje Partizana.Grobari upamtite moje reci,a plasim se da ce te ih protiv Sparte i Zvezde prepoznati i shvatiti.
T

Taribo

pre oko 2 godine

Bice nam najpotrebniji kad mu ugovor istekne
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Pa sta ce nam stoper imamo Vujacica, decko je odlican igrac.😂😂😂. Au covece sta ce da nam radi Sparta preko njega ne smem ni da pomislim...
b

batabane

pre oko 2 godine

Pa sta ti je druže, Vujacic je odličan i daleko najbolji stoper u ovom rosteru Partizana.Vujacic najmanje desetak lopti izbaci istrcavanjem u zoni zadnjeg veznog.Kod prekida u napadu je konstno opasan po gol protivnika.Jedino ne znam, zasto itim žarom ne napada loptu kad branimo prekid.Vujacic je za Miletica , Bleki.
S

Sherlocked

pre oko 2 godine

A nece brate . Je l celu letnju avanturu zavrsavate brzo kao i obicno. Jedino ako znas nesto sto mi ne znamo?
S

Sd

pre oko 2 godine

Joooj,samo da ti Ivice i ostala ekipa zavrsite iza resetaka,lopovi,sram vas bilo
L

LEGENDE

pre oko 2 godine

Kakva je legenda ovaj Iliev. Čovek koji nas je uveo u prvu Ligu Šampiona, potom duple krune, prezmiljavanje u Evropi, evo smeši se i nova titula, zajedno sa Zvezdom smo izborili da budemo 11. liga u Evropi. Hvala Ilievu, Stanoju, Mrkeli i Dekiju Stankoviću!
G

Gost000

pre oko 2 godine

Zvezdi poklonjena titula.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Sta ce vam kada se jos u julu 2021 pricalo da je titula zavrsena za Partizan. Zalosno
K

Killy88

pre oko 2 godine

Momak, zar ti nisi dao ostavku 2019 godine? Koja je tvoja funkcija u Partizanu? Po kom osnovu ti govoris sve to?? Sram te bilo...
G

Gost81

pre oko 2 godine

Naravno da im ne treba niko zato sto je ovo prvenstvo zatvoreno,sto da se trose ljudi!
M

MikiMunze

pre oko 2 godine

"Sledi nešto veliko". Da. Razočaranje.
T

Talenat

pre oko 2 godine

Da li je levi bek Dinamo Batumija (Irakli Azarovi) igrač za Partizan? Videh na Transfermarktu da im je to ubedljivo najvredniji igrač. Ima 19 godina i 6 nastupa za A reprezentaciju.
J

Jaaaaa

pre oko 2 godine

Dominator opet iskočio iz kutije 🤣😂 Nego ... DO KAD TI VAŽI OSTAVKA???
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Isto koliko i Terzina podneta posle Kairata 2015.
I

Ico,ico

pre oko 2 godine

Bas lupetas...Sveta nam treba pod hitno...ako smanjujes cenu,e onda ok.
I

IVAN 82

pre oko 2 godine

Ofanzivno nam ne treba niko po tebi, jedan napadac sa detetom od 18godina, jedno krilo kpje igra bar se nadamo( Mening) ovo ostalo sve sareno izuzev isporacije naseg najboljeg igraca Natka. Zar se nije moglo pritisnuti Ljajic i on se dovesti i napasti LE i Titula.
P

Partizanšampion

pre oko 2 godine

A pojacanje u ofanzivnom delu tima? Stranac? Sta radis ti i dalje u klubu, saboteru?
r

ranGo

pre oko 2 godine

Operativac jos tu??? A da bila je skupstina😂😂😂😂
e

esex

pre oko 2 godine

kakve skrtice..terza bar dovodi igrace pa i ubode ponekog
Č

ČikaMirko

pre oko 2 godine

Za sve slepe, Čika Mirko Marjanovic je bio Premijer i Predsednik Partizana u isto vreme, obecao deset godina Partizan da bude prvi, poklonio stadion, izgradio Zemunelo, i kako da ne budemo njemu zahvalni za zivota? Mi smo vojska Čika Mirka Marjanovica.
D

Djuradj

pre oko 2 godine

Posto si poznavalac mesanja politike u sport, zanimljivo kako ne vidis sta se sada desava, a znas sta je radio Marjanovic koji je pokojnik vec 16 godina. Ima i danas jedan cika koji drma zemljom, i cijim dolaskom na vlast sve krece u korist Zvezde. Ima i sliku na vasem stadionu, a cuven je po tome sto mu duh lebdi nad Marakanom. Nije ok da ga se odricete, a znam da cete to raditi kad padne sa vlasti.

Bari1991Tokio

pre oko 2 godine

Scekic izrazio zelju da ode, pa posle pola minuta kaze "niko ne zeli da ode iz kluba" :D uvek nas razveseli njegovim izjavama, dobar je skecer, dobar.
K

KumNijeDugme

pre oko 2 godine

Da nije Zdjelarov procenat otisao na svadbarski poklon kumu ?
G

Gost-PP

pre oko 2 godine

Pa dovedi onda beka tipa desnog, jer rupu od Miljkovića ne bi mogao ni Pujol da zakrpi, ili ofanzivnog vezistu čoveče. Štoperi nam i nisu nešto dobri iskreno, tako da bi Sveta sad super legao da to popravi. Katastrofa si Iglice odradio prelazni rok, valjalo bi da daš neku bombu ili se kupi zajedno sa V.V.
H

Hurkac

pre oko 2 godine

zar ovo nije dalo ostavku odavno?
H

Hranjec

pre oko 2 godine

A jok more, još ga davaje....
E

Eee moj Ilijev

pre oko 2 godine

Ne ruzi Nas...ti I onaj Mrkela kao da ste blizanci...jedne pametne cuti od vas.
r

ranGo

pre oko 2 godine

Oba u fss tamo fale ovakvi strucnjaci a moze i u vladu....