Komentari na vest

Iliev oprezan pred revanš: Nema euforije, ništa nije gotovo

T

To je tvoje stanje

pre oko 2 godine

Ono kada Ivica lobe priča o euforiji 😂🤣😂🤣😂
K

Kragujevac City

pre oko 2 godine

Care,nije od naredne sezone sampion direktno u ligi sampiona nego od one tamo. Ove sezone se titula poklanja Partizanu a Zvezda ce da igra to sabansko takmicenje koje vi igrate sada jer se u tom sabanskom takmicenju pobeda nad Florom boduje isto kao i pobeda Zvezde nad Liverpulom. Tako da Zvezda em sto ce odbraniti bodove od pre pet sezona,jos ce i napredovati kroz to poluamatersko takmicenje i doci mozda cak i do 20-25-og mesta na UEFA-inoj listi i onda ce ona da uzme titulu i ici direktno u ligu sampiona kao klub koji je najvise doprineo tome. I tada ce biti u trecem a mozda se desi i u drugom sesiru lige sampiona. E zato Partizanu ide titula ove sezone. Inace mogu da zamislim kako ce te krasti kada sampion bude odlazio u ligu sampiona,pa tu ima psovanja da bude,kukanja,pretnji,zamena teza,urlikanja na sudije,sudija tada nece smeti ni da sudi,protivnici nece smeti da igraju. Bez kriminalistike u nasem fudbalu uz naravno ostanak VAR-a nasem fudbalu nema boljitka.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Pa opisao si ovu sezonu. Doduse, sada to radi samo jedan tim. Samo sto ce tad da bude jos gore. Resenje su strane sudije i skracenje lige. I vise VAR kamera. Ali znamo da to nekome ne odgovara.
S

Svašta

pre oko 2 godine

A kao biće euforije ako prođemo u 1/8 tog kupa i zakažemo sebi još 2 meča između 2 ling longa? Uzmite bre titulu, piustite ovo čoveče, ako sad budemo šampioni, imaćemo jači tim za sl godinu, kad šampion ide u LŠ LJUDI! Pa daj kakva euforija, kakva Sparta, šta vam jeeee???
M

Makabi PT

pre oko 2 godine

X2 Stanojević je ziheraš.
k

kals

pre oko 2 godine

Produžeci ;) Na Marakani će biti snage za 60 minuta trčanja!
0

0211

pre oko 2 godine

A bre gde si ti?! Nije te bilo sigurno dve nedelje.
Š

Šalim se naravno

pre oko 2 godine

Na pragu ste da Prag prođe!
B

Bingole

pre oko 2 godine

Nema euforije xaxaxaxa. Pa ovi kao da dobili Bajern u gostima u osmini finala lige sampiona a ne neku decurliju u sesnaestini finala trecerazrednog takmicenja. Nema euforije momci,polako.Nemoj da uzletite mnogo posle ovog epskog rezultata u Evropi.
M

Milorad Lajkovac

pre oko 2 godine

Oni iz Humske su majstori o pricanju bajki. Oni priocaju ono sto navijaci vole da cuju.Zamisli tek veceras kada prodju ovu prejaku Spartu koliko ce tekstova da izadje.Naporan rad se isplatio,verovali smo u struku,verovali smo u nase igrace,pobedila je zajednica,nije mala stvar osmina finala i tako u nedogled dve nedelje.
g

gost123

pre oko 2 godine

ta mladjarija koju pominjes vredi koliko tvoja cela zvezda zajedno. Ta mladjarija ima igraca od 20 miiona. drugog od 10 i poslednjeg treceg koji vredi 7....kod vas samo ivanic u 30 godina vredi 7 miliona. toliko o tome.
G

Gost55

pre oko 2 godine

samo hrabro Ivice, idemo do titule.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Samo Hrabro!!!