Komentari na vest

Ima i nečeg dobrog u Liverpulovom najgorem izdanju sa Klopom

S

Simicamacan

pre 20 dana

Zanimljivo je kako su engleski mediji vec nedeljama bili sigurni da ce Premier liga sledece godine imati 5 predstavnika u Ligi Sampiona, a nisu daleko od toga da se vrate na 4. I to najvise zbog ovog poraza Liverpula, i velike mogucnosti za ispadanje. Italijani su se malo odlepili, oni definitivno dobijaju dodatno mesto. E sad, u situaciji kada bi (hipoteticki) Siti ispao od Reala, Arsenal ispao od Bajerna, Vest Hem ispao od Leverkuzena (veoma velika verovatnoca), i Liverpool ispao od Atalante, ostaje im samo Aston Vila u takmicenjima. Nedovoljno da zadrze drugo mesto na tabeli za dopunska mesta. Eto sta bi se desilo ako Liverpool sledece nedelje ispadne, jer je on jedini na papiru bio izraziti favorit za prolazak dalje. Bukvalno moze da se desi da za nedelju dana samo Aston Vila ostane u eurokupovima od svih premierligasa
V

Voždovac

pre 20 dana

Ako i postoji minimalna šansa da Liverpul da bar 3 na strani, mislim da nema šanse da Atalanta primi 3 kod kuće i ne da ni jedan gol.

Mr 007

pre 20 dana

Onaj mutavi Darvin nije evoluirao dalje od majmun,ustvari stq sve masi,cak bi i majmun pogodio.
M

Mighty KIng

pre 20 dana

Ovako, zarada za osvajanje LE je ne znam tačno koliko, ne da mi se guglati, ali pretpostavljam da je u rasponu od , ne više od 30 mil. Zarada od osvajanja PL je preko 110 mil, pa vi sad vidite šta bi pre jurili, pogogtovo što je PL tamo zlatno tele, Sveti Gral. Svi iz velike šestorke pre sezone imaju dva glavna cilja, manj i najveći. Manji je da obezbede LŠ za narednu sezonu, a najveći je da osvoje PL. Čak je i LŠ po tom kriterijumu na trećem mestu. Lepo je osvojiti, ali ništa strašno ako i ne bude. Tamo se ne otpuštaju treneri ako ne osvojiš LŠ. Druga je situacija u ostalim ligama petice, osim u Italiji, gde je LŠ sigurna, pa je onda akcenat na osvajanju iste. Jedino je u Italiji slična situacija gde uvek ima 6,7 ekipa koje pucaju na učešće u LŠ. Tamo je već i samo učešće cilj za sebe.
p

pa zarada je i za drugo mesto 100mil £

pre 20 dana

Tako da izvlačenje i ne pije vodu..
F

FM

pre 20 dana

Darvinu ce za jedno 3 godine efikasnost da poraste za 3%.
Y

Yes sir

pre 20 dana

Jedan te isti pod deset nikova troluje protiv Darvina. Da mi je samo znati šta mu je čovek skrivio. Kad eksplodira naredne sezone onda će ga hvaliti, ali pod drugim nikovima, tako da mi u svakom slučaju nećemo znati.
S

Simicmacan

pre 20 dana

@yessir ... bwate, Darwin da eksplodira? Aj I to cudo da vidimo. Placen 100 milki, cekamo da eksplodira. Pa mozda se i desi. A mozda je lik malo iznad proseka. Ne kazem da je uzas, postigao je neke bitne golove u PL, ali iskreno da pitas nekog navijaca Liverpula sta misli o Darwinovoj igri od juce, samo bi se pokrio usima i zaplakao
L

LFC fan

pre 20 dana

Glavna tema zaludnih klinaca je kako će Luzerpul da kiksne. Oni tako napisali i to će tako i biti. Videćemo dećaci moji, videćemo. Ovo sa Atalantom je pušteno niz vodu a za PL ćeraćemo se još, što bi rekao Petar Denda : samo jako i do samog kraja.
b

brine

pre 20 dana

nije im trebao darvin,ali kad im je dao 3 kom na enfildu odmah ga uzeli ,sada se vidi da nije za enfild ,sa njim treba da radi ozbiljan psiholog ,pa tek onda trener
o

okrece

pre 20 dana

ovo liverpul
A

Ambrozini

pre 20 dana

Kakav test kao Liverpul da se posveti premijer ligi? Nemaju roster jadni? Nemaju svaki rok gomilu novca za transfere? Dok Atalanta sa Scamacom isteranim iz West hema i Katelareom iz MIlana onakav cas fudbala im drzi...
L

Ligikon

pre 20 dana

Moze da drzi cas fudbala kad Liverpul spusti zanimanje za ovo takmicenje. Drugo jos su u igri, ako ih zanima. Ali sa toliko povreda nesto neverujem,ali nikad se ne zna. Oni su izgubili i od Barselone 3 0 pa su ih kuci oterali sa 4 0 . Zavisi tu pre sevga pocevsi od povreda preko interesovanja.. Zaboravili smo da je Liverpul igrao na 4,5 trofeja istovremeno.
G

Gaizka

pre 20 dana

Arsenal je prošle sezone ispao rano od Sportinga i mislilo se da će im to pomoći u ligi, ali desilo se suprotno. Uvek bih pre birao da mi ekipa igra što duže evropsko takmičenje nego da ispadne.
9

999

pre 20 dana

Arsenal je prosle godine izduvao jednostavno. Nisu dobro tempirali formu, krenuli u sezonu 100% i posle pali. Ove godine rade obrnuto, pa videcemo dokle ide. Da ne spominjemo sto su prosle godine tad izgubili Salibu koji je vitalan za njihov nacin igre. A zamjena Rob Holding koji evo ni u Palasu ne moze igrati, ocigledno je koliki je to bio problem. Videcemo.
L

Lazaros

pre 20 dana

Све је то ок, што си написао. Али ти за таква такмичења мораш да имаш добар ростер ако не свих 25 онда макар 20 одличних играча. Фудбалери имају озбиљну потрошњу, треба да се регенерише тело. А уз то иде доста ствари да би тело опет било фит кроз 3-4 дана!! Фудбал је постао гладијаторска игра! На пример пре око 10 година, у Премијер лиги ниси могао да прођеш лекарски преглед ако не маш капацитет плућа минимум 56%.Сад је сигурно и више. Знате и сами због чега, мора да се трчи
M

Monteroo

pre 20 dana

Darwin ga je uništio, zicer u 15 min.,ziceri protiv bredforda,notingema bilo koga ekipa posle udaje u nervozu i svaka utakmica se pretvara u masakr do poslednje kapi krvi,svakog igrača....i to na kraju dodje na naplatu...klopov kiks od 100milki....sa lewandovskim titula bi bila već u džepu jer ima bas sve...dijaza,salaha,makalistera,soboslaja.,van dajka....Ali nema finisera...
R

Raffa

pre 20 dana

Pukao ga bio kompleks sto je Siti doveo Halanda,pa oni kao odgovor na to doveli Njunjeza,a da su doveli Levu sigurno bi bolje igrali,nego oni hteli klinca na duge staze da imaju.
M

Monteroo

pre 20 dana

Raffa@ sin mu je menadžer pa verovatno rekao ćale uzimaj ne pitaj dobar je....Ali jbg...
A

Atlantik1996

pre 20 dana

Ja sam simpatizer Liverpula, ali realno sa ovakvom igrom Liverpul ne moze osvojiti titulu u PL. Mislim da su im sanse minimalne i da su i Siti i Arsenal u prednosti. Mozda se nekim cudom vrati za ono klizanje Dzerarda, ali to su mastanja, realnost je surova.
K

Kimmi

pre 20 dana

Gasperinijeva čitava filozofija je igra na covjeka, nije to sinoć prvi put uradio.
G

Gost1991

pre 20 dana

Ja lepo pisem juce da Liverpul nece da se trosi za nebitnu ligu evrope, 2 bila poklon.
V

Vldblk9a

pre 20 dana

Do pre neki dan bilo je da osvajaju 4 trofeja, onda ih najgori Junajted u poslednjih 40 godina izbaci pa je bilo opet nebitno jer uzimaju 2 trofeja, sad ih Atalanta ispresavija, sada nece da se trose u nebitnom takmicenju :) od najave da uzimaju 4 trofeja za 10 dana dodjose do price da je sve nebitno i da nece da se trose :) na kraju ce im biti vrhunac sezone sto je Arsenal igrao nereseno protiv bajerna.
K

Kljuc

pre 20 dana

Nece se Liverpul puno trositi ni na osvajanje PL jer su Siti i Arsenal trenutno bolji timovi. Toliko o trosenju kada nisi realan
V

Voip

pre 20 dana

Jbg vala bas, mada nisam ni ocekivao posle svega vidjenog ove godine (povreda, sudijskih "gresaka" i td.) da uopste budu u situaciji da se bore za trofeje. Tako da sta god da se desi uzivao sam u fudbalu uz Lpool ove godine. Nada umire poslednja. Bravo momci!
И

И

pre 20 dana

Napravljena su neka nerealna očekivanja. Prošle sezone Liverpul je jedva izborio Ligu Evrope, raspadao se u svakom smislu i sada očekivati od istog tog tima titulu, nije realno, još sa ovim brojem povreda. Da je neko na startu sezone ponudio top 4 navijačima Liverpula, potpisali bi monentalno. Apetiti su krenuli da rastu kad su se redjele pobede.
L

Liverpool forever

pre 20 dana

Kako to misliš da nema šanse za titulu. Koliko ja vidim tabelu Liver deli prvo mesto sa Arsenalom. E, sad umetnički dojam nisam uzimao u razmatranje. Video sam i da je osakaćeni Liverpul brutalno pokreaden za 8 bodova, od toga za 4 boda protiv direktnih konkurenata. Naravno da mislim na po nedosuđeni čist penal i protiv Sitija i protiv Arsenala. Dodajte mu samo pola od toga i videćete ko bi imao šanse. Ako Liver izgubi titulu za bod, dva, unapred vam kažem da ću smatrati da su to sudije uzrežirale. Pritom tu ne prozivam ni Siti ni Arsenal, namaju veze s tim, već sudijsku organizaciju.
O

Odegardova ruka

pre 19 dana

ko o cemu liverpulovi navijaci o sudijama, kada se za njih navlacilo o tome cute i pricali kako je fudbal muska igra i igra se hrabro itd. Za manje od nedelju dana zaboravili da su dobili poklon penal protiv Junajteda koji ih je pojeo u drugom poluvremenu i da smotani Ten Hag nije napravio defanzivne izmene pre penala sigurno bi primili jos jedan gol ali da sudijske greske su najvise krive, a ne sto ih Atalanta pojela sinoc i smotani Darvin ne moze kravu u d*pe da pogodi...
L

LFCC

pre 20 dana

Svako ko se razume u fudbal zna da ce Siti uzeti tiitulu u Englskoj i u to nema nikakva sumnje. Liverpulova jedina sansa za trofej je LE, ovih 3-0 uospte nije nedostizno
v

voxi

pre 20 dana

ma da bre lagano samo ce si bude. you never walk alone 🤣🤣🤣🤣
e

e tugo moja

pre 20 dana

Kad nasi klubovi ispadnu u sezoni kupanja krece prica, okrecemo se prvenstvu i kupu ...hahahahahahahaha
b

bbc

pre 20 dana

i ostaje zal
Z

Zux

pre 20 dana

Prvo, Liverpul nije još uvek ispao, šanse su mu minimalne, ali nije. Drugo, stvari tako funkcionišu samo na Fifi ili Fudbal menadžeru. To "posvećivanje" nekom takmičenju ne donosi rezultate u realnosti. Liverpul je jako pao psihički pre svega posle remija sa Junajtedom i to se jako videlo sinoć. Raspored u ligi im je gadan, 4 od 7 utakmica su gostovanja. Imaju 3 vezana gostovanja u 6 dana, nerealno je očekivati sve pobede sa ovom formom, lošom realizacijom i pre svega ovim tempom primanja golova. Da su pobedili Junajted verovatno bi bili sad prvi favoriti i sve drugačije izgledalo.
V

Vasilis

pre 20 dana

Nisu ni minimalne nego solidne, gazili su oni i mnogo jace. Daju gol u prvih 10 i to je to, Enfild jede protivnika.
R

Raffa

pre 20 dana

Vasilis kakav Enfild?Pa ovaj poraz je upravo bio na Enfildu.
0

01

pre 19 dana

eh da je babi k bila bi deda. Jednostano nije bilo vremena da sudija namesti jos jedan penal, kasno je i ovaj dosudio
x

xnxx

pre 20 dana

sad ce da ss posvete i da kiksnu sledecu i tako se pozdrave za nadama