Komentari na vest

Ima li bolje preporuke Piksiju: Babić zaustavio prvog favorita za titulu i našao se u idealnom timu

b

boraoro

pre oko 2 meseca

Neverovatno koliko poznavaoci fudbala pišu loše o Pavloviću. On će dečko da sredi svoje bube, a vi ćete mu se klanjati. Sram vas bilo.
L

Lazeta

pre oko 2 meseca

Nazalost mislim da su navijaci zvezde sve to, a uskoro Pavlovic ide u Brajton jer je LOS..
P

Paa

pre oko 2 meseca

Samo toliko. Isto važi i za SMS-a, Luku i još par fudbalera.

Неко реалан

pre oko 2 meseca

Некада је у репрезентацији био проблем напад, сада је проблем одбрана и тако у круг. Никада нећемо имати уједначене снаге на позицијама одбрана, средина, напад. Нажалост.
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

Bolji od Blekija i Kalabe iz aviona. Veljkovića i Mašovića d ne pominjem. Prosta stara priča mnogih koji se nisu umili nekom Terzi, Toletu, Vučeli, Stankeli, itd...like jednostavno nema političku mašineriju iza sebe.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Toliko je bolji od Kalabe da Kalaba stavi u dzep Halanda i Sorlota a ovog Bugari pretrce svaki napad, Boze sacuvaj sta lupaju ljudi ovo nema nigde..

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

U igri sa 3 štopera onaj centralni u sredini odbrane mora da bude Nastasić kao osigurač jedino tako da ne primamo golove od svakog protivnika
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Igra u Ruskoj ligi i ne moze da bude u prvih 11.Smesna i jako losa liga.Nema Evropskog takmicenja sto znaci da nema ozbiljnih utakmica.Ogradili ih bodljikavom zicom.Opet ponavljam Babicu ako zelis i dalje da se bavis fudbalom bezi iz Ruske lige.Amin.
Z

Zema

pre oko 2 meseca

Erakovic,Spajić,Mašović,zamene Nastasić,Milenković,Pavlović to je realno

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Bleki Simić Pavlović, zamene babić erak gudelj ako se oporavi mada bi ja ore njega u vezni red. Ali to je nažalost ona igra koja nama ne odgovara sa 3 pozadi
V

Vulex

pre oko 2 meseca

Na osnovu forme tri igraca u defanzivi bi trebala biti : Pavlovic(Babic) Nastasic(Radovanovic) Milenkovic(Erakovic)
@

@vulex

pre oko 2 meseca

Samo što treba da počinju ovi koji su ti u zagradama
U

Urie

pre oko 2 meseca

Коначно неко да напише праву ствар, овај Радовановић тренутно наш најбољи штопер. И то се пише по Шпанским медијима, да је одушевио како је дошао. Момак може да оде као средњи CB ако играмо са три у одбрани. Треба рећи да он игра за најслабији тим Ла лиге и то неки виде као нешто лоше, а супротно је баш. Јер си стално под притиском,. играш против најбољих светских нападача и буквално је цео свет видео да је одличан играч или ти у топ форми. За Бабића је слична прича била кад је играо за Алмерију и знало се да ће доминирати у Руској лиги чим пређе. Али се мора рећи да ипак игра слабу лигу, за јак клуб који напада углавном, исто као и Павловић. И ту је лако показати квалитет кад се сви остали бране против тебе. Углавном треба да добију шансу сви набројани а до Еп има времена па ко буде у форми нек иде. Мислим да Машовић може да се прикључи по квалитету али је доста у паду форме задњих година и није ништа урадио што се очекивало од њега да ће бити. Имамо доста јаких одбрамбених играча, ето Илић видећемо шта ће урадити до јуна, овај мали из Виљареала што је почео да игра, имамо и Поповића у Белгији који треба тек да пређе у јачи клуб и лигу, оног малог из Војводине што је у Динамо Москви итд... Пикси и Фсс комплетан треба да гледају да исправе део оног што су брљали стално и да буквално два тима играча да прате,. позивају играче који су у најбољој форми, да позову онај тип играча који нам фали, да не зову пет голмана, или пет центарфорова а да немамо крила или неку другу позицију, као до сада што су радили. Једино тако ће мало мање мучни бити народу, да раде нешто ОК као што су ови почели са младим играчима наших корена...
g

gostionica

pre oko 2 meseca

ima boljih preporuka, u našem fudbalu, uvek ima... sarkazam
N

Nikola44

pre oko 2 meseca

Nas najbolji odbrambeni igrac je onaj koji jos nije ni poceo da igra ozbiljno seniorski fudbal. Jan Karlo Simic. On decko prosto ima sve. Brz je, ostar, jak kao zemlja. Uostalom da ne pricam ja, zaigrace on i odmah ce se videti ko kosi a ko vodu nosi. Nece ljudima trebati mnogo vremena da procene ko ima kvalitet.
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

ŠBBKBB. Nije Srbija ozbiljna fudbalska zemlja. Ne igraju klinci od 18/19 u A timu kao starteri i to je to. Nema veze što je mali za Blekija, Kalabu, Eraka, i sve ostale već sad klasa. Nije domaći igrač, što znači da pilićarski savez ne može da ga čerupa. Oni jednostavno svakih desetak godina stignu da se sete dijaspore. Tako to biva kad te Bugari vrte ko seoski ringišpil i kad izgubiš Kerkeza, Bajčetića, Pavlovića, Ugrinića i (najverovatnije) Maleša u periodu od godinu dana. Petrović-Nedeljković-Simić-Babić-Kerkez-Bajčetić-Pavlović-Ugrinić-Tadić-Samardžić-Vlahović je kako bi trebao da izgleda sastav za Euro da imamo sportske radnike a ne bedne pilićare.
L

Lazeta

pre oko 2 meseca

Pavlovic levo, Simic desno, bekovi Terzic i Nedeljkovic i eto defanziva za dugi niz godina sa 4nazad, samo jedan ozbiljan trener, recimo Vladimir Ivic
K

Korner

pre oko 2 meseca

Po mom mišljenju imamo dobre igrace,al cinimise lose trenere,mozda gresim
S

Ssssss

pre oko 2 meseca

Mi stavrno imamo lose stopere. Nastasic i Babic mi nekako na terenu deluju najstabilniji. Formacija sa tri stopera nama nikako ne odgovara stvarno ne znam kako to selektor ne vidi jeste da nemamo ni neke bekove ali sigurno bi bolje izgledalo sa cetiri pozadi.
J

JHyhHV

pre oko 2 meseca

Ako mislis da ne mozemo da igramo sa 3 stopera, vec sa 2, reci mi onda ko da igra bekove? A ako su ti Babic i Nastasic najstabilniji, a po meni si u pravu, uz Pavlovica naravno, kako mislis da igramo sa 2 stopera, a da obojica budu levonogi? Nisam Piksijev fan, ali mu za formaciju sa 3 stopera nemam sta zameriti, jer bekove nemamo
S

Ssssss

pre oko 2 meseca

Pa normalno da nece igrati sa dva levonoga stopera. Nama ta formacija sa tri stopera nikako ne odgovara pa na desnom beku moze igrati Milenkovoc i zasto ne pozvati Gajica a levo moze Terzic.
P

Paa

pre oko 2 meseca

@JHyhHV Za levo ne znam ali za desno imamo igrača Aston Vile.
I

IskoAlarkon

pre oko 2 meseca

Zanemarite prepucavanja vecitih . Pavlovic je jedini siguran , Milenkovica sam godinama prizivao i stavljao u startnu ali budimo realni trenutno je najlosiji nas stoper , jezivo igra momak . Pavlovic je jedini tu siguran od ostalih se bira manje los a u piksijevom slucaju bira vece ime da bi imao opravdanje gudelj i milenkovic uzasno igraju . Dati sansu ima tu dosta stopera na identicnom nivou rotirati pa videti sta funkcionise . Erakovic Masovic Babic , Nastasic dobro igra trenutno ali je i on kiksirao za repku dosta .
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Ali upravo to je greska, Pavlovic treba prvi na klupu da ide. Kiks igrac, hodajuca greska.
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

Pavlovic je uzasan stoper. Uzasan. Ne zna da se postavi, spor, neracionalan. Trci kao muva bez glaave. Napusta poziciju na sred utakmice i ostavlja ogrmnu rupu iza sebe. Stoperski tandem u buducnosti ce biti Jan Karlo Simic i Babic. Vreme ce pokazati da su oni mnogo kvalitetniji od ovih sadasnjih nesrecnika koji su tu silom prilika. I koji su vec bezbroj puta dokazali da su krajnje limitirani.
H

How yes no

pre oko 2 meseca

Ma bolji je Pavlovic u austrihskoj farmer lugi, znate...
l

lazeta

pre oko 2 meseca

taj Pavlovic jedini koji igrao LS i to po drugi put..
H

How yes no

pre oko 2 meseca

I Vujadin Savic je dva puta igrao Ligu sampiona. Da pozovemo i njega da nam bude startni stoper u reprezentaciji?

€€€€

pre oko 2 meseca

I Gobelja je igrao ligu sampiona i to jos dao gol Bufonu ako ces vec tako 😂
l

lazeta

pre oko 2 meseca

Zasto onda Pavlovica prate Brajton i Juventus i vredi 25M??? Kako lupetate Boze sacuvaj.. Pavlovic je medju najperspektivnijem stoperima za trziste, pogledajte mu ocene svugde, decko je masina, tenk!!
G

Guh

pre oko 2 meseca

Ruska liga....
P

PRAVA PRIČA

pre oko 2 meseca

Poslednja linija: Nastasić, Pavlović, Milenković i kad je god moguće šansu dati Simiću.
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

I da primamo po 3+ svaku. Ako cemo realno, desno Erakovic, centralno ili Nastasic ili Milenkovic ili Pavlovic, i levo ili Simic ili Babic. Ali znamo da to ne moze tako, jer moraju menadzerski igraci da igraju.
G

Grobarnajveci

pre oko 2 meseca

Ajde vi u komentarima ne folirajte se, realno babic,erakovic,pavlovic,milenkovic,masovic,veljkovic, gudelj itd ne zna se koji je gori od goreg svih sedmoro kiksare najveće, ali ne smemo se žaliti jer ni nemamo bolje od ovih nažalost.
M

Mujagic

pre oko 2 meseca

Da ga ne znamo dovoljno pa da covek pomisli novi Vidic…spor, nema startnu brzinu i to ga sprecava da bude na nivou vrhunskih fudbalera
p

potpisujem

pre oko 2 meseca

potpisujem komentar.
a

ae

pre oko 2 meseca

Zvezdi nije valjao.
A

Anti_fukr

pre oko 2 meseca

Nije navijacima valjao, svaku od tih desetak utakmica kojih je odigrao posle je obavezno islo pljuvanje po internetu
S

Saguenay

pre oko 2 meseca

Babić previše statičan igra lošu ligu. Nastasić trenutno najbolji bek.
l

lol12

pre oko 2 meseca

Kako nema , trio Milenkovic,Pavlovic,Veljkovic se odlicno pokazao u primanju svega 3 gola u proseku po utakmici.
M

Marko235

pre oko 2 meseca

hahahahaaaa...bukvalno sluze za sprdnju koliko su slabi i spori. Protivnici ih bukvalno pretrcavaju kad god hoce.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

A Babic Erakovic Masovic protiv Jordana prime 2 sa Racicem i Grujicem u vezi
l

lazeta

pre oko 2 meseca

nema sta da trazi na levom stoperu, Pavlovic je tu klasa i nas najbolji stoper, pitanje je ko ce izmedju njega i Milenkovica, ja bi licno Nastasica, taman je malo nizi i iskusniji
H

Ha ha ha

pre oko 2 meseca

Jel si dobro druže?
l

lazeta

pre oko 2 meseca

da cujem tvoje misljenje?
G

GostW

pre oko 2 meseca

Pavlovic je tu klasa, ali neka SLJ klasa. Decko je u svakoj poluozbiljnoj ligi zavrsio na tribinama, a kriv je za skoro svaki gol koji smo primili. Hodajuci kiks.
V

Vvvv

pre oko 2 meseca

Ja stvarno nemam nista protiv Pavlovica ali ja ne znam ljudi kao da ne gledaju meceve reprezentacije pa momak toliko ispada da to nije normalno duva promaja po tok strani i jos kad se zaleti da iznese lopte to je uzas.
@

@vvvv

pre oko 2 meseca

Svako normalan to vidi. Ali je iz Partizana, a Grobari bi samo da igra neko njihov, ma kakav da je. A Pavlović je užas