Komentari na vest

Imamo 13 od 24 učesnika EP, nove projekcije šešira i baraža

G

GostNezvani

pre 6 meseci

Prvo da mi skočimo, pa da kažemo "hop".
m

ma da bre to

pre 6 meseci

Grci ako ne budu domacini u 1/2 finalu i finalu baraza nece ici na euro. Koliko sam uspeo da ispratim gruzija, kazahstan i luksrmburg su bolje ekipe od njih. Nadam se samo da nece biti nekog navlacenja za ukrajinu i da je necemo gledati u EP.
v

vldblk9a

pre 6 meseci

Ukraina ima isto bodova kao i Italija i to bez domaceg terena, u retko kojoj utakmici su bili inferiorni, igraju u grupi sa italijanima i englezima i dele drugo mesto. O kakvom navlacenju ti pricas. Batalite se te nametnute mrznje, tome pogotovo nije mesto u sportu, jadno je.
B

Bar Kohab

pre 6 meseci

Engleska, Danska, Srbija i Ceska. Ta grupa nas ceka. Ne bi bila losa Austrija, Turska, Srbija, Rumunija. Ocekujem cak da naletimo na Svajcarce ili Albance. Ne bih voleo Portugalce.

Mille8

pre 6 meseci

Istina, srbi su obični luzeri, kako u fudbalu tako u svemu
P

Pravila pravila

pre 6 meseci

Dobro da je neko bar sliku projekcije baraža postavio. Jer ni komentator na Areni ne zna provereno nego misli da oni iz svoje divizije moraju biti u baražu u svojoj diviziji. Što nije tačno. Pravi primer je Estonija iz D divizije a igraće po projekciji baraž u A diviziji. Samo pobednici grupa u svojim divizijama imaju osigurano mesto u baražu SVOJE divizije. Ostali, makar bile i velesile, ako nisu osvojile svoje grupe, biće žrebani sa preostalim ekipama tako da može da se desi da ekipa iz C divizije igra sa nekom iz A ili B divizije.
D

Dejani

pre 6 meseci

Sreća naša sto smo u drugom šeširu. Italija i Holandija ekipe za prvi šešir.. Austria daleko najpozeljnija ekipa iz prvog. Ali nije mi jasno kako da Albanci doguraju do drugog.. Znaci rangirani su ispred Italije i Holandije… koja nepravda tog računanja.. Vjerivatno ćemo dobiti svajcarce ili albance iz drugog šešira. Kakve smo sreće i na evropskom ima da nam zabrane publiku🤣
d

dzonidzoni123

pre 6 meseci

тако што су први у групи, нпр
K

Krajisnik

pre 6 meseci

E kad su se opet albanci plasirali, to ce biti bas jako prvenstvo, samo jos fale Sjeverna Makedonija i Gruzija.
k

kkkkk

pre 6 meseci

Ti Albanci su imali pobedu na prošlom Euru koji su igrali 2016 i pritom tesno izgubili od Francuza primivši dva gola u nadoknadi. Uopšte nemaju lošu ekipu. To što mi mislimo da smo rang odmah ispod 6,7 najjačih reprezentacija nas i košta blamiranja već 25 godina

Bojan Urosevic

pre 6 meseci

Albanija ima 10 igraca u Italijansku ligu
D

DonKyo

pre 6 meseci

Izvucemo Austriju, Tursku i Rumuniju i budemo "peti". Ne pitaj kako, mozemo mi to.
8

82828

pre 6 meseci

Austrija Madjarska Srbija Rumunija, idealno. Ali ni to ne bismo prosli.
P

Partymaker

pre 6 meseci

Idealno za šta? Mi smo u rangu Lukesmburga,Azera,Jermenije i slično
D

Dragi gost

pre 6 meseci

Armenija je bolja od vas
k

koksi

pre 6 meseci

Cuti ti ne blamiraj se ne mozete da prodjete grupu sa Turskom,Velsom,Jermenijom,Letonijom....Tueka i Vels su vas odrali i ponizili!!!
D

Dragi gost

pre 6 meseci

To je moje misljenje. Armenija je discplinirana, za Srbiju bez mrznje to ja nisam ni u jednoj utamici vidio, a odgledao sam dosta vasih. Pogledaj ih sad protiv Welsa pa ces zakljuciti. U toj nosoj grupi vi bi bili ispred Latvije samo sorry. A za nas se ne brini jednostavno osakaceni ozljedama bili. Vasa grupa je najslabiba kvalifikacijska grupa pd kako znam za sebe. Moje misljenje