Komentari na vest

IMT ponovo ruka spasa: Terzić drugi put među Traktoristima

H

Hesler

pre 3 meseca

A gde ti igra taj Dijabate - Mesi? I koliko je promenio klubova u karijeri, na svakih šest meseci 😁
G

GOST 510

pre 3 meseca

Eno ga na afričkom prvenstvu igra za Mali.
X

XavieRS

pre 3 meseca

Gledao sam ga par puta dok je igrao u imt-u , ono sto sam ja video je da 100% sansu ni jednom nije pogodio..kao i na derbiju koji je mgao da okrene prvenstvo..
H

Hesler

pre 3 meseca

U Izraelu je bio 20 dana, odigrao 3 utakmice i vratio se zbog rata. Kod Stanoja u Partizanu igrao odlično, statistika 48 utakmica 7 golova ali su gurali Dijabatea i Severinu. Kod Duljaja sklonjen jer je promenio menadžera tako da nema veze sa guranjem i kombinacijama!
r

remaabas

pre 3 meseca

Druze verujem ti sve,nemoj pogresno da me shvatis ali Dijabate je za njega Mesi licno.Strasan igrac je,pa sprdao se u Evropi kad je hteo,moramo realno da pricamo.Terza je prosecan superligaski igrac i to je to.
F

FilipKole

pre 3 meseca

Dobar posao Imt-a. Ozivece ga, dolazi medju svoje, a kvalitet ima, posebno za stil igre Imt-a.
E

Eseks

pre 3 meseca

Zapazio sam ga jos dok je imao nekih 15 godina.Sve ima da bude bar korektan igrac.Fali mu prvi korak,brzina na prvih par metara..Na merdevine par meseci par sati dnevno i popravice to uz jos neke vezbe sa atletike za brzinu na malom prostoru
L

Lose si ga

pre 3 meseca

Procenio. Glavna odlika brzina.
r

rembaaas

pre 3 meseca

Ne znam sta tacno moze da bude problem nasim igracima,necu da budem bezobrazan ali jedino mi ostaje da verujem da nemaju kvalitet.Ovaj decko nije mogao drugu Izraelsku ligu da igra,pre toga ni Tursku drugu ligu.Ne znam,verovatno ima odredjeni kvalitet cim je igrao u Partizanu,na stranu veza kombine guranje itd,ali cemu se nadas ako ne mozes da igras ni drugu ligu.Mozda je momak top igrac,ali nije mogao psihicki da izdrzi da ode van kuce i svoje Porodice,pojma nemam.Daj Boze da uspes mali,znam da citas.Pozdravi tatu, dobar je trener!
L

Logitech

pre 3 meseca

Jesi li procitao tekst? Lepo pise da je napustio Izrael zbog ratnog stanja.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Fudbal se igra glavom, ne igra se nogama! Dodju do seniora i imaju znacajan manjak fudbalske inteligencije, nemaju "nameštenu" glavu za "veliku scenu", tehnički nepismeni, izašli iz mladjih kategorija kao poluproizvod, itd. i tu je kraj. Sve je posledica lošeg i pogresnog rada u mladjim kategorijama plus sve ono sto ide uz to (guranje, pare, kriminal, menadžeri, kombinacije ...).