©Starsport
©Starsport

IMT ponovo ruka spasa: Terzić drugi put među Traktoristima

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.01.24. | 16:16

Krilni fudbaler opet zadužio opremu superligaša sa Novog Beograda

Druga šestomesečna epizoda u inostranstvu Nikole Terzića je završena, a ofanzivni vezista se posle izazova u Izraelu vratio u Srbiju i zadužio dres IMT-a.

Povratak na stadion kraj Hale sportova predstavljaće pokušaj mladog fudbalera da se vrati na željeni kolosek. Terzić je upravo u dresu Traktorista, kao pozajmljeni igrač Čukaričkog, privukao pažnju šire javnosti i Partizana, te se ubrzo potom preselio u Humsku.

Izabrane vesti

Početkom 2023. godine, krilni napadač je prosleđen na pozajmicu u tursku Bandrimu, a prethodnog leta se i zvanično rastao sa Partizanom i prešao u redove izraelskog drugoligaša Hapoel Um Al Fam. Ratno stanje u Izraelu uticalo je na raniji rastanak Terzića i dosadašnjeg kluba.

Ove zime je interesovanje za Terzića pokazao i Radnički iz Niša, ali se igrač rođen 2000. godine opredelio za tim čiji je dres nosio u prvoligaškom društvu.

Posle krila poniklog u Čukaričkom, kraj Hale sportova su se afirmisali i Vladimir Lučić, sada prvotimac Crvene zvezde i Miloš Luković, novi igrač Strazbura.

U prvom mandatu, Terzić je odigrao 19 utakmica i postigao 12 pogodaka, a povratnički debi će upisati na domaćem terenu, protiv TSC-a.



tagovi

IMTNikola Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara