Komentari na vest

Infantino potvrdio, igra se Superliga – nagradni fond 100.000.000 dolara!

D

Dr Steva

pre 10 meseci

A za gladne sirom sveta nemate licemeri jedni. Kako je moguce da ova cirkuska zabava zvana fudbal je bitnija od samog coveka?
D

DekiSum

pre 10 meseci

Idi pomozi gladnima onda Pustite nas da hranimo naše porodice i da gledamo fudbal. Živeo
m

milancheerewq

pre 10 meseci

Verujem da će minimum navijači Vidad Kazablanke ovo da bojkotuju.
č

čkapi

pre 10 meseci

clickbait naslov.
N

Neša Asha

pre 10 meseci

Realnost koja treba i u Evropi. Najbolji sa najboljima, pa gospodo ni u goste ne primate svakoga niti idete. Ne verujem da skitnice primate u kuću. Za navijače blizanaca koga biste radije gledali, Mančester ili Tuzla Siti ?
o

odgovor

pre 10 meseci

Gledali bi onoga ko je na terenu izborio pravo da igra Ligu sampiona. Kao do polovine 90 -tih kada su samo sampioni igrali najace takmicenje. Pa me iskreno briga da li ce na terenu biti Tuzla siti ili Mancester. Sustina je da i Tuzla siti dobije priliku da se na terenu izbori za sto bolji plasman.
a

adfad

pre 10 meseci

Pa, nije da je taj sistem iz 90-ih bio toliko dobar. Takav sistem takmičenja je možda dobar sa sportske tačke gledišta, ali neće biti zanimljiv za gledaoce. Prvo, ako je u pitanju samo nokaut faza kakva je bila, imaćemo slučaj da se žreb spoji favorite u osmini finala, a manje kvalitetne ekipe ostanu u završnici. Drugo, ono što se mora uzeti u obzir, danas ima više zemalja u odnosu na tada i samim tim je kvalitet razvodnjen. Nekada su učestvovali prvaci Jugoslavije, Čehoslovačke i SSSR-a, a danas je u njihovom mestu 20 država i njihovi prvaci učestvuju u kvalifikacijama. To je skoro polovina članica UEFA. Pa, uz malo sreće na žrebu, može se desiti da u četvrtfinalu Lige šampiona igraju šampioni Estonije, Gruzije, Jermenije, Crne Gore, Makedonije. Ne kažem da je Super liga dobra, ali romantizirati sistem takmičenja koji je s razlogom zamijenjen (a imamo današnju Ligu šampiona za koju mnogi smatraju da je idealan sistem koji funkcioniše) je apsurdno.
n

nick 123

pre 10 meseci

Ako vec pitaš pre gledam Ajaks-Benfika nego City - PSG
Z

ZivkoNs

pre 10 meseci

Znaci ko ima para i luksuz taj ima pravo na zivot mi ostali ne postojimo, kako je to odvrtno vreme doslo nista se vise ne ceni sem tih prokletih para.
?

???

pre 10 meseci

A ti sto ne primas skitnicu kuci, jel bi primio novaka djokovica? Pitam posto sigurno nisi njegov kalibar. Ovako nesto moze da napise samo 0 od coveka
E

Esex

pre 10 meseci

Ja primam skitnice u kucu..svako je dobrodosao ko je dobronameran..
3

321

pre 10 meseci

reče jedan grobar