Komentari na vest

Infantino zagrmeo: Zbog rasističkih uvreda prekid utakmice i službenih 3:0

E

Epson

pre 4 meseca

Samo kazne za takve "navijace", klubove ostaviti na miru. Nisu oni krivi sto uvek mozes da nadjes na ulici nekog mamlaza koji ce da pravi budalu od sebe.
K

Kad je

pre 4 meseca

God neka svetska kriza fašisti i rasisti niču ko pečurke. Tako je bilo pre 100 godina tako je ovih godina. U svakoj zemlji pogotovo Velesila a cveta diktatura i fašizam prikriveni i otvoreni. U drugo svetskom ratu je poražen zahvaljujući ujedinjenim antifašisti a. Ali ako sad dođe do trećeg sv rata neće ni dugmići ostati. Pa za jedno milion godina neke nove razumne vrste...
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ma vazi, i jos svaki igrac te ekipe da se izudara sa 30 udaraca bicem. Kakva glupost. Treba kaznjavati te koji izazivaju probleme, a ne klub. Makar danas imas milion kamera, da se ustanovi ko je dobacivao, i kazni ga kako hoces. Sta klub moze da uradi, da pravi psiholosku procenu svakog ko udje na stadion? I zasto je klub odgovoran za neku budalu? Da ne pricam sto bi onda bila fora da posaljes svoje navijace u dresevima protivnika da dovikuju ovako nesto, i pobedis sa 3:0. Resis derbije za cas. Vidi se da je na Infantina uticao boravak na Bliskom istoku, odmah ekstremno resava situaciju.
A

A ja

pre 4 meseca

Imam želju, da se ovo sve više ponavlja. Ne zato što sam rasista, nego što mi se zgadio ovakav fudbal, samo j.... e pare, i ništa drugo vam nije bitno. Kamo lepe sreće da tribine budu prazne.
n

neshha

pre 4 meseca

Opasno su poceli da preteruju sa ovim.Mozda i da streljaju ponekog navijaca,ili da ugase klub?Fudbaleri postali vece maze od tenisera.
W

Wij

pre 4 meseca

A zasto moraju da se trpe uvrede na rasnoj ili bilo kojoj osnovi? Kritike su potrebne ali uvrede apsolutno nikom nece da ucine zivot boljim.
S

Sacuvaj me boze

pre 4 meseca

Opet vi sa grmljavinom!?
N

NR

pre 4 meseca

Aha. Pali bre.