Lorenco Insinje (Foto: AFP)
Lorenco Insinje (Foto: AFP)

Insinje na raskrsnici: De Laurentis mu nudi duplo manju platu za ostanak u Napulju

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 13:26

Aktuelni ugovor mu ističe na leto 2022. godine

Nikada Lorenco Insinje nije krio nameru da karijeru završi u Napoliju, tamo gde ju je i započeo. Za više od deset godina, koliko nastupa za Napolitance, omaleni Italijan je iskusio gotovo sve. Od Lige Evrope, preko Lige šampiona, zapretio (bezuspešno) da će prekinuti Juventusovu vladavinu, rešavao brojne nesuglasice sa Upravom i usput odbijao brojne ponude, sve sa namerom da kopačke okači o klin u svom gradu, na jugu Italije.

Međutim, ponovo se našao na raskrsnici. Kako piše Korijere delo Sport, Insinje i Napoli predaleko su od postizanja dogovora o produžetku ugovora, koji ističe na leto 2022. godine. Rođeni Napolitanac je oduvek isticao da bi voleo da ono što je Romi Frančesko Toti iliti Juventusu Alesandro Del Pjero, međutim, rimski list u današnjem izdanju piše da bi Lorencova budućnost mogla da postane problem pre ili kasnije.

Izabrane vesti

(2,55) Torino (3,30) Sasuolo (2,75)

Razlog tome jeste ugovor koji Napolitanci nude Insinjeu za produžetak saradnje. Naime, prema atkuelnom, potpisanom 2017. godine, 29-godišnjak po sezoni prima 5.000.000 evra. Međutim, kako ni Napoli nije izbegao korona-krizu, gazda kluba Aurelio de Laurentis je zasad spreman da mu ponudi tek polovinu onoga što trenutno ima – 2.500.000 evra.

A znamo koliko je prethodnih godina De Lauretis umeo da drži do sebe i bude tvrd u pregovorima. Doduše, sa Insinjeom je do sada umeo da bude popustljiv, pre četiri godine su u istoj situaciji uspeli da pronađu zajednički jezik. S tim da je razlika u plati sada znatno veća. Štaviše, ne radi se o povišici, već o seči.

-----------------------------------------------

Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

Lorenco InsinjeNapoliAurelio De Laurentis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara