Komentari na vest

Insinje na raskrsnici: De Laurentis mu nudi duplo manju platu za ostanak u Napulju

Z

Zvezdas1989

pre oko 3 godine

Sramota

Paint ItBlack

pre oko 3 godine

dozivotni ugovor.Msm da ge je juventus jedno vreme hteo al je odbio.Plus lik je ikona napolija i trenutno kada se spominje napoli svi se asociramo na insinjea i mertensa(gatuzo u mom slucaju)
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Kad bi mogao Milan da mu ponudi 4-5 miliona to bi bilo ekstra
K

Kukaa

pre oko 3 godine

trune*
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Steta za ovakvog igraca sto trudne u drugorazrednom klubu
V

Visente Del Boske

pre oko 3 godine

Idi u inter,zamena eriksen za insinjea bi bila top
I

Inter

pre oko 3 godine

Ko kaze da Inter sada hoce da trampi Eriksena. U poslednje vreme Eriksen je jedan od najvaznijih igraca Intera. Razlika u igri Intera sa njim i bez njega je drasticna. A Insinje i Eriksen svakako nisu isti tip igraca, ne igraju na istim pozicijama.

Mr 007

pre oko 3 godine

Zestoko ponizavanje igraca,5 mil po sezoni je smesno za igraca ovakvog kvaliteta.Godinama je najbolje italijansko krilo bez ikakve dileme,ali je on hteo da postane ikona Napolija,jer je to njegov grad. Ponuditi 2,5 miliona evra je sramotno,mora odbiti ovo i promeniti klub.Moze da igra u bilo kojem od najboljih timova u Evropi,a i nije u losim godinama,ima jos 4 vrhunske sezone pred sobom.
G

GostGha

pre oko 3 godine

Ovo je nwostovanje da mu ovoliko platu da pored svega sto je uradio za klub.Idi u Psg za 8 milki godisnje ako ode Mbapee

Paint ItBlack

pre oko 3 godine

apsolutno,zato ja sve vreme pricam.Koliko god napoli bio simpatican klub oni ce uvek biti losi odnosno toskicni zbog one matore budale.Oreti gatuzu otkazom a lik izvalci 200% iz ekipe,insinjeu treba dati dozivotni ugovor jer covek oce daa bude ikona i legendaa kluba a ti mu nudis 2,5 miliona.Kapiram koronu i krizu,ali brate ponudi ikoni kluba barem jedan lep i dobar ugovor.Pa onda kada su hteli navijaci napolija da mu obiju kucu je mogao da ode isto kao i kulibali i ostali(kupili telohranitelje,davmo je to bilo) i svu rekli ne i ostali.Zao mi momka to je sve.