Komentari na vest

Instant učinak Bajernovih pojačanja: Mane sa penala, De Liht volejom, Nagelsman probao sa dva špica (VIDEO)

G

Gost111

pre gotovo 2 godine

jak tim ko zemlja,samo da se sve poslozi bice to ok...ali mora klasican spic da dodje...viktor osimen bi bio top
M

Maneeee 123

pre gotovo 2 godine

Mane jeste prava zamena u ofanzivnom delu veznog reda jednom Robenu. Ali fali Lewa, ako ne nadju oni nemaju sta da se nadaju u LS. Koman, Gnabri i Sane jesu dobri, ali realno par stepenika ispod Robena i Riberija. Tek sa Maneo krece napredak u tom smislu.
a

ajao

pre gotovo 2 godine

Kako ce bayern da gazi ove sezone...
@

@ajao

pre gotovo 2 godine

Hoće, bez centarfora. Ili sa Zirkzeom na mestu centarfora... 🤭😁
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Hoče u Bundesligi, za nešto više u Evropi treba trener, a ne ovaj idiot koji se igra malo trenera...
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Lep tekst, jedino bih ja istakao malo vise i Gravenberha. Momak je igrao odlicno, a mislim i da je upisao asistenciju kod onog gola Milera u finisu meca. De Liht je bio malo nesigurniji u odbrani, ali nema mu se sta zameriti, on bukvalno nije ni trenirao sa timom (mozda jedan trening). Bio je jako umoran, zbog povrede je trazio i izmenu. Koliko znam rec je samo o umoru, nista ozbiljno, ali videcemo zvanično saopštenje. Nagelsman je rekao da očekuje 7-8 golova De Lihta u ovoj sezoni, za sada lepo to izgleda sto se tice golgeterskih sposobnosti. Stanisic nije za rezervnog levog beka, ne znam odakle im ideja tu da ga stave. Borna Sosa bi bio dobar kao zamena za Dejvisa. Kris Ricards bi trebao da ode u Kristal Palas za oko 15 miliona evra, od tog novca bi mogao da se kupi Sosa. Lajmer, Tel i Sosa bi jos trebali da dodu do kraja prelaznog roka.
P

Predobar

pre gotovo 2 godine

Cuj Sosa bi bio dobar kao zamena? Hahahahaha Pa taj Sosa na meti Sitija, Celzija, Barselone a on ce da ide u Bajern da bude zamena nekom Dejvisu. Sto komentarisete fudbal akp ga ne razumete, ljudi?
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

A u Celsiju ce biti prvi izbor na levom beku jel? Imaju Cilvela i Alonsa na toj poziciji, cak i da drugi ode u Barsu kao sto se pricalo opet nece biti starter. Barsa ima na toj poziciji Albu, Siti koristi Kansela levo, a Vokera desno najčešće, tako da ni tu ne bi imao sigurno mesto u postavi, vec samo rotaciju kao i u Bajernu. Borna je zelja Nagelsmana, navodno ima dogovor sa klubom da ga puste ukoliko neko da 20 miliona evra. Ovo vredjanje o fudbalskom neznanju necu komentaristati. Mnogi mediji su preneli da je Bajern zainteresovan, sada sta ce biti ko zna. Sigurno je samo jedno, a to je da ga ni u jednom velikom klubu nece čekati sigurno mesto u startnoj postavi. Nije sramita biti u rotaciji u Bajernu, nakupio bi on lep broj nastupa. Dejvis je jedan od onih igraca koje Nagelsman zeli da stedi, jer je od fundamentalng značaja za igru Bajerna.
P

Predobar

pre gotovo 2 godine

Cilvel je vise povredjem nego sto igra. Pitanje je u kakvom stanju ce da bude kada se vrati od duge povrede. Kukurelu Brajton nece da proda ispod 50 mil a Siti nudi 30. Opcija im je Sosa. Decko ima 24 godine i jedan je od najboljih levih bekova i najbolji kroser u ligi petica. Zasto da bude zamena u Bajernu?. Mogu oni da ga zele ali on nece da ide tamo jer bi to bila grehota za fudbal. Smem i da se kladim a vreme ce da pokaze da li sam u pravu