Komentari na vest

Inter na Tardiniju udario temelj za skudeto, sa plus šest sve je mnogo lakše (VIDEO)

S

Solo acm1979

pre oko 3 godine

Cudo da se desi ako Inter nece da osvoji skudeto.milan u padu forme Juve ne igra nikako tako da...IERI,OGGI,DOMANI SEMPRE IL MILAN!!!
I

Inter

pre oko 3 godine

Nakon utakmica ovog kola sam primetio jednu bitnu stvar, odnosno razliku izmedju navijaca Intera, Milana i Juventusa (mada sam to i ranije znao). Juventus je pobedio u ovom kolu i to ubedljivo, ali nema oni njihovih navijaca, tzv. prskalica, svi su isceznuli. A ovi novokomponovani navijaci Milana cim su sisli sa liderske pozicije i kad je brod poceo da tone i oni su nestali, kao da ih nikad nije ni bilo, ali eto njih ponovo posle 2-3 vezane pobede. Inter koliko god bio u problemima navijaci su bili tu, tesko je bilo gledati svih ovih sezona mrskog rivala ispred, ali ljubav prema klubu za koji navijas je uvek veca od mrznje prema najvecem rivalu.
I

INTERISTAZAKLETI

pre oko 3 godine

NORMALNO I BIT CEMO TU DOK POSTOJI VELIKI INTER FORCAAA NERAZURI !!!!!
C

Capo di tuti capi

pre oko 3 godine

Teze osvojeni bodovi nego ocekivano, ali zlata vredni, ali ima 39 bodova u opticaju, naravno da je inter sebi napravio odlicnu situaciju za sada, ali valja odigrati do kraja. Vec sledeca utakmica izuzetno teska, bice potrebno odigrati perfektan mec.
j

je_suis_ronaldo

pre oko 3 godine

a gdje su sad oni koji kazu da je inter sampion u 10 i 11. mjesecu....nema tih troll komentara
G

Gost272727

pre oko 3 godine

jao sta bi dao da se sanchez zainati cekam to od dolaska u inter trudi se vidi se fali mu srece i malo motivacije kao danas i da smanji broj gresaka!!
J

Ja Gile Merda Djubrentus

pre oko 3 godine

Konte novi Interista se raduje kao da je igrao ceo zivot sa Zanetijem U INTERU ! Takva emocija se nije videla ni kod jednog trenera Intera, definitivno podseca na Murinja koj je dozivljavao Inter sa mnogo mnogo emocija, ali utisak je da je Konte energicniji kad je ljubav prema klubu u pitanju, bio je i ranije ovako energican, ali ne ovako, covek nije primio platu vec par meseci A kida i grize za INTER ! dere se raduje se skace od srece, bodri Hakimija unosom u facu, dok od ranije pokazuje srednjak anjeliju lopurdi koje kad otkriju u kradji on nedved i paratici ima da dele jednu zatvorsku celiju, A SAD FORZA VELIKI INTER ! FORZA KONTE INTERISTA, FORZA INTER DO SKUDETA ! Dzabe ste registrovali nik,

R.Baggio10

pre oko 3 godine

Idemo ka tituli

07.08.16

pre oko 3 godine

Gile,gde si?Cestitam ti Skudeto,Inter ubedljivo deluje,najozbiljniji su,evo ja cu prvi da ti cestitam.Koliko si se samo kidao,prepucavao,ovde po sajtu.....
H

Holmes

pre oko 3 godine

Titula na pragu
M

Merda Djubrentus dzabe ste registrovali nik

pre oko 3 godine

Zverski Inter koraca ja Skudetu ! Parma je od uvek bila nezgodan protivnik za Inter odigrali su jako bez da se nesto posebno brane, ali Inter je za par klasi iznad njih, Parma da je igrala ovako jako kao veceras sad ne bi bili osamnesti na tabeli, ja pojma nema da svaki klub daje 110 posto svoje snage protiv Intera i onda se posle Intera toliko istrose da nemogu ni da hodaju narednih nedelju dana kako treba, znaci dajes protiv Intera 110 posto A kad igras sa klubovima u svom rangu onda ne igraju ovako, znaci smejurija kad pokusavaju protiv Intera da igraju kao da im je zadnja utakmuca u zivotu, sta su radili do sad u prvenstvu, ili se cuvaju za Inter koj ih sad redovno gazi sa Lukakom koj je zver kad uzme loptu, inace Konte je osetio da bi Sancez danas mogao da bude covek odluke i tako je i bilo, ostavio je Lautara na klupi i sve je pogodio, sad INTER IDE KA SKUDETO ostaje do kraja prvi FORZA INTER DO SKUDETA TAKO JE ! BRAVO KONTE INTERISTA !
l

limar

pre oko 3 godine

U pravi si za Parmu... Solidna ekipa... Šteta bi bilo da ispadnu
Y

Yala

pre oko 3 godine

Rutinska pobjeda , ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Forza inter do scudetta

Interista

pre oko 3 godine

Forza Inter !!! Idemo po (dugo cekani) Skudeto !!!
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Parma zasluzila makar nereseno, ali ovako se titule osvajaju, male ekipe deri i ne boj se...
Z

Zaneti

pre oko 3 godine

Forza Inter