Stiven Žang (Reuters)
Stiven Žang (Reuters)

Inter u osmini finala LŠ, predsednik presrećan, njegov otac ojačao status u KP Kine, a igrači nagrađeni 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.10.22. | 12:23

Prvi čovek Neroazura ponovo demantovao glasine da prodaje klub

Ubedljivim trijumfom nad Viktorijom iz Plzenja (4:0), Inter je drugu sezonu zaredom overio plasman u osminu finala Lige šampiona, za šta će fudbaleri biti nagrađeni 2.000.000 evra od predsednika kluba Žanga Kangjanga, u zapadnom svetu poznatijeg kao Stivena Žanga. On je odlučio da udvostruči nagradu u odnosu na prošlu sezonu u kojoj su Neroazuri eliminisani u prvoj rundi nokaut faze od Liverpula (0:2, 1:0).

Izabrane vesti

"Plasman u osminu finala je dokaz posla koji radimo. Ovo niko nije usudio ni da da zamisli pre šest godina. Uvek radimo na rastu, poboljšanju naše strukture. Mi smo pobednički tim, na terenu i van njega. Uspeh posvećujem navijačima koji nas uvek podržavaju, svima koji rade sa mnom mene, kao i porodici", bio je posle meča oduševljen Žang čije dobro raspoloženje traje već nekoliko dana, posle izbora u Nacionalnom kongresu Komunističke partije Kine na kojima je, kako navode italijanski mediji, njegov otac Žang Đindong učvrstio svoje pozicije.

Žang mlađi koji se nalazi na čelu većinskog vlasnika Intera (68,55 odsto), Saning Holdings grupe čiji je godišnji promet preko 100.000.000.000 dolara, ujedno je demantovao glasine da je slavni klub na prodaju.

"Inter na prodaju? Te glasine se provlače već dve, tri godine. Uvek je mnogo glasina, ali moramo da se fokusiramo na sebe. Ne razgovaram ni sa jednim investitorom, klub nije na prodaju. Bićemo fokusirani na pobede sve dok sam ja predsednik", rekao je Stiven Žang sa Skaj.


tagovi

Inter MilanLiga šampiona

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara