Komentari na vest

Interov bum prvog dana prelaznog roka: Tiram na Đuzepe Meaci za 32.500.000 evra

н

нсбој

pre 10 meseci

Одличан посао Интера,оваквог играча за џ.Добар играч,као и његов брат,уосталом на тату су.
C

Capo di tuti capi

pre 10 meseci

Ovu platu je dzeko primao u interu, dzeko koji je u zadnjih pola godine u interu postigao 2 gola, i za koga je bilo nemoguce da napravi sprint ili da doda loptu kako treba, covek koji je zavrsio karijeru samo kad ima ko da pljusne pare kao turci ok. Tiram je morao dobiti platu toliko jer dolazi za dzabe, i to je prirodno, inter sa njim nemoze biti nikako u minusu.

Pjanić sa tri žutaa

pre 10 meseci

Kakav je ovo naslov? Kao da je u pitanju novac za transfer. Samo se srozavate ovakvim stvarima.
L

Lopta je okrugla

pre 10 meseci

Ja,kao simpatizer A.C.Milan-a mogu da napisem da je ovo dosta dobro pojacanje za Inter.Igrac koji ima 25 godina.Dolazi bez obestecenja.Njegova plata?...Mozda jeste velika za prilike u Italiji ali verujem da on moze da opravda taj novac.Iskreno,voleo bi da je dosao u A.C.Milan.Nije mi jasno zasto neko ostavlja komentare kako nije neki igrac.Ipak je reprezentativac Francuske a ako neko ima dobar izbor igraca onda je to selektor Francuske.Nositi dres reprezentacije ipak nesto znaci.
E

EstebanKambiaso

pre 10 meseci

Italijani nemaju para dok dovode ovakva pojačanja.
T

Trpke

pre 10 meseci

Ovo znaci da ode Lautaro

milford

pre 10 meseci

bolja i jeftinija opcija je bio Luka Jovic
Z

Zoi

pre 10 meseci

Tiram je Interov igrac za 0 eura, a za 5 godina ce zaraditi 30 miliona. Novac koji je odvojen za njegovu platu je mnogo manji nego onaj koji je odvajan za Dzeka jer je Edin kostao aa porezima 11 miliona...a Markus ce kostati 9. Trzisna vrednost igraca je 32 miliona i u svakom momentu ga klub moze prodati i zaradoti dobar novac. Navijaci Milana su sada preko noci promenili misljenje o njemu, od dobrog igraca dosli smo do toga da je krs, da nema pojma...
Z

Zbaj

pre 10 meseci

Kao navijac Intera kazem, ovo je katastrofa, igracu koji je u najboljem slucaju solidan igrac za klupu dati 6,5mil je budalstina koju samo Inter moze da uradi na celu sa ovim odvratnim vlasnicima iz Kine, koji samo hoce svoje dzepove da pune, tako sto dovode igrace za free, a prodaju svoje za desetine miliona.
h

hn

pre 10 meseci

Slabo se ti razumijes druskane.
M

Maja1976

pre 10 meseci

Ovaj moze dobro i dugo je*avat.
S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Igrač dobar za rotaciju i ništa više od toga nikako igrač za velike stvari
s

sokrat

pre 10 meseci

Hajde da sacekamo prvo pa ako se ne pokaze dobar onda vi navijaci Milana krenite u napad i pljuvanja, a znamo i zasto ga ne volite. Ovako cete i za Fratezija da pricate. Pozz😉