Komentari na vest

Interov promašaj promašio nemoguće: Juventus diše za vrat Atalanti (VIDEO)

D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Kakav užas od igre , Atalanta je postala timnza sredinu tabele .....
3

3-5-2

pre preko 2 godine

Užasna Atalanta. Zapravo,njihov trener Gasperini 🙄 koji SVAKU utakmicu počinje sa različitim igračima u veznom redu i ofanzivi. Večeras igrali raspali Malinovski,koji šutne po 10 puta za tekmu,a lopta ide po 20 metra od gola po pravilu,igrao Mirančuk,koji kao da ima 45 god ,toliko je spor, mrtav... Igrao Kopmajers,koji je jedan od onih Holanđana (prevara od fudbalera) koji imaju kvalitet samo za nadigravanje sa Cvoletom,Viljemom,Bredom i sličnom boranijom. Povreda Zapate,Muirel ne može sam u napadu,Pašalić neprimetan,Iličić pogubljen... Bokovi slabi, bezopasni... Jednom rečju KRŠ. Đenova uz Kaljari i Salerintanu, apsolutno najjjgori tim lige. Nestvarno da Atalanta ovo nije dobila. Oboriše 2 tiketa. I onaj sa dvojkom ,i onaj sa X2 1+ I pol. Kanal braćo.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Koliko ojeđenosti zbog tiketa, ccc... Sabili su ih, davili kao zmija žabu ali falio je završni pas.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Alegri je među 5 najboljih stručnjaka trenutno.Lupajte minuse ne interesuje me.Čovek je preuzeo posrnulu ekipu da ne ulazim kako zašto je posrnula nije lako.Pogotovu je teško ako si JUVENTUS.Ko god da je došao bilo bi isto,bilo bi potrebno vreme.Verujem da bi Alegri mogao da vrati Juventus na vrh.Ako mu se da vreme ali to je već pitanje za Anjelija.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Nije pitanje da li će Atalanta da pobedi, već sa koliko golova. Ovo je vas naslov danas u najavi meca. E sto volim kad se mangupirate ovakvim naslovima, pa posle morate u cosak da se stidite...
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Atalalanta je nepredvidiva ekipa,imaju dobar kvalitet ali ne za sami vrh tabele i ovakve utakmice su tipicne za njih.Sampion bi makar jednim golom resio mec.Juve ne odusevljava ali ipak na suvi kvalitet odradjuje ove liliputance sa dna tabele.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Boginja je veceras bila prilično frigidna. Tek dva blaga udarca glavom pred kraj, ostalo sve zaustavljeno na ivici kaznenog. Steta, polako ali sigurno tonu.
C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

Boginja provincije, malo ne rece cega, nemojte molim vas vise spominjati atalantu kao kandidata za titulu, i njihovu lepu igru, ozbiljniji je ovakav juventus nego ova atalanta.
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Idemo po Ligu Evrope Forza Juve !
M

Mesina

pre preko 2 godine

Stvarno da ovi iz Đenove neće da se sklone,da Atalantine zvezdice daju gol.Zna li se,jeli se Iličić oznojio?