Škrinjar i Ačerbi (Foto: AFP)
Škrinjar i Ačerbi (Foto: AFP)

Interova odbrana ostaje netaknuta: Nerazuri povukli Škrinjara sa tržišta, uskoro dovode i Ačerbija

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.08.22. | 02:05

Stiven Žang ispunio želje Simonea Inzagija

Dugo se italijanska štampa ovog leta bavila izgledom Interove odbrane po završetku prelaznog roka. Nerazuri su bili spremni da finansijski požar ugase prodajom jednog od defanzivaca. Izbor je pao na Milana Škrinjara, imao je Slovak i ozbiljnog udvarača u Pari Sen Žermenu, ali nedovoljno “zaljubljenog” da ga dovede po svaku cenu.

Prvak Francuske nudio je u jednom trenutku 60.000.000 evra, Inter insistirao na 80.000.000, dok je Simone Inzagi sve činio kako bi Škrinjara zadržao na Đuzepe Meaci i na kraju je uspeo u nameri. Kako piše italijanski Skaj, Pari Sen Žermen je u toku dana poslao novu, poslednju ponudu na adresu Intera, pomalo čudno, manju od prethodnih!

Izabrane vesti

Naime, bili su Parižani spremni da izdvoje 50.000.000 evra i pride bonuse, na šta milanski klub nije pristao. Predsednik kluba Stiven Žang odbio je ponudu, povukao Škrinjara sa pijace i obavestio upravu o tome, te će Simone Inzagi imati na raspolaganju defanzivnu liniju identičnu onoj iz prošle sezone.

Štaviše, mogao bi njoj da pridoda još jednog štopera. Kako javlja Đanluka di Marcio, Inter bi u narednim danima trebalo da dogovori dolazak Frančeska Ačerbija. Spekulisalo se prethodnih nedelja da bi Manuel Akandži mogao da bude taj, ali je u ovom trenutku iskusni Italijan blizu Đuzepe Meace.

Ačerbi je od početka prelaznog roka bio na izlaznim vratima, Lacio ga je stavio na transfer listu i pride je spreman da ga pusti na pozajmicu sa pravom otkupa, što je formula koja se čelnicima Intera najviše dopada. Agenti fudbalera i uprave rimskog kluba već su se sastali i pregovori su bili pozitivni, tvrdi Di Marcio. Ostaje da se sada dva kluba dogovore oko cifara, a to bi moglo da se dogodi naredne nedelje.


tagovi

Milan ŠkrinijarFrančesko AćerbiLetnji prelazni rok 2022Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara