Komentari na vest

INTERVJU – Dejan Savićević: Igra se defanzivan fudbal, Srbija bila nespremna da nešto uradi

G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Dejo o svemu iskreno i tacno, osim o srpskoj reprezentacije. Ipak su on i Pixi pajdasi, pa kako da iskreno kaze da su manekeni trckarali po terenu i da su izgubili svaku utakmicu zbog nedovoljnog zalaganja, a da je i selektor imao zdravog spica na klupi koga je trebao da koristi od prve utakmice a ne da glumi neko ludilo i da izjavljuje da ce pojedinci igrati i sa jednom nogom. Evo dad mogu da stave noge na stol i da gledaju kako hrvati igraju.
t

tiiii

pre preko 1 godinu

manekeni su pretrcali najvise od svih timova u grupnoj fazi samo nisu imali trenera da im skrene paznju kako i gde da trce PIKSI NULA
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Molim te daj mi tu statistiku, pa da vidimo koliko je Mitrovic pretrcao, ili bolje reci prehodao.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Napravise od savicevica neku Zvezdu,a realno za lika niko nije cuo van Italije. Isto Kad su pisali Kako brazilci nisu culi za Pixia,a lik sem zvezde i Japana nigde nije igrao.. Zasto smo toliki mitomani i sami sebe lazemo konstantno?!
k

kunde

pre preko 1 godinu

Ahahaha jesi dobar burazeru? 🤣
a

a ha ha

pre preko 1 godinu

nisu culi van Italije, za tebe su culi van Barajeva?
u

ustina

pre preko 1 godinu

taktika bi bila super da je umesto veljkovica igrao kulibali ,virgil ili neki slican razbijac koji moze da iznese napadaca iz 16
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Zato smo za starlete uvek spremni.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Najbolji su mi ovi bivsi nogometasi kad daju svoje prognoze, bili Hrvati,Srbi,Bosanci nebitno. Sve znaju kako igrati, koji sistem je najbolji, sta drugima fali a kad dodju na klupu nista od njih. U Hrvatskoj trenutno 2 najgora Jarni i Jelicic. Taj nogomet u njihivo vrijeme i danasnji to je razlika nebo i zemlja, oni su dan prije utakmica pusili i pili, pretrce 7km na utakmici. Danas ni u jednom ozbiljnom timu ne bi igrali, tehniku i vic su imali al ostalo nista.
p

pa danasnji

pre preko 1 godinu

Fudbaleri u njihovo vreme bi bili atleticari ali fudbal nebi mogli da igraju
y

ysl

pre preko 1 godinu

Šta su to nogometasi?
Q

Qwe

pre preko 1 godinu

Imali ste Miloja u Zvezdi koji je defanzivom postizao rezultate, pa nije valjao. Dok je Piksi imao rezultat ovom njegovom postavkom igre, svi su ga hvalili i govorili kako napokon nema vise "bata Djorinih bunker-trenera", a kad je rezultat izostao (morao je da izostane), pocele su i kritike. Srbinu nikad nista ne valja i nece ni valjati.
b

blablaaaaaa

pre preko 1 godinu

Pa nije moglo sa Pavlovic Strahinjom na mestu stopera, posto decko ne stoji na mestu gde treba da stoji. Kapiram da se lozite na njega jer meri misice.
D

Dachaa

pre preko 1 godinu

Ja reko trener Maroka😁
g

gott

pre preko 1 godinu

Svaka cast Maroku sto je dosao dokle je dosao ali ako ovakav fudbal pobedi na SP je sramota za fudbal.Grcevito se bore da ne izgube a ne da pobede kao i Hrvatska i mnogi na prvenstvu.Ekipe sa posedom od 20 posto ne treba da igraju na SP.Grcka je bila prvak Evrope i sta su posle dobili sa takvom igrom.Jesu li igrali najbolji fuc u Evropi?Nisu.Bilo je svega 5 dobrih utakmica gde obe ekipe igraju da pobede ,sve ostalo igra mačke i misa gde mis na kraju pobedi i mi se kao radujemo.A cemu se radujemo,potezu,pasu golu.Ne,sabotaži lepote fudbala.Najbolja je Liga Nacija za gledanje gde igras sa ravnopravnim sve ostalo je bez veze

Mr 007

pre preko 1 godinu

@gott,ako se bodes,onda je razumljivo zasto tako mislis,u suprotnom je to onda veliki mentalni nedostatak. Grcka je zahvaljujuci takvom stilu igre ostala zauvek zapamcena kao bivsi sampion Evrope, slicno i Zvezda pobedom nad Marsejom. Marokanci se stide sto su u polufinalu SP,a nasi su ponosni,jer ih je onaj posr.... Dzaka isponizavao i uvalio im kod klupe. Makijaveli je lepo rekao,cilj opravdava sredstvo,a rezime ti je da se na kraju pamte samo rezultati.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Ako hoćeš rezultat moraš imati jaku defanzivu. Španija Portugal i Brazil eno ih kući, a tu su Hrvatska i Maroko. Sa tim ofanzivnom pristupom možemo protiv trećerazrednim reprezentacijama. Ovako nam se ceo svet smeje za taktiku.
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

Dejo ne moze da analizira da li je Piksi mogao bolje jer nije bio s reprezentacijom i ne poznaje momke. Ali zato moze da analizira da li su ti momci povredjeni ili lose fizicki pripremljeni. A ti momci igraju fudbal od avgusta kao i svi drugi igraci koji nisu lose fizicki pripremljeni.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Dejove najbolje Kalčo partije su bile u večernjim terminima nedeljom, u tri popodne ga nije bilo ni u romingu. Ruku na srce, šteta što nema više takvih fudbalera. Totalno van šablona. Nema taktike za njega. Čak je i Kapelo digao ruke, i jednom rekao da taktika ide to tog momenta do kad Dejo ne dobije loptu u noge, posle toga je čista improvizacija i samo je pitanje koliko ostali mogu da isprate. Genije.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre preko 1 godinu

Mene samo zanima sta ce on u kampu reprezentacije Srbije? U kom svojstvu je dosao? Srbin nije, tako se sam izjasnio, predsednik naseg saveza nije. Nikada nisam video da predsednik nekog saveza ide u posetu drugoj reprezentaciji na nekom takmicenju a npr u sledecim kvalifikacijama za EP sa tom istom reprezentacijom je u grupi. Smesno. Zamisli predsednik Fss Engleske ide Francuskoj reprezentaciji u posetu dok je na svetskom prvenstvu. Neozbiljno i smesno sta mi sebi dozvoljavamo.
H

Hercegovac iz Banata

pre preko 1 godinu

"Vidi da ti kazem" 😁
F

Fabri

pre preko 1 godinu

Kakav Piksi ili bilo ko na klupu da sedne on je samo jabuka na trulom stablu, kad tad i ona postane trula i otpadne. Sistem je uzasan kao i u svim sferama zivota u ovoj drzavi tako da nikada nece biti bolje, nemojte se vise lagati. Nece nama kao stanovništvu biti bolje kao ni u fudbalu sto nece biti bolje i to je to
R

Ragina Glava

pre preko 1 godinu

Jel ovo Dejo Magija koji je rekao da Argentina nema sanse protiv Holandije jer se Mesija vise niko ne boji i da Hrvatska ne moze sa Brazilom? Na stranu sto je bio veliki fudbaler,ali sta je ovaj covek u stanju da izgovori kada su predvidjanja nekih utakmica u pitanju,to je cisti horor...
L

Lizarazu

pre preko 1 godinu

Sta ce nam defanzivan fudbal kad nasi igraci idu samo u napad zato smo i vodili pjevacice i starlete s nama u katar. Pametni indijanci smo
G

Gostio

pre preko 1 godinu

sa piksijem nema leba on ce nastaviti da igra ofanzivan fudbal i nema nista od nas nama treba Muslinov fudbal
p

plavac

pre preko 1 godinu

kakav muslin,tumba bre opet,da nas duši ko i gde stigne po 4-5 komada
n

nepoznavanje

pre preko 1 godinu

Opa, Tumba nikada nije primao cetiri pet. Cak smo i Rusiju pobedili 5:0. A Tumbu su smenili jer je Mitrovic omasio penal protiv Skotske, a Lukic nije zatvorio igraca pa nam onaj dade gol. To nam pet davali sa Krstajom. Tumba je Gvardila i za Krstaju i za Piksija. Tako da, nepoznajes fudbal uooste, a i ne fledas utakmice.
h

hahahha

pre preko 1 godinu

Klinjo kaže se ne poznaješ.
v

vidi ga

pre preko 1 godinu

plavac neznalica sto se izleteo za tumbu vrv mislio da tumba postoji od 2016 godine sta ces mlado dete
r

realnooo

pre preko 1 godinu

sta i ocekivati od nekog ko je upisan plavac pa ti plavci postoje kao ozbiljan klub od 2000 godine pa na vamo znaci mladunce je u pitanju
t

tomaš ue

pre preko 1 godinu

Jeste Piksi zasrao..uzas..al cuj Tumba??Pa mi proti Skotske..nismo presli centar..na sred Marakane..kao da smo igrali protiv Brazila..čuj Tumba..neverovatno..